بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

بنام خدا

اسلاید 2 :

تعريف وبلاگ و تاريخچه آن

وبلاگ يا بلاگ به عنوان يكي از پديده هاي بسيار جالب دنياي اينترنت مي باشد كه امروزه به يك رسانه جامع و منبع خبري فوق العاده قوي تبديل شده است كه توسط افراد جامعه در تمامي سطوح ايجاد مي شود اين منبع خبري عظيم شامل اطلاعات با ارزش وتجربيات شخصي نويسنده خود مي باشد و چون خيلي سريع در اختيار همه مردم دنيا قرار مي گيرد امروزه بيش از حد مورد توجه واستقبال قرار گرفته است.

وبلاگ مشابه يك دفترچه يادداشتي است كه شخص مي تواند با استفاده از آن افكار، خاطرات، مشاهدات،دانستني ها و آنچه را كه به نظرش نياز به نشر دارد را در اختيار مخاطبان خود كه همه مردم دنيا هستند قرار مي دهد. وبلاگ از نظر فني شبيه يك سايت اينترنتي مي باشد ولي مهمترين عامل متمايز كننده وبلاگ از سايت، سادگي بيش از حد آن ورايگان بودن آن مي باشد به طوري كه هر شخص با هر سطح اطلاعات و درآمد و در هرجايي از اين دنياي بيكران كه باشد توانايي نشر آن را در مدت زمان خيلي كمي دارد. يكي ديگر از تفاوت ها، پويا بودن وبلاگ است به طوري كه اكثر وبلاگ ها روزانه يا حتي چند بار در روز تغيير مي كنند و نويسنده هاي آنها سعي مي كنند بازديد كننده هاي خود را از مطالب جديدي آگاه نمايند.

اسلاید 3 :

تاريخچه وبلاگ

اولين بار واژه وبلاگ توسط Jorn Barger در 17 دسامبر 1997 وضع شد، در همان زمان شكل ساده تر آن توسط شخص ديگري به نام Peter Merholz وضع شد كه به شوخي عبارت Web log را در وبلاگ خود به صورت (We blog) نوشت. در سال 2002 وبلاگ ها شديدآً مورد توجه قرار گرفتند و در شكل دادن داستان هاي خبري نقش پيدا كردند. در سال 2004 وبلاگ واقعاً به مدل ارتباطي قدرتمندي تبديل شد و به عنوان مرجع سياسيون و سرويس هاي خبري مورد استفاده قرار گرفت.

انواع وبلاگ

وبلاگ ها را مي توان بر اساس محتويات شان و يا نحوه نوشتن آن ها تقسيم بندي كرد، ساده ترين نوع وبلاگ همان نوع نوشتاري عادي است ولي امروزه فتوبلاگ با محتواي تصاوير، ويديو بلاگ با محتواي فيلمي، موببلاگ كه توسط موبايل توسعه مي يابد و غيره نيز اشاره كرد.

تعريف وبلاگ

كلمه وبلاگ Weblog از دو جزء وبWeb و لاگ Log تشكيل شده است كه وب به معني شبكه جهاني و لاگ به معني گزارش كه معمولاً به صورت روزانه يا گاهگاهي نوشته مي شود اطلاق مي شود. امروزه واژه وب را از ابتداي وبلاگ حذف كرده و بيشتر با عنوان بلاگ نام مي برند.

اسلاید 4 :

مشخصات وبلاگ

وجود اين ويژگي ها وبلاگ را به يك مدل ارتباطي جذاب تبديل كرده است:

نوشتن وبلاگ ساده است و نيازي به اطلاعات كامپيوتري زيادي ندارد 

مي تواند تمام انديشه افراد را با آن منتشر كرد 

نوشتن و داشتن وبلاگ هزينه مالي ندارد به جز هزينه اندك اتصال به اينترنت

وبلاگ بسيار پويا است و خيلي ساده مي توان مطلبي را اضافه، خذف يا تغيير داد 

وبلاگ رسانه اي ديداري، شنيداري و نوشتاري است 

وبلاگ يك مدل ارتباطي دو سويه است بين نويسنده و خواننده كه مي تواند نظر خود را نشر دهد 

ابزاري براي يادگيري و ياد دادن است 

مطالب وبلاگ محدوديت ندارد و شامل همه نوع اطلاعات است 

وبلاگ بهترين راه ارتباط بين دانشجو و استاد در هر زمان و آنلاين مي باشد.

اسلاید 5 :

مواد لازم براي ساخت يك وبلاگ
1. اتصال اينترنتي و يك كامپيوتر
2. انتخاب يك سرويس دهنده وبلاگ
3.داشتن يك پست الكترونيكي(Email)
4. حرفي يا مطلبي براي نشر
انتخاب يك سرويس دهنده وبلاگ

براي ساخت يك وبلاگ بايد به دنبال سرويس دهنده اي باشيم تا خدمات وبلاگ نويسي را در اختيار ما قرار دهد، امروزه تعدادزيادي سايت اينكار را انجام مي دهند، اين سرويس دهنده ها كه اكثراً رايگان هستند فضايي را به شما اختصاص مي دهند كه شمااقدام به انتشار صفحات خود بكنيد، هر چند همه آنها از نظر روش كار تا حدود زيادي مشابه هم هستند منتها ما براي انتخاب سرويس دهنده مناسب چند مطلب را بايد در نظر داشته باشيم:
1. سرويس دهنده داراي پشتوانه مناسبي باشد(بعضي از سرويس دهنده ها ممكن است بعد از مدتي بسته شوند)
2. سرويس دهنده پشتيباني خوبي از زبان فارسي داشته باشد(اگر مخاطبان شما فارسي زبان هستند)
3. سرويس دهنده نسبت به مسائل اخلاقي و سياسي پايبند بوده و داراي قوانيني باشد تا احياناً به علت مغايرت به مسائل ملي يا كشوري دچار تحريم (فيلتر) نشود
4. اگر نوع خاصي از وبلاگ مد نظر ما است به جزئيات خدماتي كه توسط سرويس دهنده هاي مختلف ارائه مي شود توجهداشته باشيم
5. كيفيت و سرعت بالايي داشته باشد

اسلاید 6 :

البته سرويس دهنده هاي وبلاگ بسيار فراوان هستند و شما فقط با تعدادي از آنها در اينجا آشنا شديد از آنجا كه اكثر اين سرويس دهنده ها مشابه هستند ما در اين مقوله ابتدا يك سرويس دهنده ايراني را شرح مي دهيم و بعد به مهمترين سرويس دهنده دنيا يعني بلاگر مي پردازيم كه مربوط به شركت معروف گوگل مي باشد.

اسلاید 7 :

ساختار قسمت هاي مختلف بلاگ هر بلاگ متشكل از يك يا چندين صفحه وب است در اين صفحه اطلاعاتي در بخش هاي جداگانه اي قرار دارد كه به آنها پست مي گويند.

پست Post

پست ها مطالبي هستند كه بلاگر يا نويسنده وبلاگ آن ها را در فواصل زماني متفاوتي نوشته و به بلاگ خود ارسال مي كند پس پست ها داراي تاريخ و ساعت هستند كه به ترتيب معكوس طبقه بندي مي شوند پست هاي جديدتر در بالاي صفحه قرار مي گيرند. هر پست خودش داراي يك لينك است كه به صفحه جداگانه اي متصل مي شود.

اسلاید 8 :

HTML
زبان برنامه نويسي وب است كه در زمان هاي گذشته كه هنوز برنامه هاي ساده وب نويسي وجود نداشت از آن براي نوشتن وطراحي صفحات وب استفاده مي شد ولي امروزه نرم افزارهاي ساده اي كه خود سرويس دهنده ها در اختيار بلاگرهاي خود قرار مي دهند براي نوشتن اطلاعات در وب مورد استفاده قرار مي گيرد. با وجود اينكه بلاگ ها شكل و ظاهر متفاوتي هستند ولي همه به نوعي از زبانHTMLاستفاده مي كنند.
عنوان وبلاگ Title

يعني نامي كه معرف بلاگ ما هست و بسيار با اهميت است بنابراين بايد دقت شود كه اين عنوان در عين سادگي نماينده كاملي ازمحتواي بلاگ و نيز نشاني از طرز تفكر و شخصيت نويسنده مي باشد. يك عنوان با مفهوم و مناسب به مخاطبين شما در پيدا كردنبلاگ كمك زيادي مي كند، معمولاً موتورهاي جستجو هم حساسيت بيشتري بر روي عنوان دارند و در صورت مناسب و منحصر بهفرد بودن عنوان پيدا كردن آن براي گروه هدف هم راحت تر خواهد بود.

اسلاید 9 :

عنوان فرعي Sub Title
در اين قسمت اطلاعات بيشتري در مورد بلاگ شما در اختيار مخاطبين قرار مي گيرد
نام كاربري :User Name
در اكثر بلاگ ها نام كاربري همان آدرس و نام بلاگ شما است اين نام بايد به زبان انگليسي باشد و قبلاً توسط كسي انتخاب نشده باشد. در صورتي كه قبلاً توسط فرد ديگري انتخاب شده باشد شما مي بايست تمام يا قسمتي از آن را تغيير دهيد. سعي كنيد اين نام ساده و كوتاه و در عين حال منحصر به فرد و با موضوع بلاگ شما هم متناسب باشد.

اسلاید 10 :

كلمه عبور : Password
محرمانه ترين مطلب در مورد بلاگ شما است كسي كه اين رمز را در اختيار دارد مي تواند به بلاگ شما دسترسي داشته و آنرا حذف يا تغيير دهد. براي انتخاب يك كلمه عبور مناسب سعي كنيد طولاني باشد مثلاً از 9 كاراكتر كه شامل اعداد و حروف هستند تشكيل شود و ضمن اينكه خودتان آنرا فراموش نكنيد حدس آن براي ديگران مقدور نباشد. كلمه عبور نبايد از بين اسامي و كلمات رايج موجود در فرهنگ لغات انتخاب شود. كلمه عبور نبايد با تاريخ تولد ، شماره شناسنامه ، شماره حساب ، شماره تلفن و مواردي از اين قبيل ارتباطي داشته باشد. در انتخاب كلمه عبور بهتر است از اعداد و يا حروف تكراري استفاده نشود. امروزه نرم افزارهاي زيادي توسط هكرها ساخته شده قدرت به دست آوردن كلمه عبور اشخاص را دارند رعايت نكات فوق بدست آوردن كلمه عبور شما را خيلي سخت و گاهي وقت ها غير ممكن مي كند.
وبلاگ نويسى

اسلاید 11 :

نظرات وبلاگ
در قسمت نظرات شما پيامهاي خوانندگان بلاگ را در مورد پست خود مي توانيد دريافت كنيد.
ساخت يك وبلاگ در بلاگفا
با توجه به سادگي بلاگفا، قدرتمندي آن و نيز علاقه مندان زيادي كه در ايران دارد ابتدا به ساخت يك بلاگ در بلاگفا مي پردازيم.
لطفاً قبل از اينكه شروع به ساخت يك بلاگ بكنيد فرم زير را پر كنيد:
وبلاگ نويسى

اسلاید 12 :

در اين قسمت چيزي ننويسيد و فقط كلمه عبور مناسبي را در ذهن خون طراحي بكنيد با توجه به توضيحات متن
اولين پست :
در اين قسمت اولين مطلب خود را كه مي خواهيد در بلاگ خود قرار دهيد اديت كره و سپس در صورت امكان آنرا در برنامه Word و يا WordPad تايپ كنيد.
كلمه عبور يا Password :

اسلاید 13 :

توجه : اگر شما ايميل شخصي نداريد حتماً ابتدا يك ايميل در سايت ياهو و يا گوگل طراحي كنيد چون اطلاعات بلاگ به ايميل شماارسال مي شود و گاهي وقت ها لينك فعال سازي هم به آدرس ايميل شما ارسال مي شود.اگر شما جدول فوق را آماده كرده باشيد و اولين پست خود را هم نوشته باشيد فقط چند دقيقه تا داشتن يك بلاگ كاملاً هدفمند فاصله داريد براي طراحي اين سايت به آدرس صفحه اول بلاگفا برويد، براي اين كار در نوارآدرس جستجوگر اينترنت خود آدرس : زير را وارد كنيد: www.blogfa.com صفحه اي مشابه شكل زير باز مي شود :

اسلاید 15 :

در اين صفحه توضيحاتي در مورد بلاگفا و امكانات مختلف آن نوشته شده و همينطور ليستي از وبلاگ هاي بروز شده را در سمت
راست صفحه مي بينيد در پايين صفحه عنوان ايجاد وبلاگ جديد را كليك كنيد تا وارد صفحه جديدي شويد كه اطلاعات جدولي را
كه قبلاً پر كرديد را در آن وارد نماييد. مطابق شكل زير:
در اين صفحه توضيحاتي در مورد بلاگفا و امكانات مختلف آن نوشته شده و همينطور ليستي از وبلاگ هاي بروز شده را در سمت راست صفحه مي بينيد در پايين صفحه عنوان ايجاد وبلاگ جديد را كليك كنيد تا وارد صفحه جديدي شويد كه اطلاعات جدولي راكه قبلاً پر كرديد را در آن وارد نماييد. مطابق شكل زير:

اسلاید 16 :

اين صفحه را طبق توضيحاتي كه قبلاً داده شد پر كنيد و تنظيماتي را هم كه در پايين صفحه است مي توانيد با تمايل خود تغييردهيد ولي پيشنهاد مي شود در ابتدا تغييري در اين مشخصات داده نشود و بعداً هم مي شود اين تغييرات را ايجاد كرد، توجه داشته باشيد كه نام كاربري يا آدرس بلاگ شما قابل تغيير نمي باشد پس در انتخاب آن بيشترين دقت را داشته باشيد ولي مطالب ديگر همگي قابل تغيير يا تصحيح هستند.بعد از تكميل اين صفحه روي دكمه قبول قوانين سايت و ايجاد وبلاگ كليك كنيد . اگر فرم را صحيح پر كرده باشيد و نام كاربري شما تكراري نباشد پيامي مبني بر ساخت بلاگ شما و در صورت اشتباه در ورود اطلاعات و يا تكراري بودن نام كاربري شما پيامي مبني بر تصحيح اطلاعات و يا تغيير نام كاربري به شما داده مي شود توجه داشته باشيد هر بار كه پيامي مبني بر تصحيح اطلاعات به شما داده شود مي بايست مجدداًٌ رمز عبور خود را وارد كنيد

اسلاید 17 :

حال بلاگ شما آماده است. به صفحه اول بلاگفا برويد و در بالا سمت راست نام كاربري User Name و رمز عبور Password خود را وارد كنيد.
با زدن ورود شما وارد قسمت ميز كار خود مي شويد كه داراي قسمت هاي مهمي براي كار بر روي بلاگتان است

اسلاید 18 :

والسلام عليکم ورحمةالله وبرکاتة

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید