بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

اثر صوت درمانی در گفتار و زبان دوم

اسلاید 2 :

در سالهای پایانی دههی 1940، توماتیس اصلی را شناسایی نمود که بنا بود زیربنای اساسی نظام انقلابی نوین او گردد.
دریافت حسی و کنش ، در کارکرد خود در مکانیزم مغز با هم پیوند دارند.
برای توماتیس، دریافت و ادراک گفتار ریشهی عمیقی در فعالسازی آن توسط سیستم حسیحرکتی دارند.

اسلاید 3 :

کرتکس شنیداری همراه با کورتکس پیشپیشانی و کرتکس پیشحرکتی سمت چپ، نه تنها حین تولید صداهای گفتاری، بلکه همچنین به هنگام بیان خاموش، شناسایی و تمییز داوطلبانهي آنها – و حتی حین قرارگرفتن منفعلانه در معرض این صداها – فعال میگردد.

اسلاید 4 :

شنیدن توانایی سازگارشدن با تغییرات مداوم در محیط شنیداری با تطبیقدادن پیوسته و دوبارهی محتوا و شکل پیامهایی که دریافت میداریم می باشد. جنین میتواند صدای مادرش را، که از راه هدایت استخوانی یا ارتعاش انتقال مییابد، بشنود.
دهلیز گوش بخش حرکتی گوش است، ولی از آنجا که حرکت را شناسایی میکند، به عنوان بخش حسی گوش نیز در نظر گرفته میشود. سیستم دهلیزی همهی اطلاعات حرکتی را گردآوری میکند. بنابراین این بخش دخالت پایهای در مکانیزمهای تعادل و وضعیت بدنی دارد. نقش اساسی این بخش تواناساختن فرد جهت غلبه بر گرانش و راستقامت نگاه داشتن است

اسلاید 5 :

توماتیس صدای مادر را گونهای پیوند آکوستیکی آغازین و ناگسستنی میان مادر و کودک میدید، که عاملی اساسی در رشد عاطفی، روانشناسانه و زبانی یک فرد را تشکیل میدهد.

اسلاید 6 :

انسان می تواند چیزی را باز سازی کند که گوش به خوبی میشنود
اولین فردی که ادعا کرد جنین میتواند صدای مادرش را از راه هدایت استخوانی بشنود و راهروهای حسی بوجود آید توماتیس بود که اساس صوت درمانی را تشکیل داد.
در کنار ضربان قلب صداها نفوذ میکنند .

اسلاید 7 :

صدا در نتیجه ارتعاش و حرکت جهان بوجود میاید .خاصیت حرکت وارتعاش سبب تولید امواجی است که در تمامی جهات پخش میشودوگوش دریافت کننده است . گوش سه برابر ارتباطات عصبی دیگر میتواند بین محیط ومغز ارتباط برقرار کند . در تاریکی هم میشنویم

اسلاید 8 :

رسانهی پیرامونی صوتی و آکوستیکی بیشترین تاثیر ممکن را دارد. اگر صدای تربیتکننده تیز یا زیر باشد، این ریسک هست که آموزنده نیز صدای تیزی پیدا کند تنها بخاطر این که دریافتگر به شیوهی گزینشی از آن خوراک گفتاری لذت میبرد. کار کلینیکی هر روز این واقعیات را تایید میکند. اگر مادر صدای زمختی و بم داشته باشد، در کل کودکان او نیز صداهای مشابهی خواهند داشت.

اسلاید 9 :

کافی است یک شوک عاطفی رخ دهد، جهان صدا دردناک و خستهکننده میگردد.
شنیدن، ولی نه گوشدادن، یک مکانیزم دفاعی ممکن است.
گوش سازگاری خود را از دست میدهد و به کارکرد آغازین خود بازمیگردد، یعنی دفاع، یعنی هشداردادن در برابر خطر، یعنی آنچه که پیش از توبیخ و تنبیهی که ناموجه دیده میشود میآید.
بسیاری از پدرومادرها گمان میکنند که حاکمیتشان ثابت شده است در حالی که در واقع گوش کودکشان به سختی صدای آنها را میشنود و مدت درازی است که به آنها گوش نداده است.

اسلاید 11 :

گوش سیستم پیچیده تری از دیگر ارگان های بدن دارد وکمتر شناخته شده است .
گوش برای گرفتن صدا درگیر است.همچنان که برای حرکت ولمس نیز درگیرمی باشد .
70 تا 90 درصد از پیام های حسی که مغز را تحریک میکنداز طریق سیستم شنوایی است .
عملکرد گوش به عنوان فعالترین گیرنده حسی بدن انسان به شمار میاید.

اسلاید 12 :

تاثیر دهلیز گوش در تمام کورتکس مغز گسترده است .همچنین پیوند نیرومند و دوسویهای با مخچه ،که یک ساختار عصبی برای هماهنگی حرکتی و نیز مکانیزمهای خودکار ضروری در حین یادگیری است داشته و ارتباط با هیپوکامپ در شکل گیری حافظهی رویدادی، جهت یابی فضایی و ایجاد تصویر بدنی پیوند دارد، و نقش بسیار مهم در را دارد.

برای این که کارکرد شنیداری کارا باشد، سیستم شنیداری ما باید نه تنها پیوسته با تغییرات در اطلاعاتی که دریافت میکند تطبیق یابد، بلکه، بنا بر تغییراتی که دیده میشود، باید همچنین بتواند پیش بینیهایی دربارهی بازنمایی پیام شنیداری ورودی انجام دهد.
ایجاد ابزار گوش الکترونیکی در این راستا و برای استفاده از این سیستم ساخته شد .که به عنوان دروازهبانی یک سیستم تناوبی میان دو منبع صدایی که اطلاعات یکسان ولی با طنین و شدت متفاوت توزیع میکنند، عمل میکند.

اسلاید 13 :

زمانی که یک فرد نتواند آواهای احساسی که به گوشش می­رسد را تجزیه و تحلیل کند گوش کردن مختل می­شود. زمانی که نتوانید روی صدای فردی که با شما صحبت می کند تمرکز کنید ، ممکن است به دلایل مختلف فیزیکی و روانی باشد.

سیستم وستیبولار در ارتباط با بخش های دیگر مغز نقش مهمی در عملکرد ریتم و هماهنگی بازی می­کند. در نتیجه روش توماتیس به صورت موثری ریتم و هماهنگی را بهبود می­بخشد.
صوت درمانی یک روش گام به گام برای بهتر گوش کردن و نه بهتر شنیدن است.

اسلاید 14 :

گوش درگیرگرفتن صدا ،علاوه بر حرکت ولمس میباشد.
فعالترین گیرنده حسی بدن انسان

اسلاید 15 :

به واسطه باز کردن گوش­ها برای شنیدن ریتم­ها و صداهای زبان جدید به صورت موثری گوش ها با ریتم ها و صدا برای آنالیز و تولید مجدد آنها منطبق می­کند. در نتیجه این کار شخص را از الگوهای ریتمیک و صداهای زبان خودش که اغلب به آن عادت کرده است و منجر به ناتوانی در شنیدن زبان جدید می­شود رها می­کند.
این امر به گوش­ها اجازه شنیدن صدا و ریتم جدید و به مغز یادگیری زبان جدید می دهد. و مدت زمان یادگیری زبان دوم را تا پنجاه درصد کاهش داده و اثر ماندگاری دارد.

اسلاید 16 :

از آنجايكه گوش نه تنها بعنوان ارگان اوليه شنوايي است بلكه بدليل اثرات وسيعي كه بر حركات چشم و ريتم بدني ، رشد مغزي پيش از تولد و و تنظيم عمومي سطح استرس دارد ، توجهات بسيار زيادي را نسبت به جنبه درماني صوت فراهم نموده است. البته توجه بر جنبه هاي مخرب صوت از جمله موزيك هاي بسيار بلند و نويز هاي محيطي ناشي از مشاغل صنعتي شده است ولي هرگز نبايد جنبه هاي مثبت صوت و موسيقي را دور از نظر قرار دهيم .

اسلاید 17 :

گوش هرگزنمی خوابد.
آنچه قابل دیدن نیست را نیز میشنویم
تشخیص جهت به محض بیداری

اسلاید 18 :

The ear never sleeps

اسلاید 19 :

سکوی پرش یادگیری

اسلاید 20 :

صدا سبب ریلکس شدن عضلات گوش میشود /
باعث تحریک کل سیستم شنوایی و تسهیل وانتقال پیام به مغز

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید