بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

معرفی مشاغل

اسلاید 2 :

فهرست مشاغل
1- کارشناسی فلسفه
2- کارشناسی فیزیک
3- مهندسی عمران ـ نقشه برداری
4- مهندسی شیمی
5- کارشناسی شیمی
6- کارشناسی شهرسازی
7- مهندسی صنایع
8- مهندسی عمران - شبکه های آب و فاضلاب
9- مهندسی عمران - ساختمان های آبی
10- کارشناسی علوم اقتصادی

اسلاید 3 :

11- کارشناسی علوم سیاسی 

12- کاردانی علوم پایه نظامی

13- کارشناسی علوم اجتماعی

14- کارشناسی علوم کامپیوتر

15- مهندسی پزشکی

16- مهندسی پلیمر

17- مهندسی تکنولوژی فرماندهی و کنترل هوایی

18- مهندسی جریه راه آهن

19- مهندسی خط و ابنیه راه آهن

20- مهندسی دریا - مهندسی کشتی

فهرست مشاغل

اسلاید 4 :

21- مهندسی کشاورزی - ماشین های کشاورزی

22- مهندسی معدن - اکتشاف معدن

23- کاردان فنی معدن

24- مهندسی مکانیک

25- مدیریت بیمه اکو 

26- کاردانی مراقبت پرواز

27- دبیر فنی مکانیک - اتومکانیک

28- دبیر فنی مکانیک - ساخت و تولید

29- مهندسی برق

30- دبیر فنی برق- الکترونیک

31- دبیر فنی برق - قدرت

فهرست مشاغل

اسلاید 5 :

32 -کاردان تعمیر و نگهداری هواپیما

33- کارشناسی حساب داری

34- کارشناسی علوم تربیت بدنی وعلوم ورزشی

35- دبیری تربیت بدنی و علوم ورزشی

36- کاردانی حسابداری

37- کارشناسی حقوق

38- کارشناسی کتاب داری

39- کاردانی کتاب داری 

40- مهندسی برق

41- مهندسی نفت
فهرست مشاغل

اسلاید 6 :

42- مهندسی نفت
43- مهندسی راه آهن - بهره برداری ( مهندسی حمل و نقل ریلی )
44- راهسازی
45- مهندسی کشاورزی – آبیاری
46- مهندسی کشاورزی – اقتصاد کشاورزی
47- کارشناسی مدیریت بیمه
48- کارشناسی مدیریت دولتی
49- روانشناسی
50- کارشناس ریاضی
51- مهندسی سیستم
فهرست مشاغل

اسلاید 7 :

52- مهندسی فناوری اطلاعات
53- مهندسی هوافضا
54- هوانوردی ( خلبانی - مراقبت پرواز - تعمیر و نگهداری هواپیما و ناوبری )
55- کارشناسی مدیریت و کمیسر دریایی
56- مهندسی دریایی
57- مهندسی کامپیوتر ( نرم افزار - سخت افزار )
58- مهندسی عمران - عمران
59- مهندسی عمران - آب
60- مهندسی نساجی
61- دبیر فنی عمران - ساختمان
فهرست مشاغل

اسلاید 8 :

62- کاردان فنی عمران - نقشه برداری
63- کاردان فنی عمران - ساختمان های بتنی
64- کاردان فنی عمران - کارهای عمومی ساختمان
65- مهندسی نگهداری هواپیما
66- مدیریت و بازرگانی دریایی
67- مهندسی نساجی - شیمی نساجی و علوم الیاف 68- علمی- کاربردی نرم افزار 69- کاردان فنی صنایع - ایمنی صنعتی 70- کارشناسی تاریخ 71- کاردان فنی عمران - عمران روستایی
فهرست مشاغل

اسلاید 9 :

72- کاردان فنی عمران - زیر سازی راه

73- مهندسی دریا - دریا نوردی 

74- کارشناسی آمار 

75 - مهندسی رباتیک

76- مدد کاری اجتماعی 

77- تکنولوژی آبیاری

78- تکنولوژی ماشین های کشاورزی 

79- ادبیا ت و زبان عربی 

80- کارشناسی الهیات و معارف اسلامی

اسلاید 10 :

کارشناسی فلسفه
هدف تربیت دبیر برای تدریس فلسفه ، تربیت محقق آشنا به سایر مکتب های مهم فلسفی و نیز تربیت مدرسان و استادان فلسفه برای دانشگاههای کشور است ، طول متوسط این دوره 4 سال است ، فارغ التحصیلان با آشنایی به تفکر فلسفی در عالم اسلامی و مغرب زمین ومکاتب و مذاهب مختلف فلسفی توانایی تحقق در مسائل فلسفی پیدا می کنند و آماده می شوند که تحصیلات خود را تا مرحله بالاتر ادامه داده ، به درجات بالای علمی و استادی فلسفه نایل آیند . ادامه تحصیل تا بالاترین مدارج علمی در این رشته در داخل و خارج کشور امکان پذیر است .

اسلاید 11 :

کارشناسی فیزیک ( سه گرایش )
داوطلبان این رشته می توانند در یکی از گرایشهای کاربردی حالت جامد و هسته ای ، اتمی یا گرایش دبیری و گرایش هواشناسی فارغ التحصیل گردند که در هر دانشگاه تنها گرایشهایی که در دفترچه امتحانات گزینش دانشجو قید شده است ارائه شود . افراد علاقه مند به تدریس می توانند گرایش دبیری را انتخاب کنند و در پایان تحصیل به استخدام آموزش و پرورش درآیند .
فارغ التحصیلان گرایش کاربردی می توانند در صنایع کشوری ، صنایع دفاعی ، وزارت های نیرو ، پست و تلگراف و تلفن ، سازمانهای صدا و سیما ، انرژی اتمی و موسسات علمی و پژوهشی به استخدام درآیند . گرایش هواشناسی بر مبنای اعلام نیاز سازمان هواشناسی و سایر موسسات ذیربط ارائه می شود .
فارغ التحصیلان این گرایش می توانند در هواشناسی یا گرایشهای دیگر فیزیک به سطوح عالی تر تحصیلی وارد شوند .

اسلاید 12 :

مهندسی عمران – نقشه برداری
طرح و اجرای برنامه های عمران و مطالعات مربوط به زمین مستلزم وجود اطلاع دقیق مهندسی به هنگام به صورت نقشه های گوناگون از منطقه مورد عمل است . مجموعه نقشه برداری پاسخگوی این نیازها به گونه ای هماهنگ با دیگر رشته های عمران است و هدفش تربیت افرادی است که آگاهی علمی کافی و مهارت فنی لازم در زمینه نقشه برداری داشته باشند . داوطلبان ورود به این رشته باید در ریاضیات ، فیزیک دوره دبیرستان قوی بوده علاقه مندی و آمادگی جسمی لازم را دارا باشند . بعضی دروس تخصصی این رشته عبارتند از : راه سازی ، تئوری خطاها ، جغرافیای ایران ، نقشه برداری ، ژئودزی ( جهت تعیین شکل زمین) فتوگرامتری زمینی و هوایی ، کارتوگرافی ، هیدروگرافی ، پروژه و کارآموزی از جمله دروس این دوره است . بعضی تواناییهای فارغ التحصیلان این رشته عبارتند از :
مدیریت گروههای اجرایی و عملیات نقشه برداری ، طرح و برنامه های سیستم نقشه ، محاسبات و برنامه ریزی در زمینه های مختلف فنی نقشه برداری ، تدریس و آموزش در دوره کاردانی ( پس از طی دوره مربوط به تعلیم و تربیت )

اسلاید 13 :

مهندسی شیمی ( 8 گرایش )
مهندسی شیمی رشته گسترده ای است که در دوره کارشناسی آن با استفاده از اصول مهندسی به همراه مبانی ریاضیات و شیمی و فیزیک ، زمینه های لازم برای طراحی و بهره برداری از صنایع متنوعی به دانشجویان آموزش داده می شود .
دروس دیگری در مهندسی عمومی نظیر مبانی برق ، استاتیک و مقاومت مصالح ، مهندسی محیط زیست ، رسم فنی و کارگاهها ، برای تکمیل اطلاعات مهندسی دانشجویان آموزش داده می شوند .
الف . صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و پلیمر ( 4گرایش )
منابع عظیم نفت و گاز در کشور منجر به توسعه وسیع صنایع نفت و گاز و پتروشیمی از حدود یک قرن پیش در کشور شده است . مهندسان شیمی آموزشهای لازم برای طراحی و بهره برداری از این صنایع را می بینند و آمادگی کار در این صنایع را می بینند و آمادگی کار در این صنایع را بدست می آورند .

اسلاید 14 :

ب . صنایع غذایی
تولید ، تبدیل ، نگهداری و کنترل کیفیت مواد غذایی در صنایعی مثل قند ، روغنهای خوراکی ، لبنیات ، کنسرو سازی ، گوشت ، نوشابه ، چای و سایر مواد غذایی ، مورد نظر مهندسان شیمی می باشد .
ج . صنایع معدنی
صنایع تبدیلی مواد معدنی به محصولات با ارزش طی فرآیندهای شیمیایی همچون سیمان ، شیشه ، گچ ، آهک و نیز صنایع تولیدی مواد شیمیایی معدنی نظیر اسیدها ، بازها و فلزات مورد نظر این تخصص می باشد .
د . طراحی فرآیند در تمام گرایشها
ه . صنایع پالایش
فارغ التحصیلان این دوره توانایی بهره برداری از صنایع پالایش موجود به وجه مطلوب ، تطبیق شرایط کیفی و کمی فرآیندهای نفتی با تقاضا ، برنامه ریزی تولید کوتاه مدت در واحد مربوط ، شناخت کامل فعالیتهای کاردانی فنی عملیات پالایش در محوطه و اتاق کنترل و برنامه ریزی فعالیت کاردان فنی عملیات پالایش را خواهند داشت .

اسلاید 15 :

کارشناسی شیمی ( 2 گرایش)
هدف تربیت کارشناسانی است که در زمینه های آموزش شیمی در دبیرستان ، تربیت کمک پژوهشگر ، آماده کردن دانشجویان برای ورود به دوره های کارشناسی ارشد و دکتری به منظور تامین کادر آموزشی ، پژوهشی مورد نیاز دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی ، کارشناسان مورد نیاز صنایع شیمیایی و بی نیازی از کارشناسان خارجی بتوانند از عهده برآیند .
دوره دارای دو گرایش : شیمی محض ، شیمی کاربردی است .
با توجه به نیاز دانشگاهها به مدرس شیمی ، نیاز صنایع مختلف شیمیایی به پژوهشگر و کبود متخصص ایرانی برای اداره کنترل کیفیت آزمایشگاههای شیمی صنایع موجود ، اهمیت این رشته مشخص می شود .

اسلاید 16 :

کارشناسی شهرسازی
کارشناسی شهرسازی عبارت از مجموعه آگاهی های علمی ، فنی در سطح آموزش های عمومی حرفه شهرسازی است .
کارشناسان شهر سازی با توجه به آموخته های خود می توانند در نهاد های مختلف شهرسازی کشور مانند دفاتر شهرسازی و فنی شهرداری ها ، دفاتر فنی وزارت کشور ، ادارات کل مسکن و شهرسازی ، کارشناسی دادگستری و . به کار پردازند .
مهندسی صنایع (4 گرایش )
رشته مهندسی صنایع با مسائلی از قبیل : کنترل و هماهنگی فعالیتها ، برنامه ریزی تولیدی ، کنترل کیفیت ، استفاده موثر از ماشین آلات ، تجهیزات و امکانات ، کنترل موجودی انبار و افزایش کارآیی سازمانهای گوناگون سرکار دارد . لذا مهندسی صنایع با بهره گیری از یافته های فوق می تواند در طرح ، ایجاد و یا بهبود سیستمهای متشکل از انسان ، مواد ، تجهیزات و ماشین آلات کمک موثری باشد .

اسلاید 17 :

مهندسی علمی – کاربردی عمران شبکه های آب و فاضلاب
هدف تربیت نیروی متخصص مجهز به دانش فنی و مهارت لازم برای مطالعه ، طراحی و اجرای شبکه ها و تصویه خانه های آب و فاضلاب است . فارغ التحصیلان این دوره توانایی تهیه برنامه های لازم برای آزمایشات فیزیکی و شیمیایی و میکروبیولوژی آب و فاضلاب و تجزیه و تحلیل نتیج آزمایشها و بررسی آمار و اطلاعات جمع آوری شده از مراحل مختلف تصویه خانه ها و نظارت بر عملیات اجرایی را دارند .
مهندسی علمی – کاربردی عمران ساختمانهای آبی
هدف تربیت نیروی متخصص مجهز به دانش فنی و مهارت لازم برای مطالعه ، طراحی و اجرای سازه های مختلف صنعت آب است و فارغ التحصیلان این دوره توانایی ساخت و اجرای سازه های مختلف معمول در صنعت آب نظیر سدها و سازه های جنبی آنها کانالهای آبیاری و آبرسانی ، تصویه خانه های آب و فاضلاب ، مخازن بتنی وفلزی ، کارگاههای عمرانی احداث نیروگاهها و تپه ها ، دکلهای انتقال نیرو و . را دارند .

اسلاید 18 :

كارشناسی علوم اقتصادی
کارشناسی علوم اقتصادی از شش گرایش اقتصاد نظری ، اقتصاد بازرگانی ، اقتصاد صنعتی ، اقتصاد پول و بانکداری ، اقتصاد کشاورزی و اقتصاد حمل و نقل تشکیل می شود .
کارشناسی علوم سیاسی
هدف تربیت کارشناس امور سیاسی و ایجاد زمینه برای پرورش پژوهشگر در علم سیاست است ، داوطلب باید از ذهنی فعال و خلاق و حافظه ای قوی و علاقه و استعداد فراوان برخوردار باشد . فارغ التحصیلان می توانند در ارگانهای اجرایی کشور از جمله وزارتخانه های امور خارجه کشور ، آموزش و پرورش و دیگر سازمانهای علاقه مند به تحقیق و حل مسائل مربوط اشتغال ورزند .

اسلاید 19 :

کاردانی علوم پایه نظامی
هدف این دوره ، تربیت افراد داوطلب برای عضویت در نیروهای مسلح است .
کارشناسی علوم اجتماعی ( 5 گرایش )
هدف بالا بردن سطح آگاهیهای اجتماعی و تربیت متخصصان علوم اجتماعی متعهدی است که پاسخگوی نیاز مراکز مختلف آموزشی ، پژوهشی و خدماتی ( تعاونی ، فرهنگی ، اداری ، اجتماعی ) باشند .

اسلاید 20 :

کارشناسی علوم کامپیوتر
دوره کارشناسی رشته علوم کامپیوتر یکی از دوره های آموزشی در نظام آموزش عالی است که به منظور تحقق اهداف زیر ایجاد شده است :
- کسب آگاهی جامع از نظریه های علمی موجود در علوم کامپیوتر
- آماده سازی دانشجویان و فارغ التحصیلان برای بکارگیری دانش کامپیوتر
- ایجاد پایه های علمی و تخصصی لازم در تعریف دقیق مسائل
- انطباق با روند تحولات علمی
- ایجاد دیدگاههای کلی و وسیع در رابطه با مطالبی که امکان بررسی عمیق آن در دوره کارشناسی ممکن نمی باشد .
- پیشرفت سریع علوم کامپیوتر و گسترش روزافزون کاربرد آن در تحقیقات علمی ، صنایع ، اقتصاد ، پزشکی و غیره ضرورت دستیابی و بهره برداری هر چه بیشتر از این علم را آشکار می سازد .
- برخی از دروس اصلی و تخصصی این رشته عبارتند از : اصول سیستمهای کامپیوتری ، طراحی و تحلیل الگوریتم ها ، اصول طراحی نرم افزار ، زبانهای برنامه سازی ذخیره و بازیابی اطلاعات و .

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید