بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

پایایی مدل سازی شهری

اسلاید 2 :

هدف پروژه ی تحقیق اروپایی PROPOLIS(برنامه ریزی و خط مشی های تحقیق برای کاربری زمین و جا به جایی برای افزایش پایایی شهری) برای تخمین استراتژی های شهری و نشان دادن اثر دراز مدت آنها در شهر های اروپایی است.برای رسیدن به این هدف یک چهارچوب روش شناسی وسیع شامل کاربری زمین به صورت یکپارچه ، انتقال و مدل های زیست محیطی به عنوان شاخص،ارزیابی وسیستم های ارائه شده توسعه داده شده است.

توسعه ی پایا با در برگرفتن بعد زیست محیطی؛اجتماعی فرهنگی و اقتصادی در نظر گرفته شده است.سی و پنج شاخص کلیدی برای اندازه گرفتن سه بعد پایایی، ازقبیل آلودگی هوا،مصرف منابع طبیعی،کیفیت فضای باز،قرار دادن جمعیت در معرض آلودگی هوا و سروصدا،برابری و فرصت هاو سود های اقتصادی برای جا به جایی و کاربری زمین تعریف شد.

اسلاید 3 :

ارزش های شاخص از تکنولوژی جدید کاربری زمین شهری و مدل های جا به جایی مشتق شده است.تعدادی ضریب اضافی،شامل ضریب ارزیابی برابری،یک ضریب ارزیابی اقتصادی و یک ضریب شبکه بر پایه ی GIS،برای تهیه ی بیشتر ارزش های شاخص منسجم و توسعه داده شد. هر دو روش تحلیل چند معیاری و ارزش_سود همیشه در ارزیابی اثرات خط مشی ها به کار برده شده اند.ابعاد اجتماعی و زیست محیطی پایایی با استفاده ی تحلیل چند معیاری برای ارزیابی شاخص ها اندازه گرفته شده اند ،در حالی که تحلیل ارزش_سود برای بعد اقتصادی به کار برده شده است.مدل سازی و سیستم ارزیابی هم اکنون در هفت منطقه ی شهری اروپایی انجام می شود:بیلبائو(اسپانیا)،بروسلز(بلژیک)،دورتموند(آلمان)؛هلسینکی(فنلاند)،اینورنس(اسکاتلند)،ناپلس (ایتالیا)و ویکنزا(ایتالیا).

اسلاید 4 :

مناطق مورد مطالعه ی برنامه ریزی و
برای کاربری زمین خط مشی های تحقیق
وجا به جایی برای افزایش پایایی شهری

اسلاید 5 :

بیلبائو
ویکنزا

اسلاید 6 :

هلسینکی

اسلاید 7 :

تعداد زیادی ازخط مشی ها بامدل سازی وسیستم ارزیابی در هفت منطقه ی شهری آزمایش می شود . خط مشی های تحقیق شده ، خط مشی های کاربری زمین،خط مشی های زیرساخت های حمل ونقل،آئین نامه جا به جایی وخط مشی های قیمت گذاری وترکیبی ازاینها است. علاوه بر یک سری خط مشی های مشترک امتحان شده درهمه ی هفت منطقه ی شهری ، همچنین خط مشی های محلی شهر _ ویژه در هرمنطقه شهری تخمین زده می شود.
قسمت اول مقاله روش شناسی و سیستم مدل توسعه یافته را معرفی
می کند . قسمت دوم نتایج اولیه ی ارزیابی و آزمایش خط مشی ارائه
می شود . مقاله با بازتاب ها در مورد چگونگی موفقیت استراتژیها
در افزایش دراز مدت پایایی مناطق شهری که می تواند توسعه داده شود ، پایان می یابد.

اسلاید 8 :

ایده ی خدمت هر نسل به جانشین هایش در قلب مفهوم توسعه ی پایایی است و از کمیسیون برنتلند گزارش"آینده ی مشترک ما" گرفته شده است.که توسعه ی پایا به طوری که" توسعه ای که درخور نیاز های نسل حاضر است بدون سازش با توانایی نسل های آینده که نیاز های مطابق شرایط خودشان را دارند"تعریف شده است.
"منشور شهر ها و شهرک های اروپایی رو به سوی پایایی "بیان می کند که پایه ی اصلی برای رسیدن به توسعه ی پایا در عدالت اجتماعی، اقتصاد های پایا و پایایی زیست محیطی است.
معرفی

اسلاید 9 :

اهداف برای ساختن شهر های پایا تر تدوین شده است:
- کمینه سازی مصرف فضا و منابع طبیعی
- عقل گرایی و مدیریت کار آمد جریان های شهری
- حفاظت سلامت جمعیت شهری
- تامین کردن دسترسی برابر به منابع و خدمات
- برقراری تنوع اجتماعی و فرهنگی
همچنین،خط مشی های متفاوت،شامل انتقال، کاربری زمین، تنظیمی، سرمایه گذاری،خط مشی های قیمت گذاری ومالی برای بهبود بخشیدن موقعیت شهری طراحی شده است وتا حدی به انجام رسانده شده است.

اسلاید 10 :

خط مشی ها ممکن است اثرات بسیار متفاوتی داشته باشند.علاوه بر تاثیرات اقتصادی یا اجتماعی،زیست محیطی مستقیم انتخاب بسیاری خط مشی ها ممکن است اثرات جانبی منفی داشته باشد.انتخاب بعضی خط مشی ها ممکن است بر خلاف یکدیگر کار کنند،در حالی که برخی ممکن است یکدیگررا تقویت کنند.انتخاب برخی خط مشی ها ممکن است موقعیت دربخشی از منطقه را بهبود ببخشد،در حالی که در دیگر بخش ها موقعیت ممکن است بدتر شود.
برنامه ریزی و خط مشی های تحقیق برای کاربری زمین و جا به جایی برای افزایش پایایی شهری قسمتی از اقدامات کلیدی "شهر فردا و میراث فرهنگی"ی درچهار چوب پنجمین برنامه برای تحقیق وتوسعه ی تکنولوژی اتحادیه ی اروپایی است.
در برنامه ریزی و خط مشی های تحقیق برای کاربری زمین و جا به جایی برای افزایش پایایی شهری،توسعه ی پایا با در برگرفتن بعد زیست محیطی،اجتماعی فرهنگی و اقتصادی در نظر گرفته شده است.برای سه مولفه ،شاخص های کلیدی به وسیله ی کاربرد یک مجموعه از معیار شناخته شده است.

اسلاید 15 :

شکل 1 مولفه های اصلی و جریان های داده های سیستم مدل از ورودی توسط اثر مدل سازی واز طریق حرکت به خروجی درشکل ،شاخص ها ومعرفی و ارزیابی آنها را نشان می دهد.

اسلاید 16 :

شکل 1 سیستم مدل برنامه ریزی و خط مشی های تحقیق برای کاربری زمین و انتقال برای افزایش پایایی شهری را نشان می دهد.

اسلاید 17 :

داده های ورودی شامل بسته های خط مشی،داده های پایه ی GISوداده های پایه ی مدل است.
شامل داده های مرجع جغرافیایی، مرز های منطقه، GIS پایه ی داده های
شبکه های حمل ونقل، سایر طبقه های کاربری زمین در یک سیستم اطلاعات جغرافیایی می باشد.
در بخش مدل سازی مدل های جا به جایی کاربری زمین موتورهای محرک سیستم هستند.آنها قبلا مطابق رفتار مشاهده شده در شهرهای آزمایش تنظیم
شده اند.
جدول 2هفت ناحیه ی شهری،مدل های جا به جایی کاربری زمین وسیستمهای منطقه بندی آنها را نشان می دهد.

اسلاید 19 :

هفت ناحیه ی مورد مطالعه در بسیاری از جوانب تفاوت داشتند. اندازه جمعیت هایشان از 130000 تا بالای سه میلیون سکنه است.بعضی رشد قوی را تجربه کرده در حالی که دیگرشهر های قدیمی رو به زوال ،بعضی اوقات در فرایند بازسازی هستند.برخی میزان بیکاری بسیار کم،برخی بسیار زیاد دارند. درآمد هر شخص و مالکیت خودرو به طور قابل ملاحظه ای متفاوت است.حدود ساختار های فضایی از بسیار متراکم و متمرکز شده به پراکنده شده یا نمونه های چند مرکزی است.
مدل ها اثرات خط مشی ها را در مناطق مورد مطالعه شبیه سازی می کنند.

اسلاید 20 :

ضرایب شاخص،شاخص های پایایی را محاسبه می کنند.آنها خروجی مدل های جا به جایی کاربری زمین را پس پردازش می کنند. چهار ضریب شاخص در سیستم اجرا شده است.
ضریب شبکه،ضریب شاخص اقتصادی،ضریب شاخص عدالت و دیگری ضریب شاخص پایایی
ضریب شاخص اقتصادی تحلیل ارزش قیمت بخش حمل و نقل را انجام می دهد.
ضریب شاخص عدالت،استلزام برابری خط مشی های تحقیق شده را نشان می دهد. ودرصد گروه های اجتماعی-اقتصادی متفاوت مردم را که در معرض آلودگی هوا و سر و صدای آمد و شد هستند به شاخص های برابری تفسیر می کند.چهار نظریه ی متفاوت عدالت در ضریب گنجانده شده اند:اصل برابری-سهم ها،اصل سودگرا،اصل تساوی گرا و اصل تفاوت Rawlsian
ضرایب شاخص :

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید