بخشی از پاورپوینت
--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----
اسلاید 1 :
مقدمه
زحل ششمین سیاره از منظومه شمسی است و از جنبههای زیادی شبیه مشتری است، جز اینکه در اطراف آن چندین حلقه شگفت انگیز وجود دارد.
اسلاید 2 :
سیاره گوش دار
گالیله اخترشناس ایتالیایی نخستین کسی بود که در سال 1610میلادی زحل را درون تلسکوپ مشاهده کرد. در آن زمان زحل دورترین سیاره منظومه شمسی به شمار می رفت، او نمی توانست زحل را به وضوح ببیند . به نظر می رسید که در دو طرف آن گوش هایی وجود دارد
متوجّه شد که گوش ها در واقع حلقه اند که به دور زحل کشیده شده اند
اسلاید 3 :
جرم سیاره زحل
جرم زحل ، صد بار بیش از جرم زمین است.
و لی تقریبا تمام ماده آن به شکل گاز است و صخرهای نیست
اسلاید 4 :
قمرهای سیاره ی زحل
20 قمر تاکنون برای زحل شناسایی شدهاند، که 13 قمر از زمین و هفت قمر دیگر بوسیله کاوشگرهای فضایی کشف شدهاند. قمرهای کوچک زحل به شکل سیب زمینی بوده و شکلهای نامنظمی دارند.
اسلاید 5 :
قمر غول پیکر
تیتان با قطری حدود5120 کیلومتر بزرگترین قمر زحل و دومین قمر منظومه ی شمسی بعد از گانیمد می باشد . تیتان تنها قمری است که جوی ضخیم دارد ، ضخامت آن حتی از زمین بیشتر است و مانند جو زمین از نیتروژن ،آمونیاک ومتان تشکیل شده است
اسلاید 6 :
پدر مشتری
در ورای مشتری آخرین سیاره از هفت سیارهای که برای پیشینیان ما شناخته شده بود، زحل قرار دارد، که به عنوان پدر مشتری نامگذاری شده است.
اسلاید 7 :
تفاوت مشتری با زحل
زحل شباهت قابل توجهی با مشتری دارد، ولی کمی کوچکتر است و جرم آن کمتر از جرم مشتری. زحل وکمترین چگالی حجمی را نسبت به سایر سیارات دارد.
اسلاید 8 :
حلقههای زحل
حلقههای زحل با مدار زحل هم صفحه نیستند، بلکه زاویهای با هم میسازند. یکی از اثرات این پدیده در نظر ما تغییر گشادگی حلقهها است.
اسلاید 9 :
جو زحل
جو زحل احتمالا ترکیب خیلی مشابهای با جو مشتری دارد. تاکنون متان (CH4) ، آمونیاک (NH3) ، اتان (C2H6) ، فسفین (PH3) ، استیلن (C2H2) ، متیل استیل (C3H4) ، پروپان (C3H8) و هیدروژن مولکولی (H2) آشکار شده است.
اسلاید 10 :
ابرهای زحل
ابرهای زحل خیلی کمرنگ تر از ابرهای مشتری به نظر میرسند.ابرهای مشتری اغلب به رنگ زرد کم رنگ و نارنجی هستند، به این دلیل که دما در زحل کمتر از مشتری است،