بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

به نام خدا

اسلاید 3 :

ارائه دوچشمی، رقابت دوچشمی وسرکوب:
نشان دادن دو فیلم هریک به یکی از دو چشم که ارایه دو چشمی نامیده می شودنیز سبب تسهیل در تکلیف تقسیم توجه نمی گردد. این نتایج نشان می دهند که تقسیم همزمان توجه بین دو یا چند منبع اطلاعاتی بینایی بسیار مشکل است که باعث رقابت دوچشمی می شود و نتیجه آن سرکوب یک تصویر به نفع تصویر دیگر است.

اسلاید 4 :

شرح بیشتر: سئله تقسیم همزمان توجه را در پدیده رقابت دو چشمی نیز می توان مطالعه کرد . از این پدیده برای پاسخگویی به این سوال استفاده می شود که آیا می توان دو تصویر راکه همزمان به دوچشم ارایه می شود در هوشیاری نگاه داشت؟ نتایج نشان می دهند که دو تصویر جهت جلب توجه رقیب هم محسوب می شود و لذا ما تصویر ارایه شده به یک چشم را وقتی می بینیم که تصویر دیگر سرکوب شده باشد. سپس این تصویر با تصویر چشم دیگر عوض می شود و این تعویضها ادامه می یابند . تلاش برای تقسیم توجه بین دو منبع اطلاعاتی شنوایی نیز بسیار مشکل است. هنگامی که فرد سعی در عطف توجه به هر دو گوش دارد در مقایسه بازمانی که وی توجه خویش را تنها به یک گوش معطوف می کند عملکرد بازشناسی بسیار ضعیف تر است .

اسلاید 5 :

جستجو
مطالعه جستجو کردن تکالیف بینایی ساده تر از تکالیف شنوایی است زیرا حرکات چشم نشانه های بیرونی بسیارزیادی را فراهم می کند . راهی را که چشمان مادر قلمروبینایی می پیمایند توسط انتظار ،قصد،هدف و تجارب قبلی ما تعیین می شود . افراد همچنین از دانش خود درباره جهان در جهت هدایت جستجوی خویش استفاده می کنند. ما معمولا هنگامی که به اشیا غیرمعمول می نگریم زمان بیشتری به آنها نگاه می کنیم تا زمانیکه به اشیا معمولی نگاه می کنیم . شاید به همین دلیل اشیا غیر معمولی و غیر قابل انتظار آسان تر به یاد آورده و شناخته می شوند. یک فرایند غیرارادی که بازداری از بازگشت نام دارد به افراد کمک می کند تادر جستجوی خویش از مراجعه مجدد به مواضعی که به تازگی مورد توجه قرار داده اند خودداری کنند. این پدیده در نوزادان شش ماهه دیده شده است .

اسلاید 6 :

فرایند بازداری از بازگشت:
نظریه یکپارچه سازی شکلی:

اسلاید 7 :

جستجوی خودکار

جستجوی کنترل شده

اسلاید 8 :

انتظار
آگاهی ازینکه یک رخداد مهم دقیقا کی وکجا به وقوع خواهد پیوست مشکل است .برای این مقصود از مکانیزمهای جهت یابی که توجه مارا به محرکهای آشکار جلب می کنند و نیز از فنون جستجو کردن که به مااجازهبررسی مواضع احتمالی محرکها را می دهند استفاده می کنیم . برخی ازین ماقع نشانه ای درباره اینکه رخدادی کی وکجا به وقوع می پیوندد داریم این جنین نشانه ای را یک نشانه اطلاعاتی می نامیم .

سود و زیان نشانه های اطلاعاتی چیست؟

اسلاید 9 :

زمان واکنش
در سال1789یکی از دستیاران رصدخانه سلطنتی انگلیس به دلیل اینکه در ردیابی عبور یک جرم سماوی از جلو عدسی تلسکوپ مرتکب یک ثانیه خطا میشدبه وسیله مسیول رصدخانه اخراج گردید . بسل ستاره شناس آلمانی در سال1816به این اندیشه افتاد که تفاوت بین دو زمان واکنش مربوط به عبور اجرام سماوی از جلوی عدسی تلسکوپ احتمالا به خاطرعدم شایستگی دستیار اخراج شده نبوده است. به نطر بسل این احتمال وجود داشت که زمان واکنش در افراداندکی متفاوت باشد. بسل و عده دیگری از ستاره شناسان به مدت ده سال زمانهای واکنش ثبت شده خود رابا یکدیگر مقایسه نمودند. تفاوتهای نظامداری مشاهده شد . در زمان واکنش گزارش شده توسط برخی از ستاره شناسان تایک ثانیه تفاوت دیده شد. زمان واکنش گزارش شده توسط برخی از ستاره شناسان همواره کوتاهتر بود. بسل همچنین متوجه شد که تخمینهای افراد در زمانهای مختلف تغییر می کند. بسل پس از بررسیهای خود به این نتیجه رسید که در فعالیتهای ادراکی همیشه یک معادله شخصی وجود دارد. یعنی مردم از نظر زمان واکنش متفاوت هستند ولذا هرکدام معادله ای شخصی برای گذشت زمان دارند.

اسلاید 10 :

نتایج مقایسه های بسل نشان داد که ستاره شناسان از نظر زمان واکنش با یکدیگر تفاوت داشتند و هریک از آنها از معادله شخصی خود برای تخمین زمان عبور اجسام سماوی از جلوی عدسی تلسکوپ استفاده می کردند . فیزیولوژیست آلمانی به نام دندرس از زمان واکنش برای سنجش زمان واکنش را توسعه داد که به نام او واکنشهای a,b,c دندرس شناخته می شوند . در واکنش A که غالبا واکنش ساده نامیده میشودیک کحرک ساده مثلا یک نور به آزمودنی ارایه می شود و او سریعا بافشار دادن دکمه ای پاسخ مناسب را ارائه میکند . فاصله زمانی بین ارائه محرک و ارائه پاسخ را زمان واکنش می نامند . دراین نوع واکنش تنها یک محرک و یک پاسخ وجود دارد. در واکنش B که به عنوان زمان واکنش انتخابی شناخته می شود بیش از یک محرک و بیش از یک پاسخ وجود دارد. هرمحرکی پاسخ ویژه خود را داراست. به منظور تخمین زمان لازم برای شناسایی و انتخاب ، به نوع سومی از واکنش نیاز است. واکنش C مانند واکنش B بیش از یک محرک وجود دارد اما تنها یک محرک به یک پاسخ مربوط است . در واکنش C انتخاب محرک به اعمال خط پایه اضافه می شود اما برخلاف واکنش B انتخاب پاسخ صورت نمی گیرد.

اسلاید 11 :

گوش به زنگ بودن و انگیختگی
یک تکنسین رادار که وظیفه اش توجه به علامت ویژه ای مربوط به هواپیمایی است که به ندرت پرواز می کند و یا بازرس کنترلی را درنظر بگیرید که مسئولیت وی جدا کردن مواد خراب با خارج از استانداردی است که ندرتا روی خط نقاله از مقابل وی عبور می کنند . این دو نفر تکلیفی از نوع تکلیف گوش به زنگ بودن را انجام می دهند. پژوهشهای مربوط به گوش به زنگ بودن پس از جنگ جهانی دوم آغاز گردیدند . دلیل اصلی توجه به این مسئله این بود که در طول جنگ ملاحظه شد مسئولان رادار بعد از مدتی انجام وظیفه دچار خستگی می شدند و این خستگی می شدند واین خستگی منجر به کاهش در گزارش هواپیمای دشمن می شد.

اسلاید 12 :

فصل 5یادگیری

اسلاید 13 :

بازتاب فیزیولوژیکی

آزمایش پاولف:

محرک غیرشرطی

محرک شرطی

پاسخ غیرشرطی

پاسخ شرطی

نتیجه آزمایش پاولف: کشف بازتاب روانی یا شرطی(شرطی سازی کلاسیک)

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید