بخشی از مقاله

چکیده

در این تحقیق ما به مطالعه ی فاز بری در گرافین می پردازیم. با انجام محاسبات وتعریف هموستار بر روی یک دسته تارهای درهمتنیده و استخراج انحنای بری در گرافین با در نظر گرفتن نزدیکترین همسایگی ،نمودارهای مربوط به انحنای بری این لایه نازک مورد بررسی قرار گرفت که نکته ی دارای اهمیت شکل این انحنا ها در نقاط دیراک است، انحنای بری در این نقاط دارای نوعی تکینگی و به عبارت بهتر دارای قله ی نوک تیز است.

مقدمه

در سال 1984 مایکل بری اولین مقاله را در این مورد   - فاز بری - به چاپ رسانید که درآن به استخراج فاز بری پرداخته است . و در پی آن هموستار - اتصال - وانحنای بری محاسبه شد [1]. که علایق زیادی در زمینه های مختلف فیزیک ایجاد کرده است [2].و بیشترین مورد حضور آن در فیزیک ماده چگال است که در مواد مختلف از جمله گرافین قابل ب ررسی است .

گرافین3]و[4 لایه منفرد دو بعدی نازکی از گرافیت می باشد . صفحات گرافین با کنار هم قرار گرفتن اتم های کربن تشکیل می شوند  . در گرافین اتم های کربن در وضعیتی قرار می گیرند که شبکه ای از شش ضلعی های منتظم را ایجاد می کنند . البته این ایده آل ترین  حالت یک صفحه گرافین است [5]و اخیرا خواص جالب ترابرد الکتریکی شبه ذرات دیراک گرافین مورد توجه بوده است 3].و6و7و8و[9بیشتر بررسی ها با در نظرگرفتن نزدیکترین همسایگی انجام شده است.[10] 

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید