بخشی از مقاله

خلاصه

امروزه بدلیل افزایش جمعیت و نیاز به ساخت مسکن و پیرو آن تآمین آب و برق و گاز جدا از بحث هزینه های کلان و مشکلات زیباسازی در جلوه های شهری بحث حدر دادن انرژی ها و آسیب رساندن به محیط زیست بیشتر از بقیه ی موارد خود نمایی میکند.در این مقاله هدف ارائه راهکارهایی جهت بهبود راندمان انرژی و مهمتر از آن کمک به وضعیت زیست محیطی میباشد.

مقدمه

روی صحبت اینجانب بیشتر در مورد ساختمانهای عظیم چون آسمان خراشها هستند که میتوانند مانند شهری کوچک به درصد بالایی از خود کفایی برسند.هر ساختمان استاندارد جدا از بحث ایجاد امنیت و سرپناه برای ساکنان خود موظف به تامین نیازهایی چون آب-برق و.. میباشد.

آب برق و گاز سرمایه های یک کشور محسوب میشوند پس تلاش در راستای صرفه جویی و مهمتر از آن بهبود وضعیت زیست محیطی امری مهم محسوب میشوند.

در سالهای اخیر اللخصوص در کشورهای جهان اول در امر ساختمان سازی اهمیت ویژه ای به استفاده از بام سبز و دیوار سبز میدهند چرا که از مزایای بسیار مفیدی برخوردار است.

مزایای استفاده از بام و دیوار سبز در ساختمانها:

*افزایش ظرفیت عایق حرارتی *کمک به کاهش آلودگی هوا و گازهای گلخانه ای

*کاهش دمای محیط پیرامون *کاهش آلودگی صوتی

*از نظر اکولوژی ایجاد زیست گاهی برای گیاهان و جذب پرندگان و حفظ تنوع محیط زیست برای تحقق یافتن هدف خودکفایی-بام و دیوار سبز به تنهایی کافی نمیباشد چرا که این 2 در امر صرفه جویی در مصرف انرژی نقش بسزایی دارند.

.2 مبانی نظری

تولید انرژی برق:

راهکارهای مختلفی در این امر ارائه شده است.
اولین و ساده ترین آنها استفاده از پنل های خورشیدی روی پشت بام است.

طبق بررسی های انجام شده: در صورتیکه تمام سطح پشتبام برجها و ساختمانهای شهری به سیستمهای پنل خورشیدی مجهز شوند، باز هم تولید برق مناسب با نیاز ساختمان نیست.    

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید