بخشی از پاورپوینت

اسلاید 2 :

آسيب ها و پيامدهاي منفي
استفاده از اينترنت و راه هاي پيشگيري از آن

اسلاید 3 :

در قرن بيست و يكم بدون شك اينترنت يكي از ابزارهايي است ك ميتواند مسير توسعه و پيشرفت يك جامعه را هموار ساخته و به آن سرعت بخشد و در عين حال به همان اندازه كه مي تواند مفيد باشد، مي تواند مخرب و بسيار ويرانگر نيز باشد.
اينترنت از ابتدا قرار بود كه به صورت ساختاري به شفافيت سازي بپردازد، حالا كم كم با گسترش اينترنت و يادگيري بيشتر كاربران، اين واقعيت جنبه عملي مي گيرد. اينترنت با متصل كردن ميليونها و حتي ميلياردها نفر به يكديگر نقش بسيار مهمي در تبادل اطلاعات و تكنولوژي اشخاص حقيقي و حقوقي دارد و بدين سبب اينترنت اين امكان را فراهم مي سازد كه در كوتاه ترين زمان ممكن به خلاصه ترين اطلاعات و مفيدترين آنها دستيابي داشته باشيم. و براي انجام بهينه امور تحقيقاتي و پروژه هاي گوناگون از آن استفاده كنيم. حال اگر شخص يا اشخاصي در قالب سازمانهاي جاسوسي بخواهند با اين وسيله به عمليات خود سرعت بخشند، هيچ جاي شك و شبهه اي نيست كه به راحتي مي توانند اينكار را انجام دهند چرا كه يكي از راههايي كه دشمن مي تواند به اطلاعات محرمانه ما دست پيدا كند همين اينترنت مي باشد.
سرآغاز

اسلاید 4 :

تهاجم فرهنگي بر خلاف ظاهر ساده آن ، مفهومي عميق و پيچيده دارد و هدف نهايي آن از بين بردن خلوص يك آيين و تمدن و وارد كردن عناصر بيگانه و انحراف آن است.
تهاجم فرهنگي پديده اي برنامه ريزي شده محسوب مي شود كه متأسفانه برخي آن را توهم مي پندارند و شايد عدم آگاهي از جريانات مرموز تأثير گذار در تهاجم يا ساده انگاري، منشأ اين تصور باشد. تهاجم فرهنگي بنا به نگرش عميق و فرمايش دقيق مقام معظم رهبري حضرت آيت ا.. خامنه اي تهاجم فرهنگي نيست بلكه شبيخون فرهنگي است كه دشمن به رهبري آمريكا سعي مي كند با استفاده از آن از مردم و انقلاب اسلامي ايران سلب ماهيت كرده و مردم را از ارزشهاي والاي اسلامي، انقلاب اسلامي و فرهنگ اسلامي دور سازد و انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي ايران را به زانو در آورد
به مخاطره افتادن امنيت ملي، انحرافات فكري و عقيدتي، تهديد بنيان خانواده ، استفاده از اينترنت بعنوان ابزار جاسوسي و… از جمله مباحثي است كه امروزه بيشتر مورد توجه و تأمل بوده است.
سرآغاز

اسلاید 5 :

دشمنان انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي و در رأس آنها آمريكا در راستاي تهاجم فرهنگي در خلال سال هاي اخير شيوه هاي مختلفي را به كار گرفته اند كه برخي از اين روش ها به قرار ذيل است :
1- اتهام ضديت نظام جمهوري اسلامي ايران با آزادي ، و آزادي بيان در اخبار و سايتهاي خبري اينترنتي

2- سست كردن پايه هاي ايمان جوانان نسبت به موضوعات ديني ، اعتقادي و مذهبي است( از طريق راه اندازي سايتهاي الحادي و ضد ديني و شيطان پرستي)
3- سوق دادن جوانان به سمت فساد و ابتذال ، شهوتراني ، ميگساري ، استعمال مواد مخدر وتوزيع موادمخدر و اخيرا مواد مخدر روان گردان و تبليغ مزيت استفاده از آن در سايتهاي اينترنتي (با اين توجيه كه ملت ايران ملتي غمگين هستند و به اين وسيله بايد شاد شوند.)

4- تحقير و منزوي كردن جريان انقلابي بودن و شهادت طلبي جوانان و روحيه بسيجي و فرهنگ اسلامي و انقلابي و مرتجع نشان دادن جوانان انقلابي در سايتها و وبلاگهاي گروههاي وابسته.
شيوه هاي تهاجم فرهنگي

اسلاید 6 :

5- بي اعتنايي به آثار و فرآورده هاي هنري و دفاع مقدس.
6- دفاع دروغين از حقوق بشر و اتهام نقض حقوق بشر به ايران .
7- عدم توجه لازم به ارزش هاي اسلام و انقلاب اسلامي در بخش هاي فرهنگي ( ارزش زدايي و اسلام زادايي).
8- راه انداختن سايتهاي معاند و مخالف نظام و سايتهاي مبتذل و غير اخلاقي وراديوها ، توزيع فيلمهاي ويديويي و تجهيزات ماهواره اي ارزان و به راه انداختن و سوء استفاده از تكنولوژي پيشرفته ارتباطات

9- ترويج و تبليغ استفاده از الگو هاي مبتذل غربي براي جوانان و نوجوانان در سايتهاي اينترنتي از روشهاي مؤثر تهاجم فرهنگي است .
شيوه هاي تهاجم فرهنگي

اسلاید 7 :

همان کسانی که سخنان را میشنوند و از نیکو ترین آنه پیروی میکنند ،
آنان کسانی هستند که خدا هدایتشان کرده و آنها خردمندانند.
سوره زمر آیه 18
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ

أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ
كلام نور

اسلاید 8 :

باید کوشش کنید مفاسد فرهنگ حاضر را بررسی کرده و به اطلاع ملتها برسانید و با خواست خداوند متعال آنرا عقب زده و به جای آن فرهنگ اسلامی – انسانی را جایگزین کنید تا نسلهای آینده با روش آن که انسان سازی و عدل پروری است تربیت شوند. باید کوشش کنید تا طرز حکومت اسلام و رفتار حکام اسلامی را با ملتهای مسلمان به اطلاع دنیا برسانید تا زمینه فراهم شود که حکومت عدل و انصاف به جای این حکومتهای استعمار زده که اساس آن بر ظلم و چپاول است برقرار شود.
کلام ماندگار
تاریخ سخنرانی 6/3/1350 - کتاب “در جستجوی راه از کلام امام” – دفتر بیست و دوم – صفحه 184

اسلاید 9 :

اينترنت يكي از نعم بزرگ الهي است ، اما در عين حال يك نقمت بزرگ هم هست ، يعني يك چاقوي دو دم و خطرناك ، مثل بعضي از داروها كه به يك بيمار بدهند ، شفا پيدا ميكند ؛ يك خرده زيادتر يا كمترش بكنند ، ممكن است آسيب هاي زيادي بزند . اينترنت الان مثل يك جريان افسار گسيخته است . آبي از يك طرف سرازير شده و شما آن وسط ، جويي باز كردهايد ؛ يك مقدار آب از اين جوي مي آيد ، اما ده جويچه و حتي جوي هاي بزرگ از اين طرف و آن طرف دارد ميرود و تحت كنترل شما نيست .
فرازي از فرمايشات مقام معظم رهبري در ديدار با اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي26 آذر 81
کلام يار

اسلاید 10 :

من جوانان عزيز را به يك مجاهدت حقيقى دعوت مى كنم . مجاهدت فقط جنگيدن و به ميدان جنگ رفتن نيست . كوشش در ميدان علم ، اخلاق ، همكاريهاى سياسى و تحقيق نيز براى مردم جهاد محسوب مى شود. ايجاد فرهنگ و انديشه صحيح در جامعه نيز جهاد است . و اينها، همه جهاد در راه خدا و جهاد فى سبيل اللّه است . طرف اين جهاد، مستكبران ، دشمنان و كسانى هستند كه با اسلام ، ايران ، هويت ، مليت ، اسلاميت و صفتهاى اسلامى عناد و دشمنى دارند.
http://www.wilayah.net/pr/bayanat/speeches/81/41_81.htmماخذ:
بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در ديدار جوانان استان سيستان و بلوچستان 06/12/1381

اسلاید 11 :

جواب: با علم به اينكه مشترى استفاده حرام از ابزارى مىكند كه در اختيار او قرار داده مىشود، جايز نيست و كسب درآمد از اين طريق نيز اشكال دارد و لى در صورت شك در استفاده حرام كردن مشترى، اشكال ندارد.


ماخذ:
http://www.wilayah.net/pr/estefta/newestefta/p1.php
استفتاء از مقام معظم رهبري
سرويسدهى اينترنت و استفاده حرام
سؤال: اگر كسى كافى­نت داشته باشد و بداند كه برخى مشتريان براى چت (گفتگو) با افراد نامحرم و همچنين رفتن به سايتهاى غير اخلاقى به كافى­نت مى­آيند، در اين وضعيت تكليف ما به عنوان صاحب كافى­نت چيست و كسب درآمد از اين راه ( با شرايط ذكر شده) چه حكمى دارد؟

اسلاید 12 :

تهديد شناسي اينترنت

در حوزه هاي

عقيدتي و سياسي و فرهنگي

اسلاید 13 :

1- گمنامي در اينترنت
اساس كار در اينترنت ارتباط رايانه ها با يگديگر ميباشد و طبيعتا خود رايانه ها به تنهايي نمي توانند با هم ارتباط برقرار نمايند و اين كار بران هستند كه با استفاده از رايانه ها با يكديگر ارتباط برقرار مينمايند .
بدليل ناشناس بودن هويت كاربران در شبكه جهاني افراد خود را غير از آنچه كه هستند معرفي مينمايند . بعنوان مثال يك مرد 50 ساله ميتواند خود را يك جوان 25 ساله و مديرعامل يك شركت و داراي اموال بسيار معرفي نمايد و ديگران را از اين طرق گمراه نموده و اغفال نمايد.
در اينترنت كسي نمي داند كه تو يك سگ هستي .

اسلاید 14 :

در اينترنت، سايتهايي هست كه فهرستي از قاتلان تاريخ تهيه ميكنند. پرمخاطبترين اين سايتها، آنهايي هستند كه فهرست كاملتر و جذابتري از قتلها و جنايتكاران ارائه كرده باشند. بيشتراين سايتها پس زمينهاي سياه دارند و لابهلاي متنها، عكسهايي هم از قاتلان و صحنههايي از جنايت به چشم ميخورد. اين سايتهاي خصوصي، خيلي زود زود به روز ميشوند چرا كه هر هفته قاتلاني جديد در جهان ما سر بر ميآورند كه توجه رسانهها و مردم را مدتي به خود جلب كنند. بسياري از جوانان و نوجوانان با مراجعه به اين سايتها و مطالعه نحوه كشتار و قتل و جنايات اتفاق افتاده اقدام به خيالبافي نموده و در وب لاگهاي خود به تقليد از اين سايتها آنچه را كه در تخيل خود دارند را بصورت داستان و خاطره و به شكلي واقعي عنوان ميكنند .
2- خشونت در اينترنت

اسلاید 15 :

3- اينترنت و افتراق و جدايي بين نسل ها
رفتارها وديدگاههاي نسل امروز براي بسياري از مردم غير قابل درک است جوان و نوجوان امروز چيزهايي را مي پسندد که با سليقه و ذايقه نسلهاي پيشين تفاوتهاي ماهوي و فاحش دارد آرمانهاي او بسيار متفاوت از ايده آلهاي بزرگترهاي اوست سطح اطلاعات و دانش و خصوصيات اخلاقي، رفتارهاي اجتماعي و علايق و نوع تفکر اين نسل آنچنان متفاوت از نسل هاي پيشين است که او را در موقعيت ممتازي قرار داده است با اين حال در رفتارهاوديدگاههاي همين نسل نيز دگرگوني هاي اساسي و ساختاري در حال شکل گيري است که بخش عمده آن متأثر از ورود و شيوع فناوري نوين ارتباطات يعني اينترنت و ماهواره است .
ادامه .

اسلاید 16 :

در واقع يکي از نقاط افتراق و جدايي اين نسل با نسل هاي پيشين، آشنايي، بهره گيري و انس و الفت با اين رسانه و فناوري ارتباطي است براي بسياري از مسئولان، روانشناسان اجتماعي، و حتي والدين درک مکانيزم پيچيده رفتارهاي نسل جديد، بسيار مشکل و طاقت فرسا است شايد به همين دليل است که هنوز اتفاق نظر کاملي در مورد نحوۀ مواجهه و برخورد با اين نسل در جامعه بوجود نيامده است. يکي از تهديد و تحديد سخن مي گويد و ديگري از آزاد گذاشتن آنها، يکي بر کنترل و نظارت بيشتر تأکيد مي کند و ديگري بر توسعه امکانات و لوازم ارتباطي اصرار مي ورزد
3- اينترنت و افتراق و جدايي بين نسلها
ادامه .

اسلاید 17 :

4- سايبر سكس
به هرگونه ارائه عملیات جنسی و اعمال مستهجن و پورنو در اینترنت و فضای سایبر اطلاق می شود که می تواند شامل پخش فیلم ها و تصاویر زنده جنسی و یا عکس, چت های سکسی, فاحشه خانه های اینترنتی و به طورکل هرگونه فعالیت آنلاینی که مربوط به مسائل جنسی و پورنو باشد!
در حال حاضر يكي از مخاطره انگيزترين تهديدات اينترنتي، سكس و پرداختن به مسائل پورنو در اينترنت مي باشد.
از آنجايي كه اين گونه مطالب در ميان جوانان و نوجوانان خواهان زيادي دارد و از مسائل مبطلابه آنان مي باشد، لذا شركت ها و افراد سودجو اقدام به انتشار تصاوير و فيلم ها و مطالب مستهجن بر روي اينترنت مي نمايند.
برخي از دولتهاي استعماري با هدف ضربه زدن به نظام هاي فرهنگي و اعتقادي ملل ديگر با حمايت از اين سايت ها و اختصاص بودجه هاي كلان به اين امر در گسترش و توسعه اعمال و مطالب منافي عفت روي آورده اند.
در حال حاضر علاوه بر سايت هايي كه تصاوير و مطالب غير اخلاقي در اينترنت را اشاعه مي دهند، كارهايی از قبيل صحبت آن لاين با فاحشه هاي اينترنتي و نمايش بدن عريان زنان بصورت آن لاين و گفتگوهاي مستهجن با اين فراد، در اينترنت رواج فراوان دارد.

اسلاید 18 :

5- اعتياد به اينترنت
«اعتياد به اينترنت» (IAD) پديده بسيار جديدى است كه هنوز بسيارى با آن كنار نيامده اند. اصطلاح «اعتياد به اينترنت» كمتر از ده سال است كه ميان روانشناس ها و كلينيكجهاى درمانى رايج شده و بسيارى از متخصصان اعتياد هنوز بر سر آن اختلاف نظر دارند.
تحقيقات گسترده اى كه روى كاربران اينترنتى صورت گرفت، به روشنى نشان داد بسيارى از آنها به اينترنت معتادند. در تحقيقى كه دانشگاه پيتسبورگ بر روى ۳۶۰ كاربر اينترنتى انجام داد، معلوم شد كسانى كه به چت روم ها، وبگردى و ايميل وابسته شده اند به علايمى شبيه الكلى ها يا معتادان به مواد مخدر دچارند. بسيارى از آنها از بى خوابى رنج مى برند. اما نمىجتوانند از كامپيوتر خود دل بكنند، آن ها هميشه خسته هستند. روابط شان با اطرافيان و جامعه به حداقل رسيده و هنگامى كه از اينترنت بيرون مى آيند حالتى عصبى دارند. مهمترين ويژگى معتادان به اينترنت دروغگويى آنها است. آنها مدام به اطرافيان خود اين گونه وانمود مى كنند كه در اينترنت، كار مهمّى دارند.
ادامه .

اسلاید 19 :

بسيارى از جوان ها تا صبح در اينترنت وقت مى گذرانند، بى آنكه متوجه باشند تكاليف درسى آنها نانوشته باقى مانده. زنان بسيارى هم وقتى براى وقت كشى وارد اينترنت مى شوند، ديگر فراموش مى كنند براى بچه هايشان غذا بپزند يا وظایف همسری را انجام دهند. معمولاًً كاربران معتاد، خود متوجه نتايج مخرّب وبگردى هاى طولانى خود نمى شوند. آنها نه تنها اطرافيان، بلكه خودشان را هم ناديده مى گيرند. چند سال پيش بود كه خبر مرگ يك جوان چينى بعد از نشستن سه روز بى وقفه پشت كامپيوتر همه را تكان داد. يا سال گذشته ماجراى پدرى كه بچۀ خود را در وان حمام گذاشت و تا پر شدن وان به سراغ ايميل هايش رفت و بچۀ خود را فراموش كرد. ماجراى مرگ اين پسر كوچك يا آن جوان چينى روانشناس ها و بسيارى از مردم جهان را متوجه اين مسأله كرد كه در آستانۀ قرن بيست و يكم، نابهنجارى جديدى در جوامع سر بر آورده كه بايد به دقت آن را مورد بررسى قرار داد.
5- اعتياد اينترنت
ادامه .

اسلاید 20 :

اطلاعات جديد نشان ميدهد كه 70 - 60 درصد نوجواناني كه سراغ شبكه اينترنت ميروند، در مواجهه با سايتهاي مستهجنجنگار دچار هيجان ميشوند - خواسته يا ناخواسته - و حتي اگر به خودي خود تحت تاثير چهار صد هزار سايت فعال در اين گونه مسائل به خطا و لغزش نيفتند، ممكن است با دريافت آدرس پايگاههاي مستهجن از طريق پست الكترونيكي دچار هيجانات عصبي شوند.

افراد معتاد تمايل شديدي در مشاهده ، دريافت و يا حتي تجارت موارد محرك جنسي و صحبت در اين رابطه در اتاقهاي گفتگوي خاص دارند.

دریافت و ارسال تصاویر PORNO و همچنین مکتوب کردن خاطرات و رمانهای جنسی از علایق این گروه از معتادین بشمار میرود . این دسته از معتادین افرادی هستند که به مسائل دینی بی اعتقاد هستند.
به طور نمونه، مواردي را شاهد هستيم كه افرادي به دليل اعتياد به سكس اينترنتي، كار، فرصت شعلي، يا زندگي زناشويي خود را به مخاطره انداختهاند.
I ( اعتياد از نوع Cybersexual :
انواع اعتياد اينترنت

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید