بخشی از مقاله

چکیده

تامین برق در مناطق روستایی و دور افتاده به صورت معمول بویژه در مناطق صعب العبور منجر به صرف هزینههاي هنگفت انتقال و توزیع و همچنین افت ولتاژ ناشی از انتقال می گردد. در این مطالعه به بررسی و امکان سنجی استفاده از انرژيهاي نو براي روستاي پیرحاجات طبس خواهیم پرداخت. نتایج در دو بخش اقتصادي و میزان تولید آلودگی توسط نرمافزارهاي هومر بررسی و مقایسه میگردند.

واژه هاي کلیدي: سیستمهایبرید، انرژيهاي نو، انرژي خورشیدي، انرژي بادي.

-1 مقدمه

انتظار میرود در دو دهه آینده مصرف انرژي رشدي حدود %57 داشته باشدجذض. شکل 1 رشد شدید انرژي الکتریکی را در سه دهه گذشته و پیش بینی آن را در دو دهه آینده نشان می دهد. در شکل 2 مصرف انرژي بر حسب نوع سوخت نمایش داده شده است. همانطور که واضح است، بخش عظیمی از منبع سوخت را سوختهاي فسیلی - حدود - %86 تشکیل می دهند.سوختهاي فسیلی در کل دنیا به طور مساوي توزیع نشده و اگر براي تولید انرژي به شدت به آن وابسته باشیم، درگیريهاي منطقه اي و بحرانهاي شدید را پیش رو خواهیم داشت. علاوه بر این، در طول فرآیند تولید و استفاده از انرژي الکتریکی با فنآوري امروز، محیط زیست جهانی در حال آسیب دیدن میباشد و محیط زیست بعضی مناطق به شدت آسیب دیده است.بنابراین شناخت منابع دیگر انرژي مهم میباشد.همانطور که مشاهده میشود در سال 2035 مصرف انرژي جهانی تقریبا دو برابر سال 2000 خواهد بود. ذخایر نفتی محدود، انتشار آلایندههاي طبیعی و مساله گرمایش زمین سبب شده تا دولت ها به فکر انرژيهاي تجدید پذیر باشند.

-2 معرفی منطقه مورد نظر و بار مورد مطالعه

در این پایان نامه براي نمونه، روستاي پیرحاجات طبس واقع در استان خراسان جنوبی در نظر گرفته شده است. طبق آمار، این روستا داراي 30 خانوار جمعیت می باشد اما در واقع تنها حدود 20 خانوار به طور دائم در این روستا حضور دارند. این روستا در فاصله 112 کیلومتري از طبس واقع است و از پست بالا دست حدود 120 کیلومتر فاصله دارد.

1-2 بار مورد نیاز جامعه روستایی

بارهایی از قبیل روشنایی، تلویزیون ، رادیو، یخچال و ... وجود دارند که روزانه توسط مردم مورد استفاده قرار می گیرند. این بارها به زمان بستگی دارند و بعد از پایان روز کاري و غروب آفتاب به شدت افزایش می یابند. در مطالعه اي که در سال ،تتل توسط فئپب ف zپلالاطأB بصم براي 78 خانه منفصل از شبکه انجام شد، میزان بار لص کیلووات ساعت در روز - مطابق شکل - 4پیش بینی شد که شامل روشنایی، رادیو و ... بود.با توجه به روستایی بودن منطقه مورد مطالعه و طرح مشابه سیستم هایبرید منفصل از شبکه، می توان با در نظر گرفتن ضریب زلحت و تاثیر آن در شکل 4، شکل 5 را به عنوان پروفیل بار روستاي پیرحاجات در نظر گرفت. میانگین بار براي روستاي پیرحاجات 2َلاwفن در نظر گرفته شده است. براي نزدیک شدن به شرایط واقعی، می توان ضریب رندوم سازي را در نظر گرفت،

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید