بخشی از پاورپوینت
اسلاید 3 :
همانطور که می دانید، هر سیستم کامپیوتری برای برقراری ارتباط بین کاربر و قطعات سخت افزاری نیاز به سیستم عامل دارد که این سیستم عاملها وظیفه تبدیل دستورات کاربر را به کدهای قابل فهم سیستمی بر عهده دارند. یکی از این سیستم عاملهالینوکس نام دارد که به صورت متن باز (Open Source)ارائه شده است.
به دلیل سیاستهای محافظتی و امنیتی بیشتر شرکتهای ارائه دهنده سیستم عاملها، بیشتر این نرم افزارها به صورت کد بسته (Closed Source) عرضه می گردند که ارتقاء آنها و رفع معایب و مشکلات مربوطه بر عهده شرکت ارائه دهنده و توسعه دهندگان زیر مجموعه های مربوطه خواهد بود. از این رو و به دلیل محدود بودن منابع انسانی و زمانی، این موارد بسیار کند و محدود صورت می پذیرد. در اینجا بود که برای رفع این مشکل برخی از نرم افزارها پا به عرصه گذاشتند و تحت مجوز GNU/GPLمنتشر شدند.
این مجوز بدین صورت است که به همه کاربران اجازه هرگونه دخل و تصرف از قبیل تغییر در محتوا، شخصی سازی محیط یا فرآیندها و یا حتی توزیع مجدد را خواهد داد از این رو به جرأت می توان گفت که توسعه دهندگان این نرم افزارها نه تنها شخص یا شرکت ارائه دهنده بلکه کلیه کاربران آن نیز خواهند بود و این چنین است که پیشرفت این گونه نرم افزارها بسیار سریعتر خواهد بود. لینوکس نیز همانند دیگر نرم افزارهای ارائه شده تحت این مجوز، از این قاعده مستثنی نبوده و بی شک یکی از عوامل محبوبیت این سیستم عامل همین امر است.
اسلاید 4 :
سوال
سیستم عامل لینوکس یک سیستم عامل --- با مجوز --- می باشد
الف) Closed Source – GPL
ب) Open Source – GUN
ج ) Closed Source – GUU
د) Open Source – GPL
اسلاید 7 :
مقاوت در برابر ویروس ها
فراخوانی سریع اطلاعات
عدم هنگ شدن
دارای مخازن نرم افزاری
پشتیبانی از 100 نوع سیستم فایل
طراحی بسیار زیبا
قابلیت محاسبات بسیار پیشرفته
دارا بودن هسته لینوکس که مجزا از سیستم گرافیکی است
کاملا رایگان است
اسلاید 10 :
نصب لینوکس فدورا
به خاطر اینکه ما به صورت سفارشی روند نصب را انجام می دهیم لازم است قبل از نصب هارد دیسک خود را پارتیشن بندی کنید.
پارتیشن /
پارتیشن swap
داشتن 768 مگابایت Ram یا بیشتر
برای نصب فدورا ، پارتیشن های / و swap ضروری می باشند .
برای شروع دیسک DVD فدورا را درون درایو دیسک خوان سیستم قرار دهید تا سیستم از روی آن Boot شود.(برای تنظیم کردن Boot از روی درایو دیسک خوان ممکن است باید وارد BIOS سیستم شوید)
اسلاید 11 :
تعاریف مربوط به پارتیشن های لینوکس
پارتیشن Root
پارتیشن Swap
پارتیشن Home
پاریتشن Music و .