بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

به نام جهان داور دادگر

كاركرد ويژگي هاي هنرهاي جديد در زندگي

اسلاید 2 :

معني هنر از ديدگاه دكتر غلامحسين ابراهيمي ديناني
آمدن غيرمتناهي در يك امر متناهي؛
اگر شما بتواني غيرمتناهي را در يك امر متناهي نشان بدهي، هنرمندي!
همه غيرمتناهي نمي تواند در متناهي ظاهر شود و جلوه اش ظاهر مي شود.
اگر بتواني معاني عظيم لايتناهي را در يك جمله بيان كني، تو هنرمندي.

اسلاید 3 :

هنر چيست؟
هو + نر
توانايي برتر
هنر بيان يك چيز زيبا نيست، بيان زيباي يك چيز است.

اسلاید 4 :

پيوند ميان هنر با تقليد و تخيل
تخيل پاي در واقعيت دارد.
تخيل = واقيت + يا – X
هنر = تقليد + تخيل

اسلاید 5 :

تعريف نويني از هنر
هنر، يعني تاثير

تاثير هنرمندانه، نيازمند برقراري ارتباط هنرمندانه است.

اسلاید 6 :

مدل ياكوبسن
رومن ياكوبسن؛ زبان شناس روسي و نظريه پرداز ادبي – از بنيان گذاران مكتب زبان شناسي پراگ
مدل ياكوبسن
فرستنده – Addresser – Sender
گيرنده – Addresses – Receiver
پيام – Message
بافت - Context
تماس – Contact
رمز – Code

اسلاید 7 :

شش کارکرد زبان از ديدگاه رومن یاکوبسن
كاركرد ارجاعي – Representative
کارکرد عاطفی – Emotive
کارکرد کُنایی یا حکمی – Conative
کارکرد هنری یا زیبایی شناختی – Poetic
کارکرد همدلی – Phatic
کارکرد فرازبانی - Metalingual

اسلاید 8 :

1. كاركرد ارجاعي - Representative
اين كاركرد رابطه بين پيام و "موضوع پيام" (بافت) را مشخص ميكند. در اين جا مسالهي مهم، فرمولبندي اطلاعات حقيقي، عيني، قابل مشاهده و اثباتپذير در باب مرجع پيام است. این کارکرد را می توان «کارکرد شناختی» یا «کارکرد عینی» هم نامید. مانند جمله هاي صریح و مستقیم خبری: "دارد باران می آید".

اسلاید 9 :

2. کارکرد عاطفی - Emotive
این کارکرد رابطه میان پیام و "فرستنده" را رقم می زند. هنگامی که ما با پیام ارتباط برقرار می کنیم، می توانیم نگرش خود را نسبت به آن موضوع هم ابراز کنیم و بگوییم آن پدیده به نظر ما خوب است یا بد، زشت است یا زیبا، مطلوب است یا منفور، مودبانه است یا تمسخرآمیز. لذا این کارکرد را می توان «کارکرد احساسی» یا «کارکرد ذهنی» هم نامید چون برای بیان احساسات و حالات درونی به کار می رود. مانند: "آه، چه باران زیبایی!"

اسلاید 10 :

3. کارکرد کُنایی یا حکمی - Conative
این کارکرد رابطه میان پیام و "گیرنده" را مشخص می کند. چون هدف هر گونه ارتباط ایجاد واکنش نزد گیرنده است. حُکم می تواند عقل گیرنده یا احساس او را هدف خود قرار دهد. در نتیجه، در این سطح هم می توان محتوای ارجاعی را با دلالت های عینی- شناختی دید و هم محتوای عاطفی را با دلالت ها ذهنی- احساسی. این کارکرد نقش بسیار مهمی در تبلیغات دارد که در آنجا، هم اطلاع رسانی و هم برانگیختن احساسات مخاطب به موازات هم وجود دارد. مثال: «اینجا بمان تا باران بند بیاید».

اسلاید 11 :

4. کارکرد هنری یا زیبایی شناختی - Poetic
یاکوبسن این کارکرد را همچون رابطه ی میان پیام و خود «پیام» تعریف می کند. نمونه ی برجسته ی کارکرد زیبایی شناختی در آثار هنری دیده می شود، جایی که مرجع پیام خود پیام است، و این پیام دیگر ابزار ارتباط نیست، بلکه موضوع آن است. مثال: "این بارش رحمت است که از آسمان فرود می آید."

اسلاید 12 :

5. کارکرد همدلی - Phatic
مرجع پیام همدلانه خود «ارتباط» است. هدف این کارکرد، برقراری، حفظ یا توقف ارتباط است. مثال: «الو، صدایم را می شنوی؟»؛ و یا برای جلب توجه مخاطب یا حصول اطمینان از هشیاری او: «ببینم، به حرف هام گوش می کنی؟».

اسلاید 13 :

6. کارکرد فرازبانی - Metalingual
هدف این کارکرد، روشن کردن معنای نشانه هایی است که ممکن است گیرنده آنها را نفهمد. مثلاً کلمه ای در گیومه قرار می گیرد یا توضیح داده می شود. در اینجا مرجع پیام، خودِ «رمزگان» است. انتخاب رسانه نیز به کارکرد فرازبانی مربوط می شود. کادر یک تابلو، و طرح روی جلد یک کتاب، که ماهیت رمزگان را به نمایش می گذارد، انواع دیگری از کارکرد فرازبانی است.

اسلاید 14 :

كيتي ميچل
كيتي ميچل؛ كارگردان بريتانيايي در گفت و گو با مركز پژوهش هاي آكسفورد در علوم انساني درباره تاتر در دوران كرونا:
در آينده، همه گيري هاي بيشتري خواهد آمد. پس بايد سيستم هاي ديگري داشته باشيم و در نتيجه بايد در سرمان فرو كنيم كه از تجربه زنده مقدس تاتر چشم پوشي كنيم.
بايد راه هاي ديگري براي توليد تاتر پيدا كنيم تا مجبور نباشيم در يك فضاي زنده مشترك گرد هم بياييم. بلكه بايد اين كار را از طريق پلتفرم هاي ديجيتال گوناگون انجام دهيم.

اسلاید 15 :

استاد محمد صالح اعلا
استاد محمد صالح اعلا؛ در گفت و گو با ويژه نامه نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال
رسانه هاي ديجيتال دو ويژگي خداي گونه را به انسان بخشيده اند:
هميشه بودن
همه جا بودن

نور تبلت..

اسلاید 16 :

رسانه
واژهی رسانه در زبان فارسی واژهی به نسبت جدیدی به شمار میآيد. این واژه که گاه به معنای مفرد و گاه به معنای جمع به کار میرود، معادلی برای واژهی رسانه (Medium) و نیز رسانهها (Media) است. همانطور که از واژهی رسانه هم مشخص است، ماموریت رسانه، رساندن است: رساندن حرفها و پیامها و دیدگاههای من و شما به فرد یا افراد دیگر.

پس میتوان گفت رسانه از گذشته تا امروز از دود آتش و کبوتر نامهبر تا روزنامه، سینما و رادیو، تلویزیون، شبکههای اجتماعی و بازیهای کامپیوتری گسترش پیدا کرده است.

مستقل از تاریخچهی این واژه، امروزه معمولا آنچه به عنوان رسانه در گفتگوها و مقالات و نوشتههای ما مورد استفاده قرار میگیرد، به رسانههای ارتباطی (Communication Media) اشاره دارد.

اسلاید 17 :

رسانه گروهي
رسانه گروهی یا رسانه جمعی معادل Mass Media به رسانههایی گفته میشوند که فرستنده به وسیلهی آنها میتواند پیام خود را به حجم وسیعی از مخاطبان برساند.

اسلاید 18 :

گونه هاي رسانه
رسانه ممکن است به یکی از موارد زیر اشاره داشته باشد:
1. رسانه (ارتباطات) / 2. تبلیغات
3. پخش همگاني / 4. رسانه ديجيتال
5. ابررسانه / 6. رسانه گروهي
7. چندرسانه اي / 8. رسانه هاي جديد
9. رسانه خبري / 10. رسانه اجتماعي

اسلاید 19 :

رسانههای جدید
رسانههای جدید (انگلیسی: New media)به اینترنت اشاره میکنند که زمان زیادی را که افراد در رسانههای قدیمی مانند تلویزیون، رادیو، رسانههای چاپی و غیره صرف میکنند، کاهش میدهد. اینترنت میتواند در هر دستگاه دیجیتال قابل دسترسی باشد و معمولا شامل بازخورد کاربر تعاملی و مشارکت خلاق است.

رسانه های جدید مجموعه ی متمایزی از فناوری های ارتباطات و دارای ویژگی های مشترک "دیجیتالی بودن " و دسترسی گسترده ی شهروندان به آن برای استفاده شخصی است . نمونههای معمولی از رسانههای جدید شامل وب سایتها مانند روزنامهها، وبلاگها، ویکیها، بازیهای ویديویی و رسانههای اجتماعی است.

روابط بین سوژه ها و تکنولوژی های رسانه ای: تغییر در استفاده و دریافت تصاویر و رسانه های ارتباطی در زندگی روزمره و معانی نهاد شده در تکنولوژی های رسانه ای ارتباطات.

اسلاید 20 :

رسانه هاي جديد
تجربه هاي نوين، روابط بین جسم، هویت و اجتماع؛ تغییرها در تجربه شخصی و اجتماعی زمان، فضا و مکان (در سطوح محلی و جهانی) است که دلالت می کند بر شیوه هایی که در آن ما خودمان و جایگاهمان در جهان را تجربه می کنیم.

الگوهای جدید سازماندهی و تولید: تجدید سازمان و یکپارچگی گسترده در فرهنگ، صنعت، اقتصاد ِدسترسی، مالکیت، کنترل و مقررات گذاری رسانه ای
مهم ترین پیامد دیجیتالی شدن برای نهاد های رسانه ای، همگرایی بین همه ی اشکال رسانه ایی موجود بر حسب سازمان، توزیع، دریافت و مقررات گذاری است.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید