بخشی از مقاله
چکیده
بعضی از اعمالی را که ما به سختی انجام می دهیم یک کامپیوتر به سرعت و به راحتی انجام می دهد ،مانند جمع چندصد عدد ، اما این مطلب باعث نمی شود که ما یک کامپیوتر را باهوشتر از انسان بدانیم چون این سیستم هرگز قادر نمی باشد که اعمالی را که نیاز یه استدلال دارد و یا حل آنها از طریق شهودی و حدس و گمان می باشد را به طور مطلوب انجام دهد. هدف هوش مصنوعی را می توان در این جمله خلاصه کرد که انسان می خواهد در نهایت به کامپیوترهایی دست یابد که بسیار توانمند تر از انسان هستند.
شبکه های عصبی، شبکه ای است متشکل ازتعدادی واحد - نرون ها - که در داخل شبکه به هم وصل شده اند.
هر واحد دارای یک مشخصه ورودی/خروجی - - I /o می باشد و محاسبه یا عملی جزئی را اجرا می کند.
خروجی هر واحد، با توجه به مشخصه I - /o - آن ، اتصالات درونیش به سایر واحدها و - احتمالاً - ورودی های خارجی تعیین می گردد. به هر صورت ساختار طبیعتاً موازی سیستم های شبکه های عصبی آن ها را مناسب به کارگیری در ماشین های موازی می کند. که می تواند مزایای بیش تری از نظر سرعت و قابلیت اطمینان داشته باشد.
مقدمه :
امروزه گستردگی علوم و توسعه روزافزون آن شرایطی را به وجود آورده که هر روز شاهد تحولات اساسی و چشمگیر در سطح جهان هستیم. این مطلب را با مقدمه ای در مورد سیستم عامل شدن لینوکس آغاز می کنیم. درباره ی توسعه گذشته و آینده ی لینوکس صحبت خواهیم کرد و نگاهی دقیق به مزایا و معایب آن می پردازیم. در مورد توزیعات مختلف و همچنین سورس آزاد صحبت خواهیم کرد. این نوشته به سؤالاتی از این قبیل پاسخ می دهد:
لینوکس چیست؟
لینوکس کجا و چگونه آغاز شد؟
آیا لینوکس همان سیستم عاملی است که در آن همه چیز در حالت متنی انجام می شود؟ آیا لینوکس آینده درخشانی دارد؟
مزایای لینوکس چیست؟ معایت آن چیست؟ چند نوع لینوکس وجود دارد؟
جنبشهای opensource و GNU چیست؟ تاریخچه :
یونیکس :
شرح مسأله
شکل 1.2 دو شبکه فرضی با مقیاس کوچک را نشان می دهد که در آن واحدها به صورت دایره های و اتصالات درونی به وسیله کمان هایی نشان داده شده اند.
شکل - 1-1 - توپولوژی های شبکه های عصبی مصنوعی
شکل - 1-2 - مشخصات اصلی یک نرون بیولوژیک.