بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

به نام خالق هستی

موضوع: بررسی اندروید و تاریخچه

اسلاید 2 :

اندروید (از یونانی: به معنای مَرد، انسان، شبه آدم یا رُبات (آدم آهنی))، به انگلیسی: Android) )یک سیستم عامل همراه است که گوگل برای تلفنهای همراه و تبلتها عرضه مینماید و با همکاری دهها شرکت بر روی دستگاههای مبتنی بر اندروید قرار میدهد.اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شدهاست و بیشترین استفاده را در بین سیستم عاملهای همراه دارد.

اسلاید 3 :

در اوت ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایهگذاری شده بود، در زمینه تولید نرمافزار و برنامههای کاربردی برای تلفنهای همراه فعالیت میکرد. اندی رابین مدیر عامل اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائممقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد

اسلاید 4 :

۳۴ شرکت فعال در زمینه تولید نرمافزار، تولید تلفنهای همراه، اپراتور تلفن همراه و تولیدکننده نیمه رساناها و پردازندههای تلفن همراه اعضای بنیانگذار این اتحادیه بودند. در میان نامهای مشهور در بین اعضای مؤسس، شرکتهایی چون سامسونگ، الجی الکترونیکس، موتورولا، اچتیسی، تی-موبایل، انتیتی دوکومو، اینتل، انویدیا، تگزاس اینسترومنتس، کوالکام، برودکام، تلفونیکا، اسپرینت، ایبی و البته گوگل به چشم میخوردند. اریک اشمیت مدیر ارشد اجرایی گوگل در این مراسم گفت: ((اعلام امروز بسیار جاهطلبانهتر از معرفی تنها یک تلفن گوگلی است که در چند هفته اخیرتوسط رسانهها پیشبینی شده بود. از دیدگاه ما سکویی که ما ارائه کردهایم، هزاران تلفن گوناگون را به بازار روانه خواهد کرد.))

اسلاید 5 :

لوگوی اندروید
طراح لوگوی مشهور اندروید «آیرینا بلاک» است.
سه سال پیش از آیرینا بلاک و تیم طراحی گوگل تقاضا شد تا لوگویی برای اندروید طراحی کنند که به سرعت با کاربر ارتباط برقرار کند و به آسانی قابل شناسایی باشد؛ همچنین به بلاک گفته شد که این لوگو باید حتماً تصویری از ربات باشد چرا که اندروید به معنای روبات است. آیرینا پس از مطالعه زیاد در مورد اسباببازیها و شخصیتهای فانتزی و تخیلی در آخر تصمیم گرفت لوگوی اندروید را از یک منبع عجیب الهام بگیرد: دستشویی!

اسلاید 6 :

نکته جالب دیگر در مورد لوگوی اندروید این است که گوگل برخلاف دیگر شرکتها که سعی در حفاظت از لوگویشان داشتند تصمیم گرفت تا لوگو را به صورت آزاد و Open Source قرار دهد تا هر کس بتواند آن را به دلخواه خودش تغییر دهد. گوگل در اینباره میگوید: “ما تصمیم گرفتیم این لوگو میتواند یک لوگوی اشتراکی و تعاملی باشد که هر کس در دنیا بتواند آن را تغییر دهد!!!

اسلاید 7 :

Android به زبان ساده سيستم عاملي است براي دستگاه هاي موبايل و گوشي هاي هوشمند که توسط بيش از 30 کمپاني معروف پشتيباني مي شود. آندرويد اوپن سورس است و توسعه دهندگان مي توانند با استفاده از Android SDK برنامه هاي مختلفي براي اين سيستم عامل بنويسند. در واقع آندرويد بستري را فراهم مي کند تا برنامه نويسان بتوانند هرچه سريعتر و بهتر برنامه هايي بسازند که از تمام ويژگي هاي يک گوشي هوشمند استفاده کند. آندرويد به معناي واقعي “ باز” است، يعني برنامه نويس مي تواند از تمام قدرت يک تلفن همراه استفاده کند. آندرويد امکان استفاده از توابع داخلي گوشي موبايل همچون شماره گيري، فرستادن SMS يا استفاده از دوربين گوشي را به برنامه نويسان مي دهد تا بتوانند اپليکيشن هاي قدرتمند و کاربردي براي کاربران بسازند. تمام برنامه ها براي آندرويد يکي اند.

اسلاید 8 :

اپلیکیشن چیست!!!
در مورد اینکه اپلیکیشن چیست و یا اینکه معنی اپلیکیشن چه می باشد باید بگوییم که در وقع اکثر نرمافزارهایی که ما به طور روزمره از آنها استفاده میکنیم شامل این تعریف میشوند و فقط نرمافزارهای سیستم مانند سیستم عامل و یا زبانهای برنامه نویسی جزء اپلیکیشنها محسوب نمیشوند.
ممکن است شما برای انجام یک عمل خاص بر روی سیستم نیاز به یک نرم افزار برای اینکار داشته باشید. مثلا شما ممکن است بخواهید بر روی یک عکس ویرایش خاصی را انجام دهید. برای این کار باید از اپلیکیشن فتوشاپ استفاده نمائید. و یا ممکن است برای مرور صفحات اینترنتی نیاز به یک اپلیکیشن مرورگر داشته باشید. برای اینکار می توانید از اپلیکیشن کروم یا اپلیکیشن فایرفاکس استفاده نمائید. در صورتی که بخواهید به تماشای فیلم یا گوش دادن به موسیقی بپردازید می توانید از اپلیکیشن kmplayer استفاده کنید. همچنین برای تایپ متون و امور اداری می توانید از اپلیکیشن office استفاده نمائید.

اسلاید 9 :

نسخه های اندروید
1 اندروید نسخه ۱٫۰
۲اندروید نسخه ۱٫۱
۳اندروید نسخه ۱٫۵ Cupcake یا کیک فنجانی
۴اندروید نسخه ۱٫۶ Donut یا دونات
۵اندروید نسخه ۲ و ۲٫۱Éclair یا نان خامه ای
۶نسخه ۲٫۲ Froyo یا ماست یخ زده
۷اندروید نسخه ۲٫۳ یا Gingerbread یا نان زنجبیلی
۸اندروید نسخه ۳ و ۳٫۱ و ۳٫۲ یا Honeycomb یا کندو عسل
۹اندروید نسخه ۴٫۰ یا Ice Cream Sandwich یا بستنی حصیری
۱۰اندروید نسخه ۴٫۱ آبنبات ژلهای
۱۱اندروید نسخه ۴٫۴ کیتکت
۱۲اندروید نسخهٔ ۵٫۰آبنبات چوبی
۱۳اندروید نسخهٔ ۶٫۰ مارشمالو یا پفنبات
۱۴اندروید نسخهٔ 7٫۰ نوگت یا شیرینی نوقا

اسلاید 14 :

اندروید نسخه ۱٫۰
اندروید نسخه ۱٫۰ اولین نسخه اندروید که به صورت تجاری در تاریخ 23 سپتامبر 2006بر روی تلفن همراه شرکت اچ تی سی HTC Dream (G) معرفی شد.

اسلاید 15 :

قابلیتهای اندروید نسخه ۱٫۰ شامل:
برنامه بازار اندروید Android Market جهت نصب و بروز رسانی برنامهها از طریق اینترنت.
پشتیبانی از دوربین البته این نسخه از اندروید فاقد قابلیت تغییر رزولوشن تصویر یا تغییر سفیدی یا رنگ تصویر بود.
هماهنگ سازی حساب جی میل با برنامهPeople appاندروید از طریق اینترنت.
هماهنگ سازی حساب جی میل با تقویم اندروید از طریق اینترنت.
پشتیبانی از پیامک متنیSMSو پیامک تصویری MMS
برنامه یوتیوب جهت تماشای فیلمهای این سایت از طریق اینترنت.
پشتیبانی از اتصالات بیسیم، وای-فای و بلوتوث

اسلاید 16 :

در تاریخ ۹ فوریه ۲۰۰۹ اندروید ۱٫۰ به ۱٫۱ بروز رسانی شد.
اندروید نسخه ۱٫۵ یا Cupcake
امکان ضبط فیلم از طریق دوربین فیلمبرداری
فرستادن فیلم به سایت یوتوب Youtube و عکس به سایت پیکاسا Picasa به صورت مستقیم از روی گوشی
قابلیت اتصال اتوماتیک به دستگاههای بلوتوث
امکان شخصیسازی صفحه اصلی با استفاده از ویجتها و یا پروندههای شخصی
جابجایی انیمیشنی تصاویر به هنگام عوض شدن صفحات

اسلاید 17 :

اندروید نسخه ۱٫۶ یا Donut
در ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۹ اندروید نسخه ۱٫۶ یا دونات منتشر شد. این نسخه اندروید مبتنی بر کرنل لینوکس نسخه۲۹/6/2 بود و قابلیتهای زیر را به اندروید افزود:
بهبود در سرویس اندروید مارکت
رابط کاربری یکپارچه برای دوربین عکسبرداری، دوربین فیلمبرداری و گالری تصاویر
امکان انتخاب چند عکس برای پاک کردن در منوی گالری
بهروزرسانی ویژگی جستجوی صوتی
پشتیبانی از رزولوشن WVGA برای صفحه نمایش
افزوده شدن قابلیتهای حرکتی در سیستم عامل و ابزار برنامهنویسی برای برنامهنویسان

اسلاید 19 :

اندروید نسخه ۲ و ۲٫۱ یا Éclair
هر دو نسخه ۲ و ۲٫۱ اندروید مانند نسخه ۱٫۶ مبتنی بر کرنل لینوکس ۲٫۶٫۲۹ طراحی شدهاند. اندروید ویرایش ۲ در ۲۶ اکتبر ۲۰۰۹ معرفی شد. در سوم دسامبر ۲۰۰۹ نسخه ۲٫۰٫۱ معرفی شد و ویرایش ۲٫۱ در ۱۲ ژانویه ۲۰۱۰ منتشر گردید.
ویژگی چند لمسی Multi Touch
پشتیبانی از رزولوشنهای بیشتر برای صفحه نمایش
رابط کاربری بهروزرسانی شده
مرورگر اینترنتی با قابلیت پشتیبانی از HTML5
دفترچه تلفن بهروزرسانی شده

اسلاید 20 :

گوگل مپ نسخه ۳٫۱٫۲
پشتیبانی از Microsoft Exchange
افزوده شدن امکان فلاش داخلی برای دوربین
افزوده شدن بزرگنمایی دیجیتال دوربین
بهروزرسانی صفحه کلید مجازی
پشتیبانی از بلوتوث نسخه ۱/۲
اضافه شدن قابلیت کاغذ دیواریهای متحرک
اضافه شدن امکان ارسال فایل با استفاده از بلوتوث

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید