بخشی از مقاله

چکیده

در تحقیق حاضر، احتراق درون لوله شعله توربین گازي شبیهسازي شده است. باید توجه داشت که شبیهسازي سهبعدي این مسئله بسیار زمانبر بوده و نیازمند پردازش موازي است، لذا در این شبیهسازي یک هندسه دو بعدي که در آن شر طهاي مرزي سمت چپ سرعت ورودي سوخت و هوا و در بالا شرط مرزي دیواره لوله و در پایین شرط محور به منظور شبیهسازي قطاعی از لوله، در نظر گرفته شده است.

در دیواره لوله دو روزنه براي ورودي هوا تعبیه شده است و در خروجی شرط مرزي فشار خروجی در نظر گرفته شده است. سپس شبکهبندي هندسه مورد نظر در جهت طولی و شعاعی براي اطمینان از استقلال شبکه و همچنین صحت نتایج، مورد ارزیابی قرار گرفته شده است و درنهایت به بررسی احتراق با تغییر سرعت سوخت به عنوان یکی از پارامترهاي ورودي لوله شعله و همچنین کسرهاي جرمی آن پرداخته شده است.

با شبیه سازي احتراق در حالات متفاوت مشاهده شده است، هنگامیکه سرعت سوخت ورودي افزایش یافته و میزان کسر جرمی برابر با اندازه استوکیومتري خود باشد، دماي خروجی لوله افزایش پیدا کرده است ولی میزان کسر جرمی بخار آب نیز به نسبت آن زیاد میشود و در نتیجه این پدیده نشان داده است که پارامترهاي ورودي باید به گونهاي تنظیم شوند که سیال خروجی لوله داراي دماي مناسب و بالاترین انرژي بوده و به گونهاي نباشد که به پره توربین ضربه بزند.

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید