بخشی از پاورپوینت

اسلاید 3 :

فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی

متأسفانه بی سوادی و اشتغال بیش از حدّ والدین، وجود انواع وسایل اطلاع رسانی صوتی، تصویری و الکترونیکی و مشکلات اقتصادی، فرصتی برای مطالعه و کتاب خوانی باقی نگذاشته است.
اگر فرهنگ کتاب خوانی در جامعۀ ما رواج ندارد و از جایگاه ارزنده ای برخوردار نیست علل آن را باید در بستر جامعه و کانون خانواده جست و جو کرد و اگر فرزندان ما با کتاب و کتابخوانی مأنوس نشده اند، این بیگانگی ریشه در رفتار پدران و مادران دارد. چرا که هنوز پدیدۀ کتاب و کتابخوانی از سوی ایشان به عنوان یک نیاز و ضرورت واقعی پذیرفته نشده است.

کشف عوامل مؤثر بر میزان علاقه مندی دانش آموزان به مطالعۀ غیردرسی، سهم مهمی در بهبود شاخص مطالعه در کشور خواهد داشت لذا آشنایی با میزان تحصیلات والدین، اطلاع از وجود کتابخانه ها و منابع مطالعاتی، آگاهی از سطح پیشرفت تحصیلی و عادت دانش آموزان به مطالعۀ درسی و تأثیر این عوامل در میزان علاقه مندی دانش آموزان به مطالعۀ غیر درسی کمک شایانی در تدوین برنامۀ عملیاتی برای بهبود وضعیت کنونی فرهنگ مطالعه و کتابخوانی خواهد داشت

اسلاید 5 :

مرض همه چیز دانی

جدای از تمام مرضهایی که شناخته شده هستند و یه جورایی داریم باهاشون دست و پنجه نرم میکنیم چند وقتیه که اهل فن، یه مرض جدید کشف کردن به نام مرض همه چی دانی!
که متاسفانه درکشور ما مبتلایان به این بیماری کم نیست، که به قول کارشناسان بیماری بسیار خطرناکیه و عامل بسیاری از مشکلات روحی و جسمی هست که دلیل مشخصی ندارن. شناسایی و درمان این مرض کار سختیه و هر کسی به راحتی راضی به آزمایش و درمان نمیشه.

این مرض باعث میشه که کلیه دربها و شاهراههای مغز بسته بشن و فرد اجازه ورود به اطلاعات جدیدو نمیده و توهم این رو داره که خودش همه چی رو میدونه، یعنی عملا به دنبال آموزش، تغییر، ورود به دنیای جدید و. نمیره.
وقتی زندگی این جور آدمارو نگاه میکنی میبینی که طی چند سالی که زندگی کرده هیچ تغییر وپیشرفتی نداشتن و اینها همونهایی هستند که دائما در حال غر زدن، شکایت کردن، دنبال مقصر گشتن و. هستند.
یکی از راههای که میتونیم به این بیماری غلبه کنیم اینه که آموزش ببینیم و اجازه بدیم که این آموشها در زندگیمون جاری بشه و بیایم این شعار رو برای خودمون داشته باشیم که :
"به کمک آموزش مرض همه چی دانی را شکست میدهیم

اسلاید 6 :

هفت راهکار برای شروع یک کتابخوانی حرفه ای

1-اولین و مهم ترین نکته این است که بتوانیم موضوع وکتاب مورد علاقه خود را پیدا کنیم .
2-سعی کنید همیشه چیزی برای خواندن همراه داشته باشید
3-هر کاری که میتواند که مطالعهی شما را لذت بخش تر کند انجام دهید. اکثرا توصیه میکنند که برای مطالعه یک مکان ثابت را در خانه یا محل کار در نظر بگیرید.
4-برای مطالعه هدف گذاری کنید. هدف گذاری یعنی این که در روز یا هفته چند صفحه بخوانیم
5-از رها کردن و کنار گذاشتن کتابی که شما را به خود جلب .نکرده هراسی نداشته باشید
6-همیشه لیستی از کتاب هایی را که دوست دارید، داشته .باشید
7-نگران سرعت مطالعهی خود نباشید هر چند راه حل هایی برای مهارت تندخوانی پیشنهاد میشود با این وجود، این مهارت به مرور زمان و تجربهی بیشتر خود به خود به دست .می آید

اسلاید 8 :

کدام کشورها بیشتر کتاب می خوانند ؟
: هندوستان
گزارشات از شهروندان هندی بالاترین سرانه مطالعه را نشان میدهد. هندی ها به طور متوسط 10 ساعت و 42 دقیقه در هفته مطالعه می کنند. بدست آوردن جایگاه اول در این لیست تقریبا حسن بزرگی محسوب می شود.
.
: تایلند
تایلند دومین کشور با بالاترین میزان مطالعه است. در این کشور مردم به طور میانگین 9 ساعت و 24 دقیقه را صرف خواندن می کنند. نظر سنجی های بیشتر نشان می دهد که تقریبا 88درصد مردم کتاب را به شکل چاپی .میخوانند و روزانه 28 دقیقه را صرف خواندن آن ها میکنند
چین :
شهروندان چینی با مطالعه 8 ساعته در هفته در سومین جایگاه بالاترین سرانه مطالعه کشورها قرار دارند. سرانه سواد این کشور 96.4% است که بالاتر از میانگین جهانی 86.3 می باشد.

اسلاید 10 :

فواید کتابخوانی برای کودک

یکی از مهمترین روش های افزایش توانمندیهای کودک، کتاب خواندن برای وی است.
شما برای فرزندانتان کتاب میخوانید و آنها به تدریج عشق و علاقه به داستان و شعر یافته و خودشان خواهان خواندن کتابهای مختلف میشوند و خواندن را آغاز و تمرین میکنند تا اینکه بالاخره به آن جایی میرسند که با کتاب تفریح کرده و از خواندن آن لذت میبرند و هر روز تشنه کسب اطلاعات جدیدتر میشوند.
. خواندن کتاب برای کودکان در گسترده تر شدن دایره لغات کودک، پرورش خلاقیت و کنجکاوی، افزایش تمرکز، یادگیری روش های حل مساله و آمادگی کودک برای ورود به مدرسه بسیار تاثیرگذار است.
همچنین کتابخوانی یکی از فعالیت های بسیار خوب و مفید برای تقویت ارتباط کودک با پدر و مادر است.
سعی کنید کتاب ها را براساس علاقمندی کودکتان انتخاب کنید

اسلاید 12 :

کتاب و کتابخوانی در آیینه رهنمودهای مقام معظم رهبری
تنظیم و تالیف : دفتر مقام معظم رهبری
ناشر: دفتر نشر فرهنگ اسلامی
سال چاپ : 1377
تعداد صفحه :364
باید به فکر باشیم و دغدغه ی نوع کتاب هایی که تولید می شود نیز در ما باشد. باید کتابِ خوب تولید شود. کتاب یک غذاست؛ یک غذای روح است؛ یک نوشیدنی روح است و چنانچه مقوّی باشد، روح را تقویت می کند. ما که سفارش می کنیم از این نوشیدنی بخورید، نوع نوشیدنی را معیّن نکرده ایم. باید مواظب باشیم که مبادا نوشیدنی مسموم، خطرناک، فاسد، گندیده و مضر با رنگ آمیزی های خیلی خوب، دست مردم داده شود؛ بدون این که مردم بدانند. همان طور که اماکن و سازمان های ویژه، اگر ببینند غذایی فاسد به مردم فروخته می شود، با تولید کننده مقابله می کنند؛ اگر کتاب فاسدی هم به مردم داده می شود، باید با آن مقابله شود. البته من اعتقاد ندارم که باید هر کتاب و نوشته ای را که با سلیقه ی خاصی نمی سازد و مضر به نظر می رسد، جلوش را بگیریم. لکن کتب و نوشته هایی هست که مضر بودنشان برای مردم، واضح است؛ یعنی ترویج فحشا و فساد و از این قبیل است که برای مردم زیان آور است، نباید اجازه بدهند که چنین کتب و نوشته هایی منتشر شود. اما بیشتر باید تلاش کرد که کتاب های خوب، چاپ و منتشر شود.

اسلاید 13 :

کتاب ، میراث ماندگار
مولف : لیلا دهقانی
ناشر : سرای علم و هنر
سال چاپ : 1389
تعداد صفحه :104

توضیح کتاب :
جملات کوتاه و کلمات قصار بزرگان، اندیشمندان، مخترعان، ادیبان و نوابغ جهان در ارتباط با «کتاب و کتابخوانی» است. هرچند، عمدهی سخنان مطرح شده در راستای ترغیب به کتابخوانی میباشد، اما در این میان، بعضا سخنانی به چشم میخورد که به شیوههای مطالعه، فواید کتابها، ثمرات کتابخانی و کتابهای مفید و. اشاره نموده است. البته در ابتدای کتاب، به اهمیت کتاب از دیدگاه ائمهی اطهار نیز پرداخته شده است. فرانسیس بیکن، تولستوی، آگوستین برل، شاه طهماسب صفوی، دکتر علی شریعتی و سقراط، برخی از بزرگانی هستند که از آنها نقل .مطلب شده است

اسلاید 14 :

مهارتهای مطالعه
نویسندگان : محمود رجبی،فضل اله میردریکوند

هدف کتاب مهارتهای مطالعه کمک به دانشآموزان و بالاخص دانشجویان در کسب مهارتهای لازم برای موفّقیّت در یادگیری و مطالعه است.
یکی از مشکلات دانشآموزان و دانشجویان، ضعف در مهارتهای مطالعه و کاهش قدرت یادگیری است؛ مخصوصاً در این دوران، عصر اطّلاعات، آموزش مهارتهای مطالعه و یادگیری میتواند نقش مؤثّری در افزایش و عمق اطّلاعات و آگاهیهای ما داشته باشد. افراد، بعضی مواقع علیرغم صرف زمان طولانی برای مطالعه و امتحانات، نتیجهٔ مطلوبی نمیگیرند؛ افرادی میتوانند در تحصیل موفّق شوند که علاوهبر زمان مناسب، مهارتهای لازم برای مطالعه و یادگیری را نیز فرا بگیرند.
ناشر: موسسه فرهنگی هنری سیب سرخ نیکان

اسلاید 15 :

کتاب و مطالعه در سبک زندگی اسلامی - ایرانی
نویسنده : مهدی فدایی
ناشر: تیماس
سال چاپ : 1395
تعداد صفحه : 168

کتاب و مطالعه در سبک زندگی اسلامی _ ایرانی شامل مباحثی نظیر  اهمیت مطالعه در اسلام، جایگاه کتاب و مطالعه در عصر تکنولوژیهای جدید، وضعیت مطالعه در ایران و جهان، شیوههای مطالعه و کتابخوانی، آسیبشناسی فرهنگ کتابخوانی در سبک زندگی ایرانیان در دو حوزۀ نرمافزار و سختافزار، راهکارهای ارتقای سطح مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی در ایران میباشد.
پژوهش حاضر در نظر دارد با رویکردی جامع مسألۀ مزبور را بررسی کرده دیدگاههای اسلامی را ارایه نماید.

اسلاید 16 :

کتاب و کتابخوانی از نگاه قرآن و حدیث
نویسنده : محسن حسنوندی
ناشر: شاپور خواست
تعداد صفحه : 135

این کتاب دارای ۷ فصل است  که در هر یک از این فصول مباحثی همچون جایگاه، پیشینه و فضیلت کتاب در منابع اسلامی، شرایط مطالعه و کتابخوانی، عوامل موثر در تحصیل علم و مطالعه مطلوب، وظایف فرد در امر مطالعه و تحصیل علم، آداب فعالیت علمی و دانش پژوهی از نگاه آیات و روایات، آثار و پیامدهای مطالعه و تحصیل علم و عوامل موثر در ترویج فرهنگ کتابخوانی مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است.

اسلاید 17 :

مطالعه در حد بنز
نویسنده : مریم مبارکی
ناشر : پارسیان البرز

کتاب مطالعه در حد بنز نوشتهی مریم مبارکی، روشها و تکنیکهای مطالعه و تندخوانی را به صورت گام به گام و همراه با مثالهای متعدد به شما میآموزد.

همه به شما میگویند درس بخوان! کتاب بخوان! اهل مطالعه باش! اما متاسفانه هیچکس به شما نگفته که چطور به شکل صحیح و اصولی مطالعه کنید. این کتاب به شما کمک میکند که صفر تا صد مطالعه کردن را یاد بگیرید. از این به بعد با اجرا کردن تکنیک های جدید مطالعه با سرعت بالاتر و تمرکز عمیقتر (یعنی مثل بنز!) کتابهای مختلف را بخوانید.

اسلاید 18 :

16اصل یادگیری سریع وآسان
نویسنده : محمود کریم زاده
سال چاپ : 1396
کتاب 16 اصل یادگیری سریع و آسان شامل 14 اصل کاملاً کاربردی و مهم برای یادگیری است که ترکیبی از منابع معتبر خارجی، آموزشهای مدرسان برجسته داخلی و خارجی، و تعداد زیادی از تجربههای شخصی نویسنده است؛ و نظیر آن را در هیچ جای دیگری نمیتوانید پیدا کنید. عمل به توصیههای علمی و عملی این کتاب الکترونیکی میتواند از شما ابر انسانی بسازد که میتوانید هر مهارتی را بهسادگی یاد بگیرد و از آن برای کسب و کار و بهبود سبک زندگی خود استفاده کنید تا با سرعت فوقالعادهای به سمت اهداف حرکت کنیم.

خواندن کتاب 16 اصل یادگیری سریع و آسان بدون عمل به آن هیچ فایدهای نداشته و فقط توهم دانش ما را افزایش میدهد؛ یعنی فقط فکر میکنیم که میدانیم. ((به قول استاد معظمی ما زمانی چیزی را میدانیم که به آن عمل میکنیم.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید