بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

مزايا و منافع كارآفريني

اسلاید 2 :

آرام
قابل پيش بيني
تصميم هاي خطي ،عقلاني و منطقي
چاه نفت چاه فاضلاب
بستر جريان فعاليتهاي انسان

پيش از پيشرفت علوم و فناوري

اسلاید 3 :

در عصر حاضر و آينده
متلاطم

غير قابل پيشبيني

تصميمهاي غيرخطي و غير متعارف
ملزومات : يادگيري
خلاقيت و يا مرگ

نوآور شويد و يا محو شويد

با راه حلهاي ديروز مسائل امروز و اينده را
نميتوان حل كرد بلكه بايد مسائل آينده را
با راه حلهاي آينده ولي امروز حل كرد
بستر جريان فعاليتهاي انسان
در عصر حاضر

اسلاید 4 :

برداشت انسان از زمان، مبناي كارآفريني است.

الف- درجه تكامل جامعه
ب- فرصت شناسي و تهاجم به فرصت
ج- خساست در زمان

اسلاید 5 :

ٍٍتحول در واژهها

اسلاید 6 :

و ان من شيئ الي عندنا خزائنه سوره مباركه الحجر، آيه 21

اسلاید 7 :

مردم بر سه گروهند

1- تكاپوگر پوپاكه نجات پيدا مي كنند

2- جوينده كندرو كه براي او اميدي است

3- تقصيركننده تبهكار كه سقوطش در آتش است 

حضرت علي (ع)هيچ راهي براي به ثمر رسانيدن شخصيت آدمي جز كوشش و تكاپو وجود ندارد.

اسلاید 9 :

اهميت کارآفرينی درسال 2000 در دنيا بيش از 62 درصد از جمعيت دنيا اظهار داشتند که میخواهند دارای شغل مستقل (فعاليت خوداشتغالی) داشته باشند.34 درصد از کل جمعيت بالا آماده پذيرش ريسک به منظور دستيابی به رضايت شغلی متکی بر فعاليتهای فرد تاکيد داشتند.آندسته از افرادی که در آمريکا دورههای ( حداقل يک دورهای) کارآفرينی گذراندند بيش از 798% بيشتر از افرادی که دوره يا دورههای ويژه کارآفرينی را فرا نگرفتند موفق بودند.

اسلاید 10 :

در سال 2002: 460 ميليون نفر در دنيا مشغول فعاليت کارآفرينانه بوده اند ( منبع GEM )

بررسی در 37 کشور توسعه يافته: جمعيت دنيا- 92% GDP توليد ناخالص داخلی دنيا-286ميليون کارآفرين

نتيجه GEM: کارآفرينی پديده ای واقعی وجهانی است و جزء منابع پايان ناپذير بشر است سن: 64 - 18 مورد بررسی قرار گرفته شده کشور های توسعه يافته: 3% جمعيت مشغول به کار کارآفرين هستند

 کشورهای در حال توسعه: 18% هند، تايلند، سنگاپور، مالزی

اسلاید 11 :


كارآفريني
Entrepreneurship

اسلاید 12 :

من به عنوان يك معلم كهنسال بايد بگويم در قرن آينده تعريف ابرقدرت فرق خواهد كرد و اين لغت از نو تعريف خواهد شد و ابر قدرت كشوري خواهد بود كه مردمش راستگو و درست كردار بوده و توليداتش مازاد بر مصرف داخلي باشد و كسري بودجه نداشته باشد حال اين كشور ميخواهد كوچك باشد يا بزرگ. B.Gution استاد اقتصاد دانشگاه ويرجينيا

اسلاید 13 :

"خداوند شما را از زمين آفريده است و آن را مستعمره قرار داده و خواسته است که با سعی و عمل آنرا معمور و آباد نماييد" (هود،آيه 61)

اسلاید 14 :

«كارآفرينان تحصيلكرده دانشگاهي و مهارت ورزيده بهترين سلاح هر جامعه براي دستيابي به بالاترين سطح فناوري قابل عرضه در عرصه اقتصاد ميباشند.»GEM

اسلاید 15 :

به عقيده بيگريو (1989) كارآفريني يكي از جوان ترين پارادايمها در زمينه تحقيق مديريت است با وجود تعاريف متعدد از كارآفريني هنوز تعريف منحصر به فرد و جهان شمولي كه توافق روي آن وجود داشته باشد ارائه نشده است و اين تشتت آراء از سويي بيانگر گستردگي و اهميت موضوع و از سويي ديگر نشان دهنده پويايي آن است كه ميتواند زمينه ارائه الگوها، مدلها، فرضيهها و تئوريهاي متفاوت را فراهم آورد.

اسلاید 16 :

استيونسن و جاويلو (1990) Javillo & Stevenson سه طبقه اصلي، تحقيق در حوزه كارآفريني تعريف ميكنند:

1- نتايج فعاليت كارآفريني چه خواهد بود؟ 2- چرا كارآفرين عمل ميكند؟ 3- چگونه كارآفرين عمل ميكند؟

اسلاید 17 :

طبقه اول: مربوط به فعاليتها ونتايج فعاليت كارآفرينان ـ نه كارآفرين و عمل او فينفسه است. نگرش اول بيشتر بر فعاليت اقتصادي و نتايج عملكرد و صرفهجوييها در مقياسي بالا اشاره دارد. 

طبقه دوم: بيشتر بر جنبههاي اجتماعي و روانشناسي كارآفرين، پيشينه، محيط، اهداف، ارزشها و انگيزشهاي انسان، اشاره دارد و تأكيد بر كارآفرين به عنوان يك فرد دارد.

طبقه سوم: تأكيد بر چگونه عمل كردن كارآفرين و اينكه كارآفرين چگونه به اهداف خود ميرسد (نه ملاحظه دلايل شخصي و محيطي براي غلبه بر موانع و رسيدن به اهداف) و جنبه مديريت كارآفرين تأكيد دارد. اين طبقه مربوط به مديريت و رفتار كارآفرين است.

اسلاید 18 :

جاويلو و استيونسن(1990) دو حوزه اصلي تحقيق با اتكاءبه بررسي تجارب كارآفرينان موفق در مورد چگونگي عمل كارآفرين بيان ميكنند:

حوزه اول: به چرخههاي زندگي متعدد كه كسب و كارهاي جديد عبور ميكنند و مسايل؛ و مشكلات و موانعي كه در فرآيند توسعه شركت اتفاق ميافتد، مربوط ميشود

حوزه دوم: عوامل متعدد تعيينكننده موفقيت و مرتبط كردن آنها به ديدگاه و پيشينه كارآفرينانه، استراتژي و ملاحظات محيطي يا تركيبي از اينها مربوط ميشود.

اسلاید 20 :

از دهه 1960 سه موج به عنوان پيش رانهاي كارآفريني در دنيا معرفي شدهاند اين سه موج عبارتند از: (احمد پور- 1378)

1- موج اول: انفجار عمومي مطالعه و تحقيق در قالب انتشار كتب زندگي كارآفرينان موفق (شواهد و مستندات تجربي) و تاريخچه شركتهاي آنان و چگونگي ايجاد كسب و كار شخصي (ارائه الگوها و مدلهاي كارآفريني بر اساس تجربههاي كارآفرينان موفق) 

2- موج دوم: ارائه رشتههاي آموزشي كارآفريني در حوزههاي مهندسي و بازرگاني است بطوريكه از دهه 60 تا كنون حدود 500 دانشگاه در آمريكا و كانادا رشتههاي كارآفريني ايجاد كردهاند آنچه در اين بخش بيان آن ضروري به نظر ميرسد اين است كه دانش كارآفريني همانند ديگر شاخههاي دانش بشري نتيجه و حاصل كوششهاي گروه عظيمي از مردمان صاحب نظر و صاحب انديشه است كه با تلاش و دقت بسيار در مفاهيم نظري و شواهد، مستندات تجربي، اين بخش از معرفت انساني را بنيان گذاشتهاند و آن را به صورت يك كوشش علمي پي ريزي كرده و سپس بوسيله آموزش آن را گسترش دادهاند

3-موج سوم: تشويق رشد شركتهاي كوچك، افزايش علاقه مندي دولت به تحقيقات در زمينه بنگاههاي كوچك و تحقيق در زمينه نواوريهاي صنعتي بنابراين مي توان چنين نتيجه گرفت توسعه كارآفريني در دنيا از دهه 60 با بررسي، مطالعه و تحقيق زندگي كارآفرينان موفق و تدوين مستندات تجربي آنان آغاز گرديده است.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید