بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

مقدمه:

محدودیت روز افزون مواد انرژی زا به خصوص سوخت های فسیلی که تجدید پذیر نیستند بشر امروز را وادار ساخته تااز طریق به کارگیری روش های مناسب حداکثر استفاده از این گونه انرژی را نموده وجهت جلوگیری از اتلاف آن راهکارهای علمی وارزان را انتخاب نماید .

اقداماتی نظیر آنچه که امروز در برخی از ساختمان ها به منظور استفاده بهینه از منابع انرژی صورت می گیرد مانند :

استفاده از شیشه های دو جداره ، ایزولاسیون دیوارها وسقف اماکن، احداث ورودی های مضاعف ونظایر آن ها همگی در جهت بالا بردن راندمان در استفاده از منابع انرژی است وبه همین دلیل در مناطقی که امکان دسترسی به منابع انرژی زا به دلایل مختلف کمتر است چاره اندیشی برای استفاده مطلوب و به جا از این عامل حرکت بخش نیز دراولویت بالاتری قرار  می گیرد.

اسلاید 2 :

به عنوان نمونه حدود 50 سال پیش مردم سوئد به دلیل کمبود انرژی وافزایش تقاضا روش ساخت پانل های استرامیت را با استفاده از کاه ابداع نمودند . این تکنولوژی که به مرور زمان نیز اصلاح وتکمیل گردید امروزه جایگاه ونقش خودرا به عنوان یک عامل موثر و تنظیم کننده در جلوگیری از اتلاف انرژی در دنیا پیدا نموده به طوری که این پانل ها ازنظرمیزان مقاومت در برابر آتش سوزی ، تأثیرات مخرب آب و هوای، ممانعت از آلودگی های صوتی وسرعت نصب وکاربری در شرایط مطلوب و برتری نسبت به دیگر سلزه های مشابه قرار داشته وبه همین دلیل امروزه درخواست برای استفاده از این کالا به عنوان وسیله ای ارزان ، مطمین ومقاوم جهت احداث انواع ساختمان ها تحت هر شرایط اقلیمی روز افزون گردیده است.

اسلاید 3 :

پانل استرامیت چیست ؟

پانل‌های استرامیت دیوارهایی هستند محکم، سبک، مقاوم در برابر گرما و آتش سوزی، مانع تبادل انرژی گرمایی و سرمای، مانع انتقال آلودگی های صوتی وبا قابلیت نصب سریع در انواع ساختمان ها.

اسلاید 4 :

مزایای استفاده از پانل استرامیت در ساختمان ها :

1- استفاده از پانل های استرامیت علاوه بر زیبايي ، استحکام ، مقاومت بالا و سرعت نصب باعث صرفه جويي قابل ملاحظه ای در هزینه ساختمان خواهد شد .

2- این پانل با وجود قطرکم عایق بی نظیر وبسیار مقاومی در مقابل صوت و حرارت می باشد.

اسلاید 5 :

3- این پانل با روکش پلاستر به مدت یک ساعت در برابر حرارت 1000 درجه سانتی گراد کاملأ مقاومت می‌نماید.

4- همچنین این پانل ها قادر اند فشاری معادل 500 کیلوگرم بر متر مربع را تحمل نماید .ترد وشکننده نیستند وخرد نمی‌شوند

اسلاید 6 :

5- هر متر مربع 20 کیلوگرم وزن دارد .

6- باضخامت 58 میلی متر وعرض آن 1.20 (ثابت)است ولی طول آن بنابر به نیاز مشتریان از1.5 متر تا 3.5 متر متغیر است

7- دارای قابلیت الاستیسیته یا خاصیت برگشت پذیری است.

8- مقاوم در برابر موریانه وحشرات موذی اند.

اسلاید 7 :

10- از دیگر مزایای پانل های استرامیت قابلیت اجرای هر گونه مصالح تزینی وساختمانی مثل رنگ آمیزی،  نصب کاغذ دیواری، کاشی، سرامیک و... بروی آن و همچنین قابلیت برش در جهات مختلف وقابلیت چسب پذیری ، میخ کوبی ، سوراخ شدن را دارند.

11- به عنوان دیوارهای داخلی وخارجی وپوشش سقف وتخته هایی که برای قالب بندی دال های بتنی به کار می روند استفاده می‌شوند.

اسلاید 8 :

روش ساخت پانل های استرامیت:

برای ساخت پانل های استرامیت از کاه آبی باید استفاده شود زیرا آنها دارای ساقه های کلفت ورطوبت لازم هستند. عدم استفاده از کاه دیمی به خاطر داشتن ساقه های کوتاه ونداشتن رطوبت کافی است.

در مرحله اول ماشین های کامباین مدرن بسته های 500 کیلویی ازکاه را آماده می کنند حال آن که در گذشته این ماشین ها قادر نبودند بیش از 13 کیلو را بسته بندی نمایند.

اسلاید 9 :

سپس رطوبت کاه ها توسط تستر سنجیده می شود که این رطوبت باید در رنج 12تا 18 درصد باشد .

بعد از سنجش رطوبت کاه ها به وسیله ماشینی به نام لودال که دارای چنگک است از روی زمین برداشته شده وروی نقاله گذاشته می شود وبدین وسیله کاه‌ها وارد قسمت جدا کننده یا برکرمی شود

در این قسمت کاه ها از هم جدا شده و پف می کنند و اصطلاحأ شاد می‌شوند. آنگاه وارد غربال شده دانه های ریز از درشت جدا می‌شود.

اسلاید 10 :

طول کاه مورد نیاز باید از 10 سانتی متر به بالا باشد . کاه های درشت به جلو رانده شده وکاه های ریزتر وارد غربال ثانویه یا سپراتور که در پایین غربال اولیه قرار دارد می شود تا دوباره غربال شود این بار دانه های ریزتر از آن جدا شده وچون مورد استفاده در ساخت پانل های استرامیت قرار نمی گیرند در قسمت دیگری وارد می شود تا برای خوراک دام ها مصرف شوند ودانه های درشت تر از طریق فن به دانه‌های درشت غربال شده در قسمت اول می پیوندند

سپس وارد قسمتی به نام سیکلون می شوند تا گرد وغبار از آنها گرفته شده وپاک شوند در مرحله بعد وارد محفظه هوپر یا شیشه ای می شوند که آن محفظه دارای یک چشم الکترونیکی است که نمی گذارد محفظه بیش از 50 سانتی متر بالا تر از چشم الکترونیکی پر شود وبدین ترتیب مصرف کاه را زیر نظر دارد وآن را تنظیم می کند این مقدار کاه تنظیم شده وارد مرحله پرس شده وشکل می گیردمی توان برای بالا بردن مقاومت در برابر فشار از مش هایی که از یک سری الیاف تشکیل شده استفاده کرد به این ترتیب که این مش ها در سطوح بالا وپایین کاه های فشرده قرارمی گیرد. آنگاه آن سطوح را چسب زده وبرروی آن کاغذ مخصوص به نام کرافت کشیده می شود سپس محصول به قسمت کاتینگ انتقال داده می شوند تا به اندازه های سفارشی برش داده شوند.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید