بخشی از پاورپوینت
اسلاید 1 :
بنام خداوند جان و خرد
اسلاید 2 :
بررسی ارتباط خطر مرگ ومیر کلی و قلبی عروقی با فنوتیپ های مختلف چاقی در پیگیری 12 ساله درمطالعه قند و لیپید تهران
اسلاید 3 :
بیان مساله
دلایل انتخاب موضوع و ضرورت اجرای طرح
بررسی متون
اهداف و سوالات
هدف کلی، اهداف فرعی و اهداف کاربردی
فرضیات
مواد و روشها
نوع مطالعه
حجم نمونه و نحوه انتخاب افراد
روش اجرای تحقیق
تجزیه و تحلیل آماری
جداول توخالی
محدودیت و مزیت مطالعه
عناوین:
اسلاید 4 :
در ایران نیزهمانند جوامع دیگر بیماری های قلبی عروقی از علل عمده مرگ ومیر و ناتوانی محسوب میشود و به همین دلیل پژوهش در این زمینه الویت دارد.
چاقی یک فاکتور خطر شناخته شده برای چندین علل مرگ به ویژه بیماری های قلبی عروقی محسوب میشود و پیشگویی کننده همه علل مرک و میر ، بیماری های قلبی عروقی و کانسر میباشد.
به هر حال تنوع فردی زیادی در اختلال متابولیک و بالینی مرتبط با چاقی وجود دارد و به نظر میرسد توزیع ریسک فاکتور های قلبی عروقی در طیف BMI یکسان نیست ، که منجر به توصیف فنوتیپ های متفاوت برای چاقی شده است
گروهی از افراد چاق تحت عنوان «فنوتیپ چاق با پروفایل متابولیکی نرمال MHO ، که علی رغم توده بدنی بالا به طور نسبی به ایجاد اختلالات متابولیک و بالینی مرتبط با چاقی مقاومندوگروهی دیگر افراد با وزن نرمال وچاق از نظر متابولیک MONW)) ، دو فنوتیپ شناخته شده چاقی در نظر گرفته شده اند
دریک مرور سیستماتیک با بررسی 32 مطالعه در سال2015 شیوع فنوتیپMHO 7.27 5.92–8.90%] درصد و 19.98% (16.54–23.94%), MONW تخمین زده شده است.
بیان مساله
اسلاید 5 :
در مطالعات قبلی ، در مورد ارتباط فنوتیپ های متفاوت چاقی با پیامد های قلبی عروقی و همه علل مرگ و میر یافته های متناقضی وجود دارد .
به طوری که در گروهی از مطالعات با پیگیری کوتاه مدت برای MHO، ماهیت خوش خیم در نظر گرفته شده است و تعداد کمتری از مطالعات با پیگیری طولانی تر نتایج متفاوتی بدست امده است در متا انالیزکه اخیرا انجام شده است، در انالیز مطالعات با پیگیری طولانی مدت (بیشتراز10 سال) ، پیامد های قلبی عروقی و مرگ ومیر در افراد چاق بدون اختلال متابولیک (MHO)در مقایسه با افراد با وزن نرمال بدون اختلال متابولیک بیشتر بود.
اسلاید 6 :
به نظر میرسد تفاوت مطالعات موجود در این زمینه ، به علت طول پیگیری های متفاوت ،در نظر گرفتن تعاریف مختلف برای MHO وانتخاب پیامد های متفاوت میباشد.
درمطالعه قبلی که در قالب مطالعه قند و لپید تهران صورت گرفت ، طی فالواپ 8.1 ساله ، بر اساس تعریف دیس متابولیک، نشان داده شد که در افرادMHO ریسک بیماری قلبی عروقی افزایش نمی یابد.
هدف ما از این مطالعه بررسی ارتباط مرگ میرقلبی عروقی وهمچنین همه علل مرگ ومیر با فنوتیپ های مختلف چاقی با تعریف متفاوتی از MHO و همچنین در فنوتیپ های مختلف چاقی بر اساس وجود یا عدم وجود مقاومت به انسولین و در پیگیری طولانیتر میباشد.
اسلاید 7 :
بررسی متون
اسلاید 13 :
در افرادبدون اختلال متا بولیک:
درافراد بااضافه وزن:MHOW
در POOLED انالیز 7 در مقایسه با گروه رفرنس ریسک مرگ ومیر کلی و حوادث قلبی عروقی مشابه بود.
RR=1.1(CI: 0.9-1.24 I2= 0% )
در انالیز محدود به مطالعا ت با فالو اپ حد اقل 10مطالعه MHOW سال نتایج مشابه به دست امد.
اسلاید 14 :
در افراد چاق بدون اختلال متابولیک MHO :
در POOLED انالیز 8 مطالعه MHO در مقایسه با گروه رفرنس ریسک مرگ ومیر کلی و حوادث قلبی عروقی مشا به داشتند 1.19 (CI 0.98-1.38) I2 =15.1 %.RR
در انالیز محدود به مطالعا ت با فالو اپ حد اقل 10 سال ، MHO در مقایسه با گروه رفرنس ریسک مرگ ومیر کلی و حوادث قلبی عروقی بیشتری داشتند.RR=1.24(CI 1.02-1.55) I2=33.6 %
RR:1.19
بیشتر از 10 سال RR:1.24
اسلاید 15 :
در افراد با وزن نرمال و اختلال متابولیک:
در انالیز 8 مطالعه ریسک مرگ و میر کلی و حوادث قلبی عروقی افزایش داشت
(RR, 3.14; CI, )2.36 to (3.93
(RR, 2.70; CI, 2.08 to 3.30) در انالیز 7 مطا لعه در گروه اضافه وزن افزایش ریسک مشاهده شد
RR:3.14
RR:2.7
اسلاید 16 :
در انالیز 8 مطالعه در افراد چاق با اختلال متابولیک افزایش ریسک مشاهده (RR, 2.65; CI, 2.18 to 3.12)
RR:2.65
اسلاید 17 :
نتیجه گیری نهایی: درافراد MHO در طولانی مدت ریسک مرگ و میر و حوادث قلبی عروقی در مقایسه با افراد با وزن نرمال و بدون اختلال متابولیک ، افزایش می یابد.
محدودیت : مدت مواجهه با این فنوتیپها مشخص نیست وتاحدودی میتواند نتایج را تحت تاثیر قرار دهد.