بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

بسم الله الرحمن الرحيم

سوئیچینگCisco

اسلاید 2 :

فهرست

اسلاید 3 :

سوئیچ ها و شبکه ها
یک شبکه شامل نودها یا گره ها (کامپیوترها)، یک واسطه یا وسیله ارتباطی (سیم یا بدون سیم) و تجهیزات خاص شبکه از قبیل مسیریابها و hub ها می باشد. در مورد شبکه اینترنت، تمامی این قطعات در حال کار با یکدیگر، امکان فرستادن اطلاعات از سوی کامپیوتر شما به کامپیوتری دیگر که می تواند در آن سوی دنیا وجود داشته باشد را ایجاد می کند.

سوئیچ ها، بخش اساسی و پایه ای در اکثر شبکه ها می باشند که امکان فرستادن اطلاعات به صورت همزمان را برای چندین کاربر از طریق یک شبکه و بدون به تاخیر انداختن یکدیگر، فراهم می سازند. همانگونه که مسیریابها به شبکه های متفاوت اجازه ارتباط با یکدیگر را می دهند.

اسلاید 4 :

اضافه نمودن سوئیچ ها
در اکثر شبکه های اصلی امروزی، نودها به سادگی از طریق hub ها به یکدیگر وصل می شوند. با رشد یک شبکه، مشکلاتی به صورت بالقوه در این ساختار وجود خواهند داشت که عبارتند از:

مقیاس پذیری
تاخیر زمانی
نقص شبکه
برخوردها یا تصادم
برخوردها یا تصادم

اسلاید 5 :

فن آوری های سوئیچینگ
شما می توانید دریابید که یک سوئیچ اساسا قابلیت تغییر مسیری را که نودها از طریق آن می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند، داراست. ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که چه چیزی یک سوئیچ را از یک router متفاوت می سازد؟ سوئیچها معمولا در لایه دوم (Data یاData link) از مدل مرجع OSI با بکاربردن آدرسهای MAC کار می کنند، در حالیکه مسیریابها یا همان router ها در لایه سوم (شبکه یا Network) با آدرسهای لایه 3 (IP ، IPX و یا Apple talk بسته به مواردی که پروتکلهای لایه 3 در آنهابکاربرده می شوند) فعالیت می نمایند.الگوریتمی را که سوئیچها به منظور تصمیم گرفتن برای چگونگی ارسال بسته ها بکار می برند با الگوریتم های مورد استفاده توسط router ها برای فرستادن بسته ها، متفاوت می باشد. یکی از تفاوتهای موجود در الگوریتم های میان سوئیچها و router ها آن است که broad cast ها چگونه اداره و انجام می شوند

اسلاید 6 :

مسیریاب ها و سوئیچینگ لایه سوم
درحالیکه اکثر سوئیچ ها در لایه دیتا (لایه دوم) از مدل مرجع OSI فعالیت می نمایند، بعضی از آنها خصوصیات یک مسیریاب را در هم آمیخته و همچنین می توانند در لایه شبکه (لایه سوم) نیز فعالیت کنند. در واقع، یک سوئیچ لایه سوم بطور باور نکردنی شباهت به یک مسیریاب دارد.
همانند مسیریابها، سوئیچ های لایه سوم عملا در لایه شبکه فعالیت می کنند.
 هنگامیکه یک مسیریاب بسته ای را دریافت می کند، به آدرس های منبع و مقصد موجود در لایه 3 (لایه شبکه) نگاه کرده تا مسیری که بسته باید اشغال نماید را تعیین کند. این امر به عنوان عملکرد شبکه ای لایه 3 در نظر گرفته می شود

اسلاید 7 :

تفاوت اساسی میان یک مسیریاب و یک سوئیچ لایه 3
تفاوت اساسی میان یک مسیریاب و یک سوئیچ لایه 3 آن است که سوئیچ های لایه 3 جهت عبور دادن دیتا با همان سرعت سوئیچ های لایه 2 دارای قطعات سخت افزاری بهینه شده هستند. این در حالی است که هنوز همانند یک مسیریاب برای چگونگی انتقال ترافیک در لایه 3 تصمیم گیری می نمایند. در محیط LAN ، یک سوئیچ لایه 3 معمولا سریعتر از یک مسیریاب می باشد چون بر مبنای سوئیچینگ سخت افزاری ساخته شده است. در حقیقت، تعدادزیادی از سوئیچ های لایه 3 مربوط به Cisco ، مسیریاب هایی هستند که عملکرد سریعتری دارند زیرا بر اساس"سوئیچینگ"سخت افزار با چیپ های بهبود یافته درون آنها ساخته شده اند.

اسلاید 8 :

شبكه VLANs
در راستای رشد شبکه ها از لحاظ اندازه و پیچیدگی، بسیاری از شرکت ها به منظور مهیا نمودن روشهایی برای سازماندهی منطقی این رشد، به شبکه های محلی مجازی (VLAN) روی آورده اند. اساسا، یک VLAN مجموعه ای از نودها بوده که در یک حوزه انتشار مبتنی بر چیزی خارج از موقعیت فیزیکی، گرد هم آمده اند. یک حوزه انتشار شامل شبکه (یا بخشی از یک شبکه) می باشد که بسته منتشر شده را از هر نود موجود در آن شبکه دریافت خواهد کرد. در یک شبکه ، هر چیزی در همان قسمت مسیریاب، تمام بخش همان حوزه انتشار است. سوئیچی که اکنون VLAN ها را در آن اجرا نموده اید، همانند یک مسیریاب دارای حوزه های انتشار چندگانه می باشد.

اسلاید 9 :

تعداد دلایل مشترک برای امکان وجود VLAN ها در یک شرکت:
امنیت:
پروژه ها و کاربردهای خاص:
اجرا و پهنای باند :
جریان انتشارات و ترافیک :
انواع بخش ها یا شغل های خاص :

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید