بخشی از پاورپوینت

اسلاید 12 :

پارادایم و زیر بنای فلسفی پژوهش

جهت گیری کلی محقق در باره جهان و طبیعت تحقیق، جهان بینی نامیده می شود. غالبا نوع عقاید محققین به انتخاب اینکه تحقیق کمی، کیفی یا ترکیبی باشد منجر می شود. چهار نوع چهان بینی وجود دارد که عبارتند از فرا واقع گرایی یا فرا اثبات گرایی (post positivist)، ساخت گرایی (Constructivisim)، مشارکتی(Participatory)و عملگراییPragmatist)).

اسلاید 13 :

جهان بینی فرا اثبات گرایی بیشتر در تحقیقات کمی به کار گرفته می شود تا در تحقیقات کیفی. این نوع جهان بینی گاهی روش علمی (Scientific method) و گاهی اثبات گرایی نامیده می شودPositivist) ( .

اسلاید 14 :

ساخت گرایی به طور بارز در تحقیقات کیفی بکار گرفته می شود. این نوع جهان بینی در برگیرنده این فرضیات است که افراد در جستجوی فهم و درک جهانی هستندکه در آن زندگی می کنند و افراد از تجربیاتشان مفاهیم ذهنی ایجاد می کنند. این مفاهیم که متفاوت و چندگانه هستند به این منجر می شوند که پژوهشگر بجای محدود کردن معانی، در جستجوی پیدا کردن پیچیدگی نظرات باشد و هدف محقق این است که تا آنجایی که امکان دارد روی نظرات مشارکت کنندگان، در موقعیتی که مورد مطالعه قرار گرفته اند تاکید کند.

اسلاید 15 :

جهان بینی مشارکتی بطور بارز در تحقیقات کیفی مورد استفاده قرار می گیرد ولی می تواند پایه ای برای تحقیقات کمی نیز باشد. این جهان بینی بر احتیاجات گروهها و افرادی در جامعه تمرکز دارد که در حاشیه باشند یا افراد آزادی نباشند. این جهان بینی بر ایجاد تغییر متمرکز است بنابراین در انتهای مطالعات مشارکتی، محقق یک دستورالعمل عملکردی برای تغییر ارائه می کند.

اسلاید 16 :

جهان بینی عمل گرایی با روش تحقیق ترکیبی مرتبط است. در تحقیق ترکیبی ، محققین هم از داده های کمی و هم کیفی استفاده می کنند زیرا آنها می خواهند به بهترین نحو مسئله ی تحقیق را درک کنند. عمل گرایی موافق است که تحقیق همیشه در زمینه اجتماعی، تاریخی، سیاسی و سایر زمینه ها اتفاق می افتد. برای محقق پژوهش ترکیبی، عمل گرایی دری برای استفاده از روشهای چندگانه، جهان بینی ها، فرضیات، روشهای جمع آوری داده ها و روشهای تجزیه وتحلیل مختلف باز می کند (Creswell, 2009).

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید