بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

بسم الله الرحمن الرحیم

جستجو در پایگاه ProQuest

https://search.proquest.com/

اسلاید 2 :

معرفی:

ProQuest مجموعهای از پایگاههای اطلاعاتی است که شامل پایاننامهها،سخنرانیها،مقالات نشریات علمی وگزارش ها میباشد. پوشش موضوعی این پایگاهها پزشکی، علوم اجتماعی،علوم و تکنولوژی، تاریخ، هنر، تجارت، علوم کامپیوتر، برق و مخابرات،زبان و ادبیات است. این مجموعه، اطلاعاتی از ناشران مختلف از قبیلEmerald, Springer,… را جمعآوری کرده و امکان دسترسی به متن کامل مقالات و پایاننامههارا برای محققین فراهم میکند.

اسلاید 3 :

یکی از مهمترین و اساسیترین پایگاههای موجود در ProQuest پایگاه اطلاعات پایاننامهها میباشد که بیش از 3میلیون پایاننامه را از 700 مؤسسه آکادمیک و دانشگاهی در جهان پوشش میدهد.

روشهای جستوجو در این پایگاه اطلاعاتی عبارتانداز:Basic, Advanced, Browse, Publications

اسلاید 4 :

جستجوی ساده (Search Basic)

در این صفحه کلید واژههای خود را در جعبة جستجو وارد نمایید. با انتخاب گزینة Full text جستجو فقط به رکوردهایي محدود ميشود که متن کامل آنها قابل دسترسي باشد و گزینه peer reviewed شما را به مقالات علمي و آکادمیک که در یک فرآیند سردبیری و با داوری دقیق مورد بررسي قرار گرفتهاند، هدایت ميکند. به عبارت سادهتر انتخاب گزینه Peer reviewed به معنای جستجو در مقالات علمي -پژوهشي مجموعه است.

اسلاید 6 :

جستجوی پیشرفته (Advanced Search)
با انتخاب گزینه Advanced Search امکان استفاده از Advanced Search
و سایر گزینههاي آن فراهم ميشود

اسلاید 7 :

در صفحهAdvanced Search امکان استفاده از جعبههاي جستجوي متعدد و محدود کردن فيلدهاي جستجو (از جمله عنوان، نویسنده و . ) فراهم ميباشد
در قسمت limit to نوع دسترسي و در قسمت Publication date محدوده زماني را مشخص نمایيد

اسلاید 8 :

جستجوي بر اساس Author که امکان استفاده از بانك آن را با انتخاب lookup Authors فراهم ميکند. همچنين ميتوان با انتخاب lookup university/institution جستجو را بر اساس دانشگاه یا موسسه مورد نظر محدود نمود . جستجو بر اساس اصطلاحات نمایه و با انتخاب lookup indexing امکانپذیر است. همچنين جستجو بر اساس سرعنوانهاي موضوعي و با انتخاب headings subject lookup فراهم ميشود

اسلاید 10 :

در قسمت Source type نوع مدرک و در قسمت Language زبان مورد
نظر را انتخاب کنيد

اسلاید 11 :

Advance searchگزینه های موجود در

اسلاید 12 :

با انتخاب گزینه Advanced search و سپس Search Line Command امکان جستجوي خبره و ماهرانه فراهم ميگردد
این نوع جستجو به افراد کاملاً حرفهاي و در هنگامي که فرمول جستجو طولاني و پيچيده است توصيه ميشود
Command Line Search

اسلاید 13 :

فیلدهای مختلف جستجوی پیشرفته در این قسمت قابل مشاهده است.
در این قسمت نوع دسترسی و محدوده زمانی را مشخص مینماید.

اسلاید 14 :

در این قسمت جستجو را محدود به اسامی و سازمان ها، موضوعات و. مینماید.
در قسمت source type نوع مدرک و language زبان موردنظر را انتخاب میکنید.

اسلاید 15 :

Thesaurus

لیست الفبایی از مجموعه اصطلاحات استاندارد و نظام یافته است که به صورت سلسله مراتبی،اصطلاحات خاصتر یا عامتر ویا مرتبط با کلیدواژه مورد جستجو را نمایش میدهد. در جستجوی پیشرفته امکان استفاده از این ویژگی وجود دارد.

اسلاید 16 :

Publication
با انتخاب این گزینه، میتوان لیست الفبایی انتشارات موجود در پروکوئست اعم از نشریات یا کتابها را مشاهده و یا به صورت کلیدواژهای به جستجوی عنوانی خاص پرداخت.
در سمت چپ صفحه نیز گزینه هایی برای محدود کردن لیست انتشارات وجود دارد. مثلا با استفاده از source type نوع مدرک یا language زبان موردنظر را انتخاب میکنیم.

اسلاید 17 :

BROWSE

امکان جستجوی تخصصي در نام افراد شرکتها، موضوعات و آدرس فراهم ميشود و ميتوان گزارشهایي در مورد صنایع و بازارهای مختلف، گزارشهای مربوط به کشورهای گوناگون و . را مرور کرد.

اسلاید 18 :

در بالای صفحه نتایج این گزینهها قابل مشاهده است، با استفاده ازCite میتوان اطلاعات کتابشناختی رکورد منتخب با استفاده ازفرمتهای پیشنهادی سایت دریافت و ذخیره کرد، با استفاده از Email میتوان رکوردهای بازیابی شده را به ایمیل خود یا دیگران ارسال کرد،با استفاده از Save میتوان فایل را ذخیره کرد و گزینه Print نیز امکان چاپ فایل را فراهم میکند.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید