بخشی از مقاله

چکیده

اینترنتِ اشیاء 1 - IOT -  مفهومی جدید در دنیای فناوری و ارتباطات بوده و به طور خلاصه فناوری مدرنی است که در آن برای هر موجودی - انسان، حیوان و یا اشیاء - قابلیت ارسال داده از طریق شبکههای ارتباطی، اعم از اینترنت یا اینترانت، فراهم میشود. IOT به عنوان یکی از مهمترین محورهای تکنولوژی آینده شناخته شده و توجه قابل ملاحظه ای از صنعت را به خود اختصاص داده است.

اینترنت اشیا مقدار بسیاری از خدمات جدید را ارائه خواهد داد، که باید به نیازهای کاربران پاسخ بگویند و از آنها در فعالیت های روزانه حمایت کنند ، قابل پیش بینی است که در دهه بعد، اینترنت به عنوان یک محصول یکپارچه از شبکه های کلاسیک و اشیای شبکه ای باشد. محتوا و خدمات در اطراف ما خواهند بود، همیشه در دسترس هستند و راه را برای برنامه های جدید هموار می کنند، راه های جدید کار کردن، راه های جدید واکنش، راه های جدید زندگی کردن را ایجاد می کنند.

هدف از این تحقیق ، بررسی استفاده ازاینترنت اشیا در کسب و کار و مفاهیم آن در تجارت الکترونیک می باشد. در تحقیقات اخیر مک کینزی تخمین زده شده است که تاثیر اقتصادی اینترنت از اشیاء از 3.9 هزار میلیارد دلار به 11 هزار میلیارد دلار در سال 2025 می رسد.چهارچوبی برای توسعه راحت تر مدل های کسب و کار وجود دارد،این مقاله چهارچوب مدل های کسب و کار در تجارت الکترونیک برای برنامه های اینترنت اشیاء بر طبق ادبیات پژوهش  مصاحبه را نشان می دهد .چهارچوب ها میتوانند توس توسعه دهندگان به عنوان نقطه شروع برای خلق یک مدل کسب و کار برای برنامه های IOT استفاده شود.

کلمات کلیدی اینترنت اشیاء، مدلهای کسب و کار، چهارچوب اینترنت اشیا در تجارت الکترونیک، RFID ، چالشهای اینترنت اشیا.

مقدمه

اینترنت اشیاء سیستمی است که در آن اشیاء روزمره را می توان به قابلیتهای شناسایی ، سنجش، شبکه وقابلیت پردازش مجهز نمود و از این طریق یک دستگاه می تواند با دستگاههای دیگر ارتباط برقرار نماید و از طریق اینترنت برای رسیدن به هدف خاص خدمت ارایه نماید در نهایت دستگاههایی که از IOT استفاده می کنند در همه جا حاضر ، آگاه به متن وقادر به هوش محی خواهند بود.

این تکنولوژی دامنه ی زیادی دارد مثل تولید کنندگان مراقبت و سلامت وانرژی برای کمک به توسعه برنامه های موجود و ایجاد برنامه های جدید و همچنین قادر به بهره برداری از این برنامه ها به مدل های کسب و کار جدید هستند که باید توسعه داده شوند است.

سازمان ها انتظار دارند IOT به منبع درآمدی مهم تبدیل شود. همچنین پیش بینی می شود که تمام اقتصاد جهانی برای IOT مارکت 1.9 تریلیون دلار در سال 2020 به ارزششان افزوده می شود. سازمان هوش تجاری تعیین کرده است که انگیزه برای حرکت رو به جلو کسب و کارها با IOT مسلما نیازمند بازگشت سرمایه توس آن دارد. در واقع در اتخاذ کامل IOT توس یک کسب و کار, بازگشت مالی کلید اساسی است. بنابراین مدل های کسب و کار راهی برای خلق ارزش که تکنولوژی IOT نیز نیازمند آن می باشد ،است.

در قسمت اول این پژوهش توضیحی در مورد IOT ، در قسمت دوم مروری بر ادبیات و قسمت های بعدی به ترتیب خلاصه ای از روند پیشرقت IOT ، تکنولوژی های ضروری برای پیاده سازی IOT ، چالشها ی IOT ، توضیحی در مورد مدل کسب و کار فعلی IOT، عناصر مدل کسب و کار و چهارچوبهای IOT، بررسی چهارچوب های IOT ، برنامه های IOT برای بالابردن ارزش مشتری در کسب و کار و در آخر نتایج مطرح می شود.

معرفی اینترنت اشیا

عبارت اینترنت اشیا، برای نخستین بار در سال 1999 توس کوین اشتون مورد استفاده قرار گرفت و جهانی را توصیف کرد که در آن هر چیزی، از جمله اشیا بی جان، برای خود هویت دیجیتال داشته باشند و به کامپیوترها اجازه دهند آن ها را سازماندهی و مدیریت کنند. اینترنت در حال حاضر همه مردم را به هم متصل می کند ولی با اینترنت اشیاء تمام اشیاء به هم متصل می شوند .بستر اینترنت اشیا بر امواج رادیویی بیسیمی قرارداده شده که به دستگاههای مختلف این امکان را می دهند تا از طریق اینترنت با یکدیگر به برقراری ارتباط بپردازند.

این بستر شامل استانداردهایی مانند وایفای، بلوتوث کممصرف، NFC، RFID و …آنچه که اینترنت اشیاء پیشنهاد می دهد این است که به دستگاههایی که روزانه استفاده میشوند مانند رسیورهای صدا و تصویر ، آشکارسازهای دود ، لوازم خانگی وغیره تکنولوژی رااضافه کندو حتی اگر آنها برای این قابلیت طراحی نشده باشند ، آنها را آنلاین کند . دیگر تغییر تکاملی عمده که توس اینترنت اشیاء وعده داده شده است یکپارچه سازی شبکه ایی است که شامل این دستگاهها می باشد

بعموان مثال RFID سالین متمادی برای ردیابی محصولات از طریق بخش های خاصی از زنجیره تامین مورد استفاده واقع شده است . با این حال هنگامی که محصول در قفسه فروشگاههای خرده فروشی باقی مانده باشد ، توانایی سازنده برای ردیابی آن از دست رفته است . و به همین ترتیب مصرف کنندگان به اطلاعات چرخه عمر محصولی که خریداری کرده اند دسترسی ندارند . اینترنت اشیاء با دادن شماره منحصربفرد به هر محصول و در دسترس قرار دادن اطلاعات ان از طریق اینترنت قابلیت ردیابی در سراسر چرخه عمر محصول را وعده می دهد .

بطور کلی اینترنت اشیاء وعده ایجاد یک شبکه جهانی حمایت از محاسبات فراگیرو وجود آگاهی در میان دستگاهها را می دهد وهوش محی به دستگاههایی که روزانه استفاده میشوند امکان درک محیطشان و تعامل با انسانها و تصمیم گیری را میدهد و کاربرد های زیادی دارد که یکی از آنها در کسب و کار و تجارت الکترونیک است. یک جهان پر از اشیاء هوشمند نوید بزرگی برای بهبود فضای کسب و کار وزندگی مردم است اما این موضوع با تهدیدهای جدی وچالشهای فنی روبرو است که می بایست برطرف گردد که در این مقاله به بررسی های بیشتری می پردازیم. 

مروری بر ادبیات

ارزش واقعی IOT برای سازمان زمانی به طور کامل قابل درک است که دستگاه های متصل قابلیت برقراری ارتباط با یکدیگر را داشته باشند و با سیستم موجودی فروشنده موفق/ سیستم پشتیبانی مشتری/ برنامه های کسب و کار هوشمند و آنالیز کسب و کار ادغام شوند. بمنظور دستیابی به این هدف یک تحقیق جامع از مقالات انجام شد مقالات بررسی شده شامل : مقالات ژورنال کنفراس و ویرایش شده می باشد . 

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید