بخشی از پاورپوینت
اسلاید 1 :
سمينار مرروي بر تجربيات پياده سازي سيستم هاي برنامه ريزي منابع سازمان (ERP) در ايران
اسلاید 2 :
فراخوان گروه تخصصي
تعريف ERP
چالشهاي مديريتي ERP
چالشهاي فرايندگرايي ERP
چالشهاي بهروشها در ERP
چالشهاي برنامهريزي منابع در ERP
چالشهاي نرمافزاري ERP
شرط موفقيت (ERP ايراني يا ERP خارجي)
تجربه رويكرد ERP در گروه ملي صنعتي فولاد ايران
فهرست مطالب
اسلاید 4 :
اهداف
1 – ايجاد يک تشکل علمي – تخصصي در حول محور ERP
2 – برگزاري سمينارهاي دورهاي تخصصي
3 – شناسايي اشخاص حقيقي و حقوقي فعال و علاقمند در اين حوزه
4 – ايجاد همافزايي از طريق برگزاري جلسات بحث و گفتگوي گروهي
5 – همسو نمودن فعاليت شرکتهاي انفورماتيکي با شرکتهاي خدمات مديريتي و موسسات آموزشي
6 – اطلاعرساني عمومي به اعضاء گروه تخصصي ERP
7 – ارتقاء سطح کمي و کيفي پيادهسازي سيستمهاي برنامهريزي منابع سازمان (ERP)، با حمايت علمي و توسعهاي از ظرفيتهاي ملي و داخلي، در کنار مهياسازي يک بستر رقابتي براي ورود محصولات بينالمللي به بازار ايران
اسلاید 5 :
مخاطبين گروه تخصصي ERP
1 – مديران و کارشناسان کليه شرکتهاي توليدکننده، تطبيق دهنده، مجري، مشاور و ناظر و انتخاب کننده انواع محصولات (ايراني و غيرايراني) برنامهريزي منابع سازمان
2 - مديران و کارشناسان کليه سازمانها، نهادها، واحدهاي بزرگ صنعتي و . که سيستمهاي برنامهريزي منابع سازمان را بکار گرفتهاند و يا ميخواهند بکار گيرند
3 - مديران و کارشناسان شرکتهاي خدمات مديريتي که همسو با طرحهاي بهبود خدمات مديريتي، بهرهگيري اثربخش از فناوري اطلاعات را توصيه مينمايند.
4 - کليه کارشناسان و علاقمندان به پژوهش در حوزه برنامهريزي منابع سازمان
اسلاید 6 :
تعريف ERP
اسلاید 7 :
امروزه دستيابی به يک تعريف استاندارد قابل قبول از ERP، به يکی از مهمترين دغدغههای نهادها و سازمانهای دولتی و خصوصی انفورماتيکی در ايران تبديل شده است
اسلاید 8 :
ERP سيستمی است در رابطه با برنامهريزی منابع سازمانها و بنگاههای اقتصادی
ERP يک نظام نرمافزاری يکپارچه است. اما ويژگی مهم آن، يکپارچهسازی فرايندها در کل سازمان است.
اسلاید 9 :
نرم افزارهای ERP در نتيجه اين فکر به وجود آمدهاند که فرايندهای کسب و کار همراه با يک سيستم رايانهای يکپارچه که دارای پايگاه اطلاعاتی مرکزی است، انجام میگيرد.
اسلاید 10 :
سيستم برنامهريزی منابع سازمان(ERP) يک سيستم اطلاعاتی يکپارچه از فرايندهای اصلی هر سازمان است که در هم آميختگی عمليات و اطلاعات را فراهم نموده و در ارتقاء کارايی سازمان مؤثر است.
اسلاید 11 :
يکی از شاخصهای ERP برخورداری از تجارب برتر (Best Practices) است.
اسلاید 12 :
سيستمهای برنامهريزی منابع سازمان يک بسته نرمافزاری استاندارد مشتمل بر چندين ماژول مرتبط و يکپارچه است که کليه فرايندهای تجاری يک سازمان را اعم از توليد، منابع انسانی، مالی، بازاريابی و فروش پشتيبانی میکند.
اسلاید 13 :
ERP يا برنامهريزی جامع سازمانی مجموعهای يکپارچه از برنامههای کاربردی است که قابليت برنامهريزی تمام منابع يک سازمان را داشته باشد.
اين قابليت برنامهريزی به اضافه تجارب برتر يا Best Practices نهادينه شده در ERP امکان بهينهسازی فرايندها را فراهم می آورد.
اسلاید 14 :
ERP مجموعهای از سيستمهای مکانيزه است که راه حل جامعی برای عملکرد اتوماتيک يک سازمان
(از توليد يا خدماتی) است.
اسلاید 15 :
ERP يک راهکار است که شامل دانش فنی و تجربه ناشی از چگونگی پيادهسازی و جا انداختن يک محصول در يک محيط، در جهت استراتژی فناوری اطلاعات سازمان متقاضی میباشد.
اسلاید 16 :
ERP يک راه حل نرمافزاری است که تمام فعاليتهای واحدهای مختلف سازمان را به طور يکپارچه در يک سيستم نرمافزاری واحد تعريف و ايجاد میکند.
اسلاید 17 :
ERP مفهومی وسيع و پيچيده است. ERP يک بسته نرمافزاری کاربردی درون سازمانی، جامع و سازماننگر، استاندارد و شامل يک مجموعه از ماژولهای يکپارچه، آماده راهاندازی و از پيش طراحی و مهندسی شده، اما قابل تنظيم و پيکربندی بر اساس نيازهای پويای سازمانها است. اين راه حل کاملا“ انعطافپذير، فرايندگرا و اطلاعات محور است و کليه فعاليتها و فرايندهای اصلی و مؤثر در ايجاد ارزش افزوده سازمان را شامل میگردد. فرايندهای از پيش تعريف شده در سيستم بر اساس به روشها (Best practices) استخراج شدهاند.
اسلاید 18 :
نميتوان گفت كه يك ERP از ERP ديگري بهتر است يا بدتر. تنها ميتوان به ويژگيهاي آنها اشاره كرد
بزرگترين دستاوردی که حس میشود، کنترلهای بسيار قوی ERP است.
اسلاید 19 :
هدف ERP ارائه يک سری سيستمهای اطلاعاتی مبتنی بر IT با نگرش يکپارچگی در کل سازمان و هدف برنامهريزی برای منابع است.
اسلاید 20 :
تکيه بر مديريت فرايندهای کاری، امکان تطبيق نرمافزار و پيادهسازی بدون وابستگی به توليدکننده، امکان برنامهريزي برای تمام منابع سازمان، وجود تجربيات اجرايی در حوزههای مختلف، يکپارچگی و جامعيت فراگيربودن سيستم در تمام ارکان سازمان حداقل مؤلفههايی است که يک ERP بايد داشته باشد.