بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

کارآفرینی در ورزش

اسلاید 2 :

مقدمه

رشد شتابان کارآفرینی در جهان چندي نیست که باعث تحول عظیم در رویدادهاي اقتصادي از یک طرف و افزایش شکاف و فاصله میان کشورها شده است و عدم برنامه ریزي اجرایی صحیح در این حوزه این فاصله را بیش از پیش افزایش خواهد داد .
رشته هایی که ظاهراً نقشی در تولید ملی ندارند نادیده انگاشته می شوند و غافل از این که درصد بالایی از ارزش افزوده در همین نوع تولید داخلی قرار دارد .

اسلاید 3 :

مقدمه
کشورهایی که یر روي مد، طراحی، معماري، سینما ، ورزش،کتاب و سایر رشته هایی که در وهله اول به نظر می رسد چندان با کارآفرینی میانه اي ندارند سرمایه گذاري نمودند و در نتیجه سهم بسزایی در رفاه اقتصادي یک جامعه بدست آوردند .

اسلاید 4 :

آموزش کارآفرینی موضوعی است که در بسیاري از کشورها مورد توجـه قـرار گرفته است.
استانداردهاي لازم براي دروس تربیت بدنی و پـرورش مهـارت هـاي لازم و آگاهی از نیازهاي محیطی میتواند به ایجاد انگیـزه هـاي کارآفرینانـه کمـک نماید و دانش آموختگان را براي ورود به دنیاي کسب وکار علاقه مند سازد.
متأسفانه رتبـه بنـدي دانشـگاههـاي امـروزِ ایـران بـراسـاس تعـداد مقـالات علمـی، تعـداد فارغ التحصیلان، تعداد استادان و . بنا نهاده شده است در صورتی که دانشگاههاي جهان بر کارآفرینی تأکید داشته و بر ارتباط هر چه بیشتر صنعت با دانشگاه تمرکز دارند.

اسلاید 5 :

درواقع نسل سوم دانشگاهها، یعنی دانشگاه کارآفرین است که مـی توانـد در جامعه ایجاد ارزش کند و دانشجویان را از توجه صرف به مدرك و مدرك گرایی باز دارد و به کارآفرینی تشویق نماید.

اسلاید 6 :

1- توليد ثروت 2- توليد تكنولوژي3- شغل مفيد و مولد

چرا كارآفريني؟

اسلاید 7 :

کارآفرینی چیست؟
این روزها واژهی کارآفرینی زیاد به گوشمان میخورد. در برنامههای مختلف تلویزیونی میبینیم میهمانان کارآفرین از نخستین روزهای شروع کسبوکارشان میگویند و اینکه چطور صاحب مشاغل موفق و پردرآمد شدهاند.
شاید در مواجهه با این مصاحبهها از خودتان پرسیده باشید آیا من هم میتوانم کارآفرین باشم؟
اگر این جرقه در ذهنتان زده شده که به حوزهی کارآفرینی
وارد شوید، ابتدا لازم است تصویر ذهنی درستی از این مفهوم بسازید.

اسلاید 8 :

Enterpreneurship يك لغت با ريشه فرانسوي است به معناي دلال ، واسطه، متعهد شدن و مسئوليت پذيری كه در فارسي كارآفريني ترجمه است؟؟؟

اسلاید 9 :

رابرت هيستريچ(1985 ): كار‏آفريني فرآيند خلق چيزي نو و با ارزش، با صرف وقت و تلاش بسيار و پذيرش خطرات مالي، روحي و اجتماعي براي كسب منابع مالي، رضايت شخصي و استقلال است.
كارآفريني در متون علمي

What is Entrepreneurship?

اسلاید 10 :

ابعاد کارآفرینی

حال میتوانیم بگويیم که ابعاد کارآفرینی از 5 عامل (شاخص) تشکیل میگردد:

1- خلق یک چیز نو با ارزش تازه

2- سازماندهی منابع انسانی و سایر منابع دیگر

3- پذیرش ریسک در راه کسب موفقیت 

4- در نظر داشتن ً رشد ً بعنوان یک مولفه  همیشگی

5- نوآوری در مقابل تغییرات آزاردهنده

اسلاید 11 :

فرآیند کارآفرینی فرایند کارآفرینی از هیچ فرمول جادوئی برخوردار نیست
بلکه
1- داشتن ایده و شناخت فرصت
(درسازمانها ی کارآفرینی 90 درصد از ایده های خلاق و فرصتهای شناخته
شده حاصل کارگروهی است.)
2- قدرت سازماندهی منابع و ایجاد یک بنگاه اقتصادی ( تولیدی،
خدماتی و..) که محیط را برای شکل گیری خلاقیتها فراهم می سازد.
3- برای شروع ، حتماً نیاز به پول می باشد ، ولی با پول کم هم
می شود شروع کرد.

اسلاید 12 :

ضرورت کارآفرینی در ورزش
امروزه، ورزش به عنوان صنعتي رو به توسعه در جهان مطرح شده كه افزايش فرآيندهاي كارآفريني در آن باعث ايجاد فرصتهاي شغلي جديدي شده است.
به عبارت ديگر كارآفريني و ورزش به گونه ا ی صريح با هم شر یك اند.

اسلاید 13 :

ضرورت کارآفرینی در ورزش
كارآفريني ورزشي با ايفاي نقش مؤثر در توسعة كسب و كار، اشتغال، رفاه و سلامت روحي و جسمي می تواند در توسعة كشور نقشي بسيار مهم و برجسته داشته باشد؛

بنابراين براي توسعة كارآفريني در بخش ورزش بايد عوامل زمينه ای و ساختاري مؤثر در توسعة ورزش شناسايي شوند و بر اساس هدفهايي كه در ابعاد گوناگون كارآفريني ورزشي وجود دارد، براي ايجاد ساختارها و زمينه هاي مؤثر در رشد كارآفريني ورزشي برنامه ریزی كرد.

اسلاید 14 :

کارآفرین چه کسی است؟
کارآفرین به کسی گفته میشود که علاوه بر برخورداری از خلاقیت بالا، دارای روحیهی خطرپذیری است و میتواند برای حل مشکلات دنیای امروز راهکارهای عملی و مبتکرانه ارائه دهد.
انسانهای کارآفرین موجب ظهور مشاغل جدید میشوند و میتوانند با تشخیص زودهنگام فرصتهای رشد، نیرو و نشاط تازهای به تشکیلاتی که سالها از عمرشان میگذرد ببخشند.

اسلاید 15 :

ويژگى‏هاى كارآفرينان‏
عمده ويژگى‏هاى شخصيتى و روانشناختى كارآفرينان را مى‏توان خلاقيت و نوآورى‏، نياز به توفيق، مخاطره پذيرى، خلاقيت و نوآورى، مسئوليت پذيرى، استقلال‏طلبى، داراى مركز كنترل درونى‏بصيرت، كاردان، پرتلاش، داراى اعتماد به نفس، دستاوردگرايى و هدفگرايى نام برد.

اسلاید 16 :

رويكرد رفتارى كارآفرينان‏
از موقعيتهاى اقتصادى استفاده مى‏كند
تصميم مى‏گيرد
سرمايه را جذب مى‏كند و آن را افزايش مى‏دهد
براى آينده برنامه‏ريزى مى‏كند
توليدات خود را با سود مى‏فروشد

اسلاید 17 :

انواع كارآفريني:
1-كارآفرينان از لحاظ شيوة عملكردي به سه شيوه عمل مي كنند.

الف- كارآفرين مستقل : فردي كه مسئوليت اوّلية وي جمع آوري منابع لازم براي شروع كسب و كار است و يا كسي كه منابع لازم براي شروع و يا رشد كسب و كاري را بسيج مي نمايد و تمركز او بر نو آوري و توسعه فرآيند ،محصول و يا خدمات جديد مي باشد.

ب-كارآفرين سازماني: پينكات درسال(1985) اين واژه را ابداع نمود وكارآفرين سازماني را فردي تعريف نمود كه در سازمانهاي بزرگ همچون يك كارآفرين مستقّل فعّاليت مي نمايد و فعّاليت وي ايجاد واحدهاي جديد در سازمان، ارائه محصولات، خدمات و فرايندهاي جديد مي باشد كه شركتها را به سوي رشد و سود آوري سوق مي دهد.

ج- كارآفرين شركتي شاپيروكارآفريني شركتي يك مفهوم چند بعدي است كه فعّاليّتهاي شركت را متوجه نوآوري محصول، نوآوري در فناوري، مخاطره پذيري، و پيشگامي مي سازد. كاون و سلايون(1996)كارآفريني شركتي به مفهوم تعّهد شركت به ايجاد و معّرفي محصولات جديد، فرآيندهاي جديد و نظام هاي سازماني نوين مي باشد

اسلاید 18 :

انتفاعي
درون سازمانیIntrapreneurship
غير انتفاعي
فردي
كارآفريني آزاد Independent Entrepreneurship
كارآفريني

گروهي كارآفريني سازماني (سازمان كارآفرين)
Corporate Entrepreneurship

اسلاید 19 :

انواع كارآفريني:
كارآفرينان از لحاظ زمينه عملكردي در سه زمينه عمل مي كنند.
الف- اقتصادي: كارآفريني اقتصادي فرايندي است كه كارآفرين از طريق خلّاقيت و نو آوري با چالش هاي حرفه اي خويش برخورد مي كند. عموماً در اين نوع كارآفريني چالش ها ماهيت محيطي دارند.

ب- اجتماعي: كارآفريني اجتماعي فرايندي است كه تغييراتي را در خدمات اجتماعي از طريق موارد ذيل جهت دستيابي به ارزش اجتماعي به وجود ميآورد:
٭ توجه به ايجاد سرمايه و ارزش اجتماعي.
٭ به كار گيري نگرشهاي بازار مدار براي حل مسائل اجتماعي.
٭ يافتن بازارها و فرصتهاي جديد براي مأموريت غير سودآور يا زمينههاي حمايت نشده توسط نيروهاي بازار. كارآفرين اجتماعي خلق كننده ارزش اجتماعي. استگريگوري ديس كارآفريني اجتماعي شور و شوق يك رسالت اجتماعي را با بينش تجاري و بازرگاني تركيب ميكند. عموماً در اين نوع كارآفريني چالش ها ماهيت اجتماعي دارند.

ج- سياسي: در اين نوع كارآفريني، كارآفرينان با تشكيل هوّيت حقوقي در قالب تشكّل ها و انجمن ها به چالش هاي ملّي و حتّي بين المللي مي نگرند. چالش ها در اين سطح ماهيت اقتصادي، اجتماعي و سياسي دارند. كارآفرينان در اين سطح سعي مي كنند بين دو نهاد سياست و اقتصاد يك نوع تعادل و پوياي ايجاد كنند كه در سايه اين تعادل اجتماع بتواند به مسير رشد و بالندگي خود ادامه بدهد. عدم حضور كارآفرينان سياسي، زمينه بروز روابط ناسالم در عرصه هاي سياسي و اقتصادي را موجب مي شود.

اسلاید 20 :

تأثیرات اقتصادى و اجتماعى كارآفرينان
«تئودور شولتز» معتقد بود كه عدم تعادل در يك اقتصاد پويا امرى اجتناب‏ناپذير است، اين عدم تعادل را نمى‏توان به موجب قانون يا سياست عمومى برطرف كرد و به طور یقین علم معانى و بيان هم نمى‏تواند آن را برطرف كند. تنها فعاليت‏هاى كارآفرينانه است كه با تخصيص مجدد منابع مى‏تواند اقتصاد را به حالت تعادل بازگرداند.

«ماكس وبر» جامعه‏شناس آلمانى اولين فردى بوده است كه در اين حوزهی علمى به كارآفرينى توجه كرده است، در تعريف «وبر» كارآفرينى يك فرآیند اجتماعى است كه در آن كارآفرين با اشتياق و پشتكار در كار، خويشتن خويش را پيدا مى‏كند و از بند عادات و سنت‏هاى مرسوم رها مى‏شود. او معتقد است كه فرهنگ كارآفرينى در سطح تعاملى انسان‏ها با يكديگر شكل مى‏گيرد و شخصيت، ارزشها، نگرش‏ها و باورهاى فرد نسبت به كارآفرينى تحت تأثیر تعامل وى با ساير افراد جامعه شكل گرفته و تكامل پيدا مى‏كند

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید