بخشی از مقاله

چکیده

آمادگی جسمانی بالا از اهمیت بالایی در شغل آتش نشانی برخوردار است. یک آتش نشان از ابتدا باید محافظ جان خود در حریق و حوادث باشد تا بتواند جان یک حادثه دیده را نجات دهد. در این تحقیق با استفاده از درخت تصمیم داده هاي آزمون هاي تربیت بدنی سازمان مورد تحلیل قرار گرفته تا موثرترین آزمون هاي تربیت بدنی احراز شود.

پس از تجزیه و تحلیل داده هاي به دست آمده؛ یافته ها در آزمون هاي استخدامی نیروهاي جدید الاستخدام از ضریب بالاتري در ارزیابی ها برخوردار خواهند شد. یافته هاي تحقیق و تائید نتایج توسط خبرگان آشکار نمود دو انصدپ و چهل متر، دراز و نشست و بارفیکس از اهمیت بالاتري در موفقیت آتش نشان ها نقش دارد. لذا این مواد در ارزیابی نیروهاي جدید از ضریب بالاتري برخوردار خواهند شد.

مقدمه

آمادگی جسمانی کلید موفقیت در شغل آتش نشانی است. این بدان معنی نیست که یک آتش نشان باید ورزشکار حرفه اي باشد تا بتواند به طور موثر وظایف خود را انجام دهد ولیکن باید هماهنگ، قوي و داراي ظرفیت عروقی خوبی باشد تا در شرایط اضطراري به طور مفید عمل نماید. حمل تجهیزات آتش نشانی در حریق و حوادث در حالی که تجهیزات انفرادي در حدود 23 کیلوگرم همراه دارند، آنان را در شرایط عدم تثبیت قرار می دهد .

این در حالی است که در چنین شرایطی حفاظت از قربانیان یکی از اولویتهاي آتش نشان ﺑﻮده و عملکرد فوق نیازمند توانایی هاي فیزیکی ذهنیو تواماً با هم می باشد.[1] انجمن ملی آتش نشانی آمریکا1 در سند 1001خود بر آمادگی جسمانی تاکید داشته و یکی از معیارهاي جذب نیروي جدید در سازمان هاي آتش نشانی را بالا بودن آمادگی جسمانی داوطلبان می داند.[2] روش هاي استانداري که در کتب مختلف براي اندازه گیري آمادگی جسمانی سفارش شده است

گزینه هاي مختلفی را براي اندازه گیري توانایی فرد معرفی می نمایند. تعریف ماهیت توانایی همیشه دشوار بوده، یک دونده قوي، بازیکن فوتبالی که ضربه قوي دارد و یا ورزشکاري که از روي موانع به راحتی می پرد را به سختی می توان در یک طبقه بندي قرار داد. ولی ما به طور پیوسته با ترکیب ویژگی هاي قدرتی به دنبال یک نتیجه مشخص هستیم. قدرت یک اصطلاح عمومی است که براي توصیف توانایی هاي متفاوت استفاده می شود.

اغلب مردم توانایی را با قدرت اشتباه می گیرند؛بلکه قدرت حاصل ضرب توانایی در سرعت است.[3] سازمان آتش نشانی شهرداري تهران جهت سنجش توانایی هاي فردي پرسنل، آزمون هاي آمادگی جسمانی را جهت سنجش استقامت قلب و عروق و قدرت عضلانی در طی سال برگزار می کند. آزمون هاي یاد شده به شرح و هدفی که در جدول 1 آمده اند برگزار می گردد.

شناسایی عوامل تاثیرگذار بر موفقیت به امري ضروري تبدیل شده که می تواند در هزینه و زمان صرفه جویی کند. با توجه به اینکه حجم داده هاي به دست آمده از آزمون هاي صورت گرفته بسیار زیاد است. استفاده از روش هاي داده کاوي در این خصوص مناسب و بجا است. یکی از چالشهاي مطرح در بهره برداري از دانش داده کاوي در این زمینه، جمع آوري داده ها است که به اختصاص وقت زیادي نیاز دارد.

بنابراین یکی از سئوالاتی که در این مقاله به آن پرداخته می شود. ایجاد مجموعه داده استاندارد از آزمون هاي صورت گرفته در بازه هاي زمانی مختلف است. پرسش دیگري که پاسخگویی به آن از اهداف اصلی مقاله است، این است که چه عواملی می تواند تاثیر بیشتري در موفقیت یک آتش نشان داشته و بر آن اساس در فرآیند جذب نیروهاي جدید قدرت پیش بینی را بالا برده و 1 NFPA 2 فعالیت هاي بی هوازي را آموزش قدرت یا مقاومت می نامند و می تواند ماهیچه ها را سفت، قوي و نیرومند سازد، همچنین قوت، تعادل و تناسب استخوان را بهبود بخشد.

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید