بخشی از پاورپوینت

اسلاید 3 :

عنوان ارائه:
بانکداری الکترونیکی(E-Banking)

اسلاید 5 :

فهرست
مقدمه
تعریف بانکداری الکترونیکی
تاریخچه بانکداری الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی در ایران
انتقال الکترونیکی وجوه
اهميت و جايگاه انتقال الكترونيكي
مزايا انتقال الكترونيكي وجوه
انواع سیستم های انتقال الکترونیکی وجوه
ماشينهاي نقطه فروش EFT POS

اسلاید 6 :

بانكداري تلفني
بانكداري اينترنتي
سوئیفت(SWIFT )
خدمات بانکداری الکترونیک
جدول مقایسه
تجارب بانکهای کشوردرخصوص بانکداری الکترونیکی
مزایای بانكداری الکترونیک
نتیجه گیری
منابع

اسلاید 7 :

مقدمه
توجه روز افزون بانک ها در کشورهای توسعه یافته ودرحال توسعه به ارائه خدمات بانکی از طریق ابزارهای الکترونیکی با هدف تسهیل فرآیند خدمات رسانی به مردم وکاهش هزینه های بانکداری رقابت فشرده ای رادرصنعت بانکداری الکترونیکی ایجاد واکثر بانک ها را به بهره گیری ازفناوری های نوین اطلاعاتی وارتباطی وادار کرده است. نتیجه آن ارائه، خدمات جدید الکترونیکی شامل تلفن بانک ، کارت های الکترونیکی ،بانکداری اینترنتی، بانکداری خانگی ( Home Banking ) ،پایانه های فروش ، بانکداری همراه و.است . بانکداری الکترونیکی با به کارگیری ابزارهای فوق، نقش بسیار مؤثری د رتجارت الکترونیکی بین المللی ،افزایش رفاه اجتماعی،رفع محدودیتهای مکانی وزمانی وکاهش هزینه وخطر انتقال پول دارد.

اسلاید 8 :

در اواخر دهه١٣٦٠بانك هاي كشور به اتوماسيون عمليات بانكي و رايانه اي كردن ارتباطات خود توجه ويژه اي نشان دادند.طرح جامع اتوماسيون بانكي نيز به عنوان يك الگو مورد بررسي قرارگرفت.حركت به سوي بانكداري الكترونيكي در اوايل دهه٧٠ آغاز شد و پس از آن كارت هاي اعتباري، خودپردازها، سيستم هاي گويا، استفاده از تلفن، پيامك و ايميل وارد خدمات نوين بانكي شد.
تاریخچه بانکداری الکترونیکی

اسلاید 9 :

بانكداري الكترونيكي نوع جديدي از بانكداري است كه خدمات بانكي در آن با استفاده از محيط هاي الكترونيكي صورت مي گيرد. در بانكداري الكترونيكي از ابزارهايي مانند دستگاه هاي خودپرداز، پايانه هاي فروشگاهي، كارت هوشمند، موبايل بانكينگ و بانكداري اينترنتي براي ارائه خدمات به مشتريان استفاده مي شود.

به عبارت دیگر بانکداری الکترونیکی استفاده از فناوری های پیشرفته نرم افزاری و سخت افزاری مبتنی بر شبکه و مخابرات برای تبادل منابع و اطلاعات مالی به صورت الکترونیکی است و نیازی به حضور فیزیکی مشتری در شعبه نیست.
تعریف بانکداری الکترونیکی:(E-Banking)

اسلاید 10 :

بانكداري الكترونيكي شايد تنها راه حل مشكلات تو در توي نظام بانكي ايران باشد، منتهي آن چه تاكنون تحت عنوان بانكداري الكترونيكي در ايران اجرا شده است نه تنها همه قابليت هاي اين شيوه جديد خدمات بانكي نيست بلكه همين روش نيز به درستي اجرا نمي شود و داراي اشكالات متعددي است.
بانکداری الکترونیکی در ایران

اسلاید 11 :

براي پرداخت وجه شيوههاي مختلفي وجود دارد كه معمولاً آنها را از نظر رويه ميتوان به سه نوع شيوه پرداخت تقسيم نمود. يكي پرداخت از طريق تهاتر يا كالا با كالا است كه در اين دوران چندان مورد توجه قرار نميگيرد. دوم پرداخت نقدي كه به وسيله انتقال سكه و اسكناس صورت ميگيرد. سوم پرداخت وجه يا انتقال وجه از طريق مكانيزم بانكي و مؤسسات مالي مي باشد.
انتقال الکترونیکی وجوه (EFT)

اسلاید 12 :

اهميت و جايگاه انتقال الكترونيكي

انتقال الكترونيكي وجوه (EFT) در مقايسه با ساير مكانيزمهاي پرداخت مبتني بر كاغذ, راحتتر, كاراتر, مطمئنتر, سريعتر و كمهزينهتر است. بكارگيري انتقال الكترونيكي وجوه (EFT) با توجه به اينكه جنبههاي مختلفي دارد, از جايگاه ويژهاي در اقتصاد و تجارت برخوردار است.

اسلاید 13 :

مزايا و ويژگيهاي بكارگيري انتقال الكترونيكي وجوه

الف ـ امنيت
ب ـ سرعت
ج ـ آسان بودن و سادگي
د ـ هزينه كم
هـ ـ كاهش اشتباهات انساني
و ـ بهرهوري و كارايي
ز ـ بهبود مديريت وجوه و نقدينگي
ح ـ بهبود روابط با مشتريان

اسلاید 14 :

انتقال الكترونيكي وجوه و فناوري اطلاعات و ارتباطات در بانكداري به سه دسته اصلي تقسيم و بررسي ميشود

الف) بانكداري الكترونيكي مصرفكننده (در سطح بانكداري الكترونيكي سطح مشتري)

ب) بانكداري الكترونيكي بين بانكي

ج) كارتهاي پلاستيكي (بانكي)

اسلاید 15 :

1- ماشین خودپرداز(ATM)
2- ماشین نقطه فروش(EFT POS )
3- بانکداری تلفنی
3-1- واکنش صوتی
3-2- تشخیص صدا
4- بانکداری اینترنتی
-5بانكداري خانگي / دفتري
بانكداري الكترونيكي مصرفكننده

اسلاید 16 :

ماشينهاي نقطه فروش EFT POS

اساساً EFT POS به معني انتقال الكترونيكي وجوه در نقطه فروش ميباشد. به عبارت ديگر EFT POS دستگاهي است كه طبق آن يك مشتري در نقطهاي از زمان و مكان كه در آنجا كالا يا خدماتي را ميخرد, با استفاده از اشكال مختلف تعيين هويت ايمن و حلقه اتصال الكترونيكي مطمئن, وجه را از حساب خود در يك بانك يا مؤسسه مالي, به فروشنده منتقل ميكند.

اسلاید 17 :

بانكداري تلفني

بانكداري تلفني, عبارت است از انجام يك معامله تجاري خرده بين بانك و مشتريان از طريق تلفن. در بانكداري تلفني معمولاً سه روش اصلي مورد استفاده قرار ميگيرد.
1ـ واكنش صوتي
2ـ تشخيص صدا
3ـ تلفنهاي قابل برنامهريزي

اسلاید 18 :

بانکداری اینترنتی به عنوان یکی از مهمترین مدل های بانکداری الکترونیک محسوب می شود. اینترنت بانک در واقع شعبه مجازی و بیست و چهار ساعته یک بانک محسوب می شود که به مشتری امکان می دهد فارغ از قید زمان و مکان اقدام به تراکنش مالی کند. در چند سال اخیر و با توسعه اینترنت و فناوری های مبتنی بر وب تلاش های زیادی از سوی بانکها برای راه اندازی و توسعه وب سایت های اینترنتی صورت گرفت که برخی از آنها نه در حد یک اینترنت بانک بلکه شامل صفحات ساده وب بودند که صرفا جهت اطلاع رسانی استفاده می شدند.
بانكداري اينترنتي

اسلاید 19 :

بانكداري الكترونيكي بين بانكي
انتقال الكترونيكي وجوه (EFT) بين بانكها, در كشورهاي مختلف به شيوههاي گوناگون انجام ميشود. يك شيوه جهاني انتقال الكترونيكي وجوه, استفاده از شبكه سوئيفت ميباشد.

اسلاید 20 :

سوئيفت شبكهاي است كه در حال حاضر پيغامهاي مالي ميان اعضاء و كاربران ديگر در 163 كشور را انتقال ميدهد. از طريق موسساتي كه از SWIFT استفاده ميكنند افراد ميتوانند پرداختهاي خود را انجام دهند ارسال پيغامهاي SWIFT ميتواند جزئيات قراردادهاي منعقده بين دو كاربر را تائيد نموده و يا تبديل ارزهاي خارجي را انجام دهد.
SWIFT راه مطمئني براي تبادل انواع پيغامها, سفارش خريد, فروش, رساندن راهنماييهايي جهت نحوه تحويل, ارسال يا موارد مشابه ميباشد.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید