بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

طرح کلان ملی

مطالعه و طراحی سیستم های حملونقل هوشمند درون شهری و برون شهری

اسلاید 3 :

سیستم مدیریت ترافیک پیشرفته
ATMS

اسلاید 4 :

به طور کلی اهداف سیستم مدیریت ترافیک پیشرفته، استفاده بهینه از شبکه های راه های ارتباطی موجود، افزایش ایمنی راه ها و آرام سازی ترافیک، بهبود یکپارچگی زیرساخت های ارتباطاتی شبکه حمل و نقل، کاهش مصرف سوخت، افزایش کارایی سیستم حمل و نقل است. به عبارت دیگر مدیریت ترافیک، استفاده از امکانات موجود، افزایش بهره وری آنها و حفظ منافع عمومی مربوط به شبکه راههای ارتباطی است. بدین منظور سیستم مدیریت ترافیک موظف به فراهم آوردن پیش زمینه ها و قوانین و مقرراتی در زیر سیستم های مختلف حمل و نقلی می باشد که در قالب بسته های تجهیزاتی اجرا می گردند.

در ادامه به یک توصیف کلی از آنچه معماری سیستم های حمل و نقل هوشمند جهت دستیابی به این اهداف ارائه داده است می پردازیم و سپس به دنبال تطبیق وضع موجود کشور با این معماری جهت هر چه بهتر شدن مدیریت ترافیک درون شهری و برون شهری می باشیم.

سیستم مدیریت پیشرفته ترافیک

اسلاید 5 :

توصیف بسته های خدماتی حوزه سیستم مدیریت ترافیک پیشرفته

اسلاید 6 :

فهرست بسته های خدماتی مدیریت ترافیک پیشرفته

اسلاید 7 :

میزان توجه سیستم های اطلاعاتی مسافر به اهداف معماری

اسلاید 8 :

نظارت بر شبکه
ATMS01

اسلاید 9 :

نظارت بر شبکه
این بستهی خدمات دربرگیرندهی شناساگرهای ترافیکی، سایر تجهیزات نظارتی، تجهیزات میدانی پشتیبان و ارتباطات نقطه ثابت-نقطه ثابت به منظور انتقال دادههای جمعآوری شده به زیرسیستمهای مدیریت ترافیک میباشد. دادههای استخراج شده میتواند به صورت محلی استفاده شود، مانند زمانی که شناساگرهای ترافیک به صورت مستقیم یا از راه دور به یک سیستم کنترل چراغهای راهنمایی متصل است (به عنوان مثال، زمانی که یک سیستم CCTV داده را به زیرسیستم مدیریت ترافیک باز پس میفرستد). دادهی تولید شده توسط این بستة خدمات، مدیران ترافیک را قادر به نظارت بر ترافیک و وضعیت معابر مینماید و حوادث را تعیین و بررسی مینماید و یک مجموعه از خطاهای رخ داده در عملیات جمع­آوری داده توسط شناساگرها و دادههای آماری برای ایجاد راهکارهای ترافیکی و برنامهریزیهای بلند مدت را تهیه مینماید. دادهی جمعآوری شده میتواند تحلیل شود و در دسترس کاربران و "زیرسیستم ارائه دهنده سرویس اطلاعاتی" قرار گیرد.

اسلاید 10 :

نظارت بر شبکه
ترافیک
هماهنگی تجهیزات
شاخص های ترافیک
کنترل حسگرهای ترافیک
جریان ترافیکی
درخواست به روز رسانی
به روز رسانی نقشه
وضعیت شبکه جاده ها و تصاویر ترافیکی
ورودی های اپراتور ترافیک
داده های ترافیکی برای اپراتورها
کنترل نظارت تصویری
تصاویر ترافیکی

اسلاید 11 :

نظارت بر ترافیک شناور
ATMS02

اسلاید 12 :

نظارت بر ترافیک شناور
این بستة خدمات به ارائة یک راهکار جایگزین برای نظارت بر شبکة راه میپردازد. دو شیوة متفاوت برای پیادهسازی توسط این بستة خدمات مورد پشتیبانی قرار میگیرد که عبارتند از:
ارتباطات وسیع بیسیم میان خودرو و مرکز که برای مخابرة اطلاعات عملیات و وضعیت خودرو به صورت مستقیم به مرکز استفاده میشود
ارتباطات کوتاهبرد میان خودروهای عبوری و حاشیة راه که برای تولید اطلاعاتِ مشابه به مرکز مورد استفاده قرار میگیرد.

شیوة نخست، از قابلیت تجهیزات ارتباطات وسیع که میتواند در خودرو برای پشتیبانی از خدمات ایمنی شخصی و اطلاعات پیشرفتة مسافر وجود داشته باشد، استفاده مینماید. شیوة دوم در معماری به تجهیزِ وسایل و تجهیزات درونخودرویی که برای پشتیبانی از جمعآوری عوارض، هشدارهای درونخودرویی و سایر برنامههای ارتباطات کوتاهبرد بکار میروند، میپردازد.

این بستة خدمات، اپراتورهای حملونقل و ارائهدهندگان اطلاعات به مسافر را قادر به نظارت بر وضعیت راه، تشخیص حوادث، تحلیل و کاهش دادههای جمعآوری شده مینماید و این اطلاعات را در دسترس کاربران و ارائهدهندگان اطلاعات قرار میدهد. چنین چیزی نیازمند یکی از گزینههای ارتباطیِ بیان شده در فوق، تجهیزات درونخودرویی، نرمافزار کاهش داده و اتصالات نقطه ثابت- نقطه ثابت میان مراکز برای به اشتراکگذاری اطلاعاتِ جمعآوری شده است. هر دو گزینة راهکارهای داخلی و بیرونی، قابل استفاده هستند تا کاربر را مطمئن کند که امکان غیرفعال کردن این قابلیت برای تضمین حفظ امنیت اطلاعات شخصی را دارد. به دلیل حجم زیاد دادة جمعآوری شده توسط شناورها، نیاز به تکنیکهای کاهش داده مانند قابلیت تعیین و فیلتر کردن دادههای پرت و یا گزارشهای تکراری احساس میشود.

اسلاید 13 :

نظارت بر ترافیک شناور
مدیریت پرداخت
منبع داده موقعیت
اطلاعات موقعیت
مدیریت گزارش دهی خودروهای شناور
داده شناور ترافیکی
داده شناور ترافیکی
داده شناور ترافیکی
داده شناور ترافیکی
مدیریت گزارش دهی خودروهای شناور
داده شناور ترافیکی
داده شناور عوارضی
داده شناور عوارضی
داده شناور حمل و نقل عمومی
داده شناور حمل و نقل عمومی
داده شناور ترافیکی
وضعیت شبکه جاده ای

اسلاید 14 :

کنترل سیگنال ترافیکی
ATMS03

اسلاید 15 :

کنترل سیگنال ترافیکی
این بسته خدمات، تجهیزات کنترل و نظارت مرکزی، لینکهای ارتباطی و تجهیزات کنترل سیگنالها را فراهم می کند که برای کنترل ترافیک در تقاطع های چراغ دار بکار می رود.
کنترل سیگنال ترافیکی با زمانبندی ثابت و سیستمهای زمان متغیر (پاسخگوی ترافیک) در برابر تقاضاهای ترافیکی
سیستم هایی که برای رسیدن به هماهنگی در سراسر حوزه از یک پایه زمانی مشترک یا سایر استراتژی هایی استفاده می کنند که نیاز به هماهنگی بلادرنگ ندارند، نیز در این بسته خدمات قرار دارند.
هماهنگی سیستم های سیگنال های ترافیکی با استفاده از ارتباطات بلادرنگ در بسته سرویس مدیریت ترافیک منطقه ایATMS07)) پوشش داده می شوند. این بسته خدمات با سیستم های عادی کنترل سیگنال های ترافیکی سازگار است.

اسلاید 16 :

کنترل سیگنال ترافیکی
ترافیک
کنترل حسگرهای ترافیک
جریان ترافیک
اطلاع درخواست حق عبور
کنترل و نظارت ویدیویی
تصاویر ترافیک
برنامه های کنترل سگنال
دستورات کنترل سیگنال
داده های اپراتور ترافیک
ورودی های اپراتور ترافیک
اطلاعات راننده
هماهنگی تجهیزات معابر
عابرین پیاده
پیکربندی سیستم سیگنال
پیکربندی دستگاه کنترل سیگنال
داده خطا سیگنال
شرایط کنترل سیگنال
داده کنترل سیگنال
شاخص های ترافیکی
درخواست عبور
اجازه عبور

اسلاید 17 :

سنجش ترافیک
ATMS04

اسلاید 18 :

سنجش ترافیک
این بسته سرویس نظارت مرکزی و کنترل، ارتباطات، و تجهیزات میدانی را برای پشتیبانی از میترینگ ترافیک فراهم می کند. این پشتیبانی طیف کاملی از استراتژی های میترینگ شامل رمپ، تقاطع غیر هم سطح، و میترینگ خط اصلی را در بر می گیرد. این بسته ابزار دقیق موجود در بسته خدمات شبکه نظارت (سنسور های ترافیک برای اندازه گیری جریان ترافیک و صف استفاده می شوند) را برای حمایت از نظارت بر ترافیک یکپارچه می کند تا استراتژی های میترینگ تطبیقی و پاسخگو به شرایط ترافیک را بتوان اجرا نمود.
همچنین این بسته شامل تجهیزات میدانی قابل تنظیم برای ارائه اطلاعات به رانندگانی که به یک میتر نزدیک می شوند می باشد، از جمله هشدار پیش از میتر، وضعیت عملیاتی آن (این که آیا در حال حاضر فعال است یا خیر، چه تعداد اتومبیل در هر سیگنال سبز اجازه عبور دارند، و غیره)، استفاده از خط در میتر (از جمله خط میان بر برای HOV ها) و صف های موجود در میتر.

اسلاید 19 :

سنجش ترافیک
ترافیک
کنترل حسگرهای ترافیک
جریان ترافیک
کنترل نظارت تصویری
تصایر ترافیکی
داده سنجش ترافیک
وضعیت سنجش ترافیک
داده های سیستم اطلاع رسانی معابر
وضعیت سیستم اطلاع رسانی معابر
داده های اپراتور ترافیک
ورودی های اپراتور ترافیک
اطلاعات راننده
هماهنگی تجهیزات معابر
شاخص ترافیکی

اسلاید 20 :

مدیریت خطوط HOV
ATMS05

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید