بخشی از مقاله
خلاصه:
با تولید و ساخت فرمولاسیون مستقل و نیز مواد سمی مثل تولوئن و جایگزینی آنها با مواد دوستدار بدن و محیطزیست محصولی مطابق با سلامتی بدن انسان و موجودات زنده و دوستدار محیطزیست تولیدشده که با اضافه شدن نانو ذرات نقره به آن خاصیت آنتی باکتریایی در برابر بیماریهای ناخن ازجمله سودومونا و عقربک محصولی منحصربهفرد تولید و ساختهشده است.
.1 مقدمه
پروژه لاک ناخن نانو آنتی باکتریال در برابر بیماریهای ناخن از سال 1394 شروع به کار و استارت کار آن زده شد. در این پروژه سعی شده با تولید یک فرمولاسیون جدید و مستقل که توسط خود مخترع کشف و استخراجشده لاکی با خواص جدید، انعطافپذیر برای شرایط و نوعهای مختلف در رنگهای مختلف و نیز فرمولاسیونی بر پایه مواد اصلی لاک و با حذف مواد سمی و فعال لاک - تولوئن و فولوئن - تولیدشده و با استفاده از نانو ذرات نقره در آن خاصیت جدید و منحصربهفرد آنی باکتریالی در برابر بیماریهای ناخن ایجادشده که با توجه به آزمایشات انجامشده و نتایج حاصل از آن گواهی محکمی بر صحت ادعای طرح نامبرده میباشد. امید است مورد رضایت شما عزیزان و بزرگواران قرار بگیرد .
پیشینه تحقیق:
همانگونه که میدانیم بیشینه لاک ناخن به دوران قبل از میلاد برمیگردد از تصاویر و نقاشیهای بهدستآمده از کتب و اشیای باستانی میتوان این حقیقت را دریافت اما باوجود تغییرات در علم و پیدایش مواد اولی جدید و صنعتی خواه یا نا خواه موادی مناسب یا مضر وارد عرصهی زندگی مردم شدند که این تعبیر در جایگزینی بینابینی میان مواد دارویی و گیاهی و مواد شیمیایی و صنعتی مشخص است. همانگونه که در بخش مقدمه نیز به آن اشاره شد استارت و شروع تحقیق از سال 1394 کلید خورد در ابتدا پژوهش در مورد نانو ذرات و تأثیر آنها بر روی زندگی موردمطالعه قرار گرفت که نانو ذرات نقره با خاصیت فوقالعاده آنتی باکتریایی خود نظر پژوهشگر را به خود جلب کرد.
در ادامه با آشنایی و یادگیری و نیز تسلط کامل با این مواد و نحوه کار با این مواد کار در مورد موادی که در آن میتوان از خاصیت آنتی باکتریالی استفاده کرد مطالعه بررسی و حتی ساخته شد و آن هم بدون کمک استاد راهنما و زیر نظر شخصی دیگر در ابتدا کار با رنگسازی آغاز شد اما باوجود مطالعات انجامشده به علت مشابه بودن در سطح بینالمللی از آن دست کشیده شد و کار به مواد دارویی و درمانی کشید ناخنها یکی از مواردی در بدن هستند که باوجود نقش مفید مؤثر و غیرقابلانکار آنها در بدن انسان به آنها کمتر کسی توجه میکند و این سلامت این عضو حیاتی را به خطر میاندازد . سپس با مبتلا شدن محقق به بیماری سودومونا و طی دوره بیماری آن برای پیشگیری از این بیماری استارت پروژه رقم خورد.