بخشی از پاورپوینت
اسلاید 2 :
دولت موقت بازرگان
در امر تشکیل کابینه هرچند حضرت امام خمینی (ره) طی پیام تاریخی خود نسبت به انتصاب مهندس مهدی بازرگان اشاره کرده بودند که نباید خواستهای حزبی و گروهی در امر دولت موقت دخالت داشته باشند؛ اما متأسفانه مهندس بازرگان راه دیگری را در پیش گرفت و نیروهای لیبرال و لیبرال مذهبی در کابینه وی تفوق یافتند.
برخورد قاطع با لیبرالیسم
باوجوداین اختلافات رابطه امام با بازرگان قبل از انقلاب دوستانه و محترمانه بود. بعد از انقلاب که امام بازرگان را به نخستوزیری منصوب کردند نیز بهصورت همهجانبه از او حمایت کردند و حتی المقدور از ایرادهای او چشم پوشی میکردند تا شاید آن را اصلاح کند. بازرگان نیز سعی بر این داشت تا ارتباطش با امام در کمال احترام باشد؛ اما نهایت اختلافات ایدئولوژیک میان وی و امام ره آشکار شد، به صورتی که بر سر تدوین پیش نویس قانون اساسی بازرگان اصرار داشت تا از قانون فرانسه الگو برداری شود و چندان توجهی به ارزشهای اسلامی نداشت؛ که این بار با انتقاد صریح امام ره مواجه شد. در ادامه راه، کار بهجایی رسید که بعضاً اعضای کابینه بازرگان به مخالفت با رهبری انقلاب پرداخته و اصل ولایتفقیه را مورد هجمه قرار میدادند. این روال در تعاملات دولت موقت با امام ره ادامه داشت تا اینکه نهایت ایشان با استعفای نخستوزیر وقت موافقت کردند.
اسلاید 3 :
شماره 2
بنی صدر
دههی شصت؛ فتنه بنی صدر،تلاش برای شکاف میان امت و امام
در حالی که کمتر از دو سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته بود، گروهک هایی که با اهداف و آرزوهائی خاص توانسته بودند چند صباحی ماسک انقلابی گری به چهره خود بزنند کم کم با بروز رفتارهای ضد مردمی، ضد انقلابی و ضد دینی مسیر خود را از انقلاب اسلامی و امت خمینی جدا کردند.
صبر انقلابی و تدبیر حکیمانه
مهار اين بحران از سوي حضرت امام، با صبر انقلابي در مواجهه با بني صدر و سرسختي و مقاومت در قبال گروه هاي منافقِ فتنه گر، مدلي از مديريت اسلامي به جامعه عرضه كرد و توانست كشور انقلابي را از بحراني پيچيده نجات داده، آن را به سوي استقرار و ثبات سوق دهد
اسلاید 4 :
شماره 3
جدایی طلبها
غائله تركمن صحرا:
فرداي پيروزي انقلاب يعني در روز 23 بهمن 57 جوانان انقلابي تركمن يه شهرباني گنبد حمله و نيروهاي حاضر در پاسگاه را خلع سلاح كردند.
ناآرامي ها در كردستان
24 بهمن 1357، تنها دو روز از پيروزي انقلاب گذشته است كه پادگان مهاباد به محاصره نيروهاي مسلح حزب دموكرات كردستان در مي آيد.
ناآرامي ها در خوزستان
امروز دوازدهم فروردين 1358 سخنگوي دولت موقت اعلام مي كند. براساس اطلاعاتي كه به دولت رسيده است بعد از وقايع گنبد نوبت خوزستان است.
حکمت و اقتدار در برخورد با فتنه
غائله تركمن صحرا:
امام خميني(ره) در واكنش به اقدامات شرورانه فدائيان خلق در تركمن صحرا ضمن مفسد خواندن عناصر خلق تركمن، مقابله با آنها را واجب دانسته و فرمودند: “به مسلمين واجب است آنها را دفع كنند. ولو به قتل آنها منجر شود.”
ناآرامي ها در كردستان
صبح 27 مرداد امام خميني اعلاميه تاريخي را صادر مي كنند. ايشان فرمان مي دهند كه ارتش بايد در عرض 24 ساعت خود را به پاوه برساند و ضد انقلاب را قلع و قمع كند. سيل عظيمي از نيروهاي مردمي و ارتشي به سوي پاوه رهسپار مي شوند.
ناآرامي ها در خوزستان
نرمش امام برای حل بحران خوزستان.
۱۰ خرداد شیخ شبیر خاقانی برای دیدار با امام وارد خرمشهر شد. وی که در این سفر با امام خمینی، نخستوزیر و آیت الله طالقانی ملاقات کرده بود اعلام داشت مرکز قول داده است در قبال خلع سلاح به خواستههای آنها ترتیب اثر بدهد.
اسلاید 5 :
شماره 4
تسخیر لانه جاسوسی
تسخیر سفارت آمریکا در ایران در سال 1358 در حالی رخ داد که تنها 9 ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذشت؛ دانشجویان پیرو خط امام با حمله به سفارت آمریکا در خیابان تخت جمشید سابق که بعدها طالقانی نام گرفت آن را تصرف کردند.
تصرف سفارت آمریکا در تهران و به گروگان گرفتن ۶۶ دیپلمات آمریکایی که از 13 آبان 1358 تا 30 دی 1359 ادامه داشت با پذیرش قرارداد الجزایر از سوی دولتهای ایران و آمریکا به پایان رسید و سرانجام گروگانهای آمریکایی در بند دانشجویان آزاد شدند.
استفاده از شرایط موجود در
دفع ام الفساد و کور کردن چشم دشمن
امام (ره) علت هیاهوی آمریكا را كوتاه شدن دست كاخ سفید از منابع مادی و معنویكشور دانسته و فرمودند:
«در این هیاهویی كه شیطان بزرگ فریاد میزند و شیاطین را دور خودش جمعمیكند، برای این است كه دستش كوتاه شده است. دستش از ذخایر ما، از منافعیكه در اینجا داشت كوتاه شده و ترس این را دارد كه، دیگر تا آخر این كوتاهی ادامه داشته باشد، از این جهت توطئه میكند و آن مركزی هم كه جوانهای مارفتند گرفتند، آنطور كه اطلاع دادند، مركز جاسوسی و مركز توطئه بودهاست كهشاه را ببرد آنجا مشغول توطئه كند، پایگاهی هم اینجا توطئه كند و جوانهای ماهم بنشینند و تماشا كنند؟»
اسلاید 6 :
شماره 5
گروهک فرقان
فرقانیها فهرست بلند و بالایی از شخصیتهای مختلف تهیه کرده بودند که به قول خودشان، هفتهای یکی از آنها را ترور کنند! محصول این توطئه خائنانه ترور ۲۰ نفر بود که از آنها نه نفر، از جمله آیت الله مرتضی مطهری، آیت الله قاضی طباطبایی، دکتر محمد مفتح، سرلشکر محمد ولی قرنی، حاج مهدی عراقی، حسام عراقی، تقی حاج طرخانی، شیخ قاسم اسلامی و. شهید شدند و ۶ نفر از جمله آیت الله آقا رضی شیرازی، آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت الله ربانی شیرازی، آقای حسین مهدیان و مجروح شدند.
پنج نفر دیگر هم که در میان آنها دو کارخانه دار و یک تبعه آلمانی و یک واعظ دوران رژیم قبل (محسن بهبهانی) و یک مداح (سیدجواد ذبیحی) که از زندان آزاد شده بود، دیده میشود اینها هم توسط فرقه فرقان ترور و کشته شدند.
باطل السحر ترور و وحشت، ترویج شجاعت و شهادت طلبی
تروریستها نمیتوانند شخصیت انسانی مردان اسلام را ترور کنند، آنان بدانند که به خواست خدای توانا، ملت ما با رفتن اشخاص بزرگ در مبارزه علیه فساد و استبداد و استعمار مصممتر میشود. ملت ما راه خود را یافته و در قطع ریشههای گندیده رژیم سابق و طرفداران منحوس آن از پای نمینشیند.
اسلاید 7 :
شماره 6
کودتای نوژه
پایگاه هوایی شهید نوژه در ۵۰ کیلومتری شهر همدان قرار داشت و تیمسار محققی، تیمسار سعید مهدیون، سروان حمید نعمتی، سروان ایرج ایران نژاد و چند تن دیگر از سران کودتا در آنجا خدمت کرده بودند و اماکن و پرسنل پایگاه را میشناختند. برای تصرف پایگاه نوژه به عنوان کلید عملیات کودتا قرار بود ۱۲ تیم مرکب از یکصد تن از کلاه سبزهای تیپ نوهد ،۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر از فریب خوردگان ایل بختیاری و ۱۲ نفر راهنما از داخل پایگاه به فرماندهی سرگرد کوروش آذرتاش جهت تصرف پایگاه نوژه وارد عمل شوند. با رسیدن هواپیماها به تهران قرار بود بیت حضرت امام(ره)، فرودگاه مهرآباد، دفتر نخست وزیری، ستاد مرکزی سپاه پاسداران، ستاد مرکزی کمیتههای انقلاب، پادگان ولی عصر(عج)، پادگان امام حسین(ع) و چند نقطه مهم دیگر بمباران شود.
اقدام به موقع و برخورد با رافت اسلامی
سال 59 سال کلکسیون بحران ها است. تنها چند ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بحران های بزرگی یکی پس از دیگری دامان جمهوری تازه نفس را میگیرد. بحران هایی همچون کودتای نوژه، جنگ تحمیلی، اغتشاشات قومی و شورشهای مسلحانه ایران همه یکجا بر کشور تحمیل میشود. مدیر مقابله با همه این بحران ها، امام خمینی است. او در کنار صدور فرمانهای قاطع برای رفع مشکلات، به رحمت و عطوفت اسلامی توجه ویژهای نشان میدهد. نمونهای از این توجهات ویژه را میتوان در پاسخ امام به نامه شهید جواد فکوری وزیر دفاع وقت در تاریخ 12 بهمن 1359 یافت. امام در این نامه کوتاه مینویسد خانواده کودتاچیان نوژه در دامان و ملت اسلامی با رفاه زندگی کنند.
اسلاید 8 :
شماره 7
هفتم تیر60
انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی واقعهای است که در ۷ تیر ۱۳۶۰ منجر به کشتهشدن هفتاد و پنج نفر از اعضای این حزب شد.در ساعت ۲۰:۳۰ جلسه حزب جمهوری اسلامی ایران در سالن اجتماعات دفتر مرکزی آن واقع در سرچشمه تهران برگزار شد. موضوع جلسه تورم و انتخابات ریاست جمهوری آینده بود. سعید شاهسوندی عضو سابق کمیته مرکزی سازمان مجاهدین میگوید که این انفجار توسط سازمان مجاهدین خلق طراحی و اجرا شدهاست و او و گروه دیگری که در جریان انجام این عملیات قرار داشتهاند در آن شب بیسیم سپاه را شنود میکردند تا از میزان موفقیت عملیات مطلع شوند. اجرای این عملیات را محمدرضا کلاهی به عهده داشت که خود از نیروهای خدماتی حزب بهشمار میآمد. او پس از انفجار توانست فرار کند و بعد از آن راهی فرانسه شد و امروز با اینکه از مجاهدین بریدهاست ولی به دلیل سابقهاش امکان زندگی علنی را ندارد
مدیریت فضای روانی جامعه و تقویت روح حماسه و تبیین چهره دشمن
بگذار این ددمنشان که جز به (من) و ماهای خود نمیاندیشند (یاکلون کما تاکل الانعام)، عاشقان راه خدا را از بند طبیعت رهانده و به فضای آزاد جوار معشوق برسانند. ننگتان باد ای تفالههای شیطان، و عارتان باد ای خود فروختگان به جنایتکاران بینالمللی که در سوراخها خزیده و در مقابل ملتی که در برابر ابرقدرتها برخاسته است به خرابکاریهای جاهلانه پرداختهاید، عیب بزرگ شما و هوادارانتان آن است که نه از اسلام و قدرت معنوی آن و نه از ملت مسلمان و انگیزه فداکاری او اطلاعی دارید.
ملت ایران در این فاجعه بزرگ 72 تن بیگناه بهعدد شهدای کربلا از دست داد، ملت ایران سرافراز است که مردانی را به جامعه تقدیم میکند که خود را وقف خدمت به اسلام و مسلمین کرده بودند و دشمنان خلق، گروهی را شهید نمودند که برای مشورت در مصالح کشور گردهم آمده بودند، ملت عزیز، این کوردلان مدعی مجاهدت برای خلق، گروهی را از خلق گرفتند که از خدمتگزاران فعال و صدیق بودند.
اسلاید 9 :
شماره 8
سازمان مجاهدین خلق
پس از پیروزی انقلاب، بخش مذهبی سازمان مجاهدین خلق به رهبری موسی خیابانی و مسعود رجوی موفق به جذب گسترده در بین قشرهای مختلف جامعه ایران شد، امّا بر سر اختلاف نظر با روحانیون وقت -از جمله امام خمینی (ره)-به مخالفت علیه نظام جمهوری اسلامی روی آورد. پس از تظاهرات ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ و عزل ابوالحسن بنیصدر این سازمان هدف خود را سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد. سازمان مجاهدین پس از بالا گرفتن مخالفتها با امام و صدور حکم منافق خواندن مجاهدین دو سال بعد از جنگ ایران و عراق و پس از اعلام صلح صدام حسین به ایران در سال ۶۱ به عراق رفتند و در حالی که آن کشور با ایران در حال جنگ بود، با انتقال گسترده هواداران و طرفدارانش به عراق و با همکاری ارتش عراق، اقدام به تشکیل بازویی نظامی به نام «ارتش آزادیبخش ملی ایران» کرد و در کنار ارتش عراق در جنگ علیه ایران مشارکت کرد.
اتمام حجت و برخورد انقلابی
پس از اتمام حجت امام با سازمان، سران مجاهدین خلق به امام نامه نوشتند و درخواستِ راهپیمایی به سمت جماران کردند. منافقین به این نتیجه رسیده بودند که اگر امام آنها را بپذیرد به معنای آن خواهد بود که مندرجات نامه را در محکومیت جناح خط امام و ادعای قانونشکنی و سرکوبگریهای آن و همچنین عملکرد مظلومانهی سازمان را پذیرفته است. حالت دوم اینکه امام تقاضای آنها را نپذیرد در این صورت در افکار عمومی این گونه وانمود میشد که مجاهدین خلق میخواستند کارها با تفاهم پیش رفته و مملکتِ در حال جنگ دچار بحران و تفرقه نشود، اما با اعلام این مطلب از سوی امام که «اگر یک در هزار هم در اینها صداقتی سراغ داشت خودش نزد آنها میرفت» و همچنین اعلام این مطلب که «شما دارید تهدید به قیام مسلحانه میکنید و بایستی سلاحهایتان را تحویل بدهید»، سازمان نه تنها به هیچ یک از اهداف دوگانهی خود دست نیافت بلکه در برابر سؤالات جدیدی قرار گرفت.
اسلاید 10 :
شماره 9
هشت شهریور 60
در روز هشت شهریور سال 1360 در یک اقدام تروریستی بیسابقه جلسه شورای امنیت کشور با حضور رئیس جمهور و نخست وزیر منفجر شد و شهید رجایی و شهید باهنر به همراه دفتریان و وحید دستجردی در این انفجار تروریستی به شهادت رسیدند. نفوذ ضدانقلاب به دستگاههای امنیتی تا حد دبیری شورای امنیت کشور و چگونه تبرئه شدن عوامل این نفوذ موضوعی است که سالها درباره آن در محافل سیاسی و امنیتی بحث میشود. در ادامه گزارشی از چگونگی ارتقای مسعود کشمیری عامل این انفجار به دبیری شورای امنیت کشور و مسائل بعدی مربوط به پرونده انفجار نخست وزیری میآید.
مدیریت فضای روانی جامعه
با تبیین مسلک رجایی و باهنر
من از خصوصیاتى که در این آقایان بود، آقاى رجایى، آقاى باهنر، آقاى عراقى، آنى که به نظرم خیلى بزرگ است، این است که آقاى رجایى یک نفر آدمى بود که دستفروشى [مىکرد] در بازار از قرارى که گفتند من در مطالعاتى که در ایشان کردم به نظرم آمد که از حال. دستفروشىاش تا حال ریاست جمهورى، در روح او تأثیرى حاصل نشد. چه بسا اشخاصى هستند که اگر کدخداى ده بشوند، تغییر مىکنند به واسطه ضعفى که در نفسشان هست، تحت تأثیر آن مقامى که پیدا مىکنند واقع مىشوند، و اشخاصى هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوّت نفسى که دارند. و آقاى رجایى، آقاى باهنر در عین حالى که خوب، یکیشان رئیس جمهور بود، یکیشان نخست وزیر بود، این طور نبود که ریاست در آنها تأثیر کرده باشد، آنها در ریاست تأثیر کرده بودند؛ یعنى، آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لواى خودش. و این یک درسى است که انسان باید از اینها یاد بگیرد و الحمد للَّه در این جمهورى بسیارند همچو اشخاص که تفاوتى به حالشان نکرده است.
اسلاید 11 :
شماره 10
ترورهای سال60
دهه 60 را باید امنیتی ترین، خطرناکترین و سخت ترین دهه عمر انقلاب اسلامی ایران بدانیم چراکه در آن، علاوه بر جنگی خانمانسوز که 7 سال از این دهه، انقلاب سلامی و مردم ایران را درگیر خود کرد، سیل عظیمی از ترورها، انفجارات و اقدامات خرابکارانه در شهرهای مختلف بویژه تهران رخ داد.
که تنها در چند فقره از این اقدامات، بسیاری از مسئولین عالیرتبه کشور، ازجمله رئیس جمهور، نخست وزیر، رئییس دستگاه قضایی، نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و. به شهادت رسیدند.
دهه 60 البته در حالی آغاز شد که کشور از چند ماه قبل، بواسطه التهاب آفرینی های نخستین رئیس جمهور یعنی ابوالحسن بنی صدر، آبستن حوادث ناگواری بود. با عزل بنی صدر از مسند ریاست جمهوری، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) کشور را وارد مسیری کردند که انتهای این راه بیش از 17 هزار شهید ترور، انفجار و ناامنی در کشور بود.
تقویت روح شجاعت و شهادت در جامعه
همزمان با تجاوز منافقین به خاک ایران از مرزهای زمینی عراق در سال ۱۳۶۷، برخی از منافقینی که در زندان بودند بهطور تاکتیکی اعلام توبه کردند و به آشوب و آتش زدن زندانها دست زدند تا به گمان خود با رسیدن منافقین، اشغال تهران را کامل کرده و کار را یکسره کنند.
🔸 در پی این اقدام امام(ره) صراحتا فرمودند آنهاییکه بر سر موضع هستند مهدورالدمند و باید محاکمه و مجازات شوند. بهدنبال نظرخواهی از امام(ره) ایشان حکمی به این شرح صادر فرمودند:
«از آنجا که منافقین خائن بههیچوجه به اسلام معتقد نبوده و هرچه میگویند از روی حیله و نفاق آنهاست و به اقرار سران آنها از اسلام ارتداد پیدا کردهاند، با توجه به محارب بودن آنها و جنگ کلاسیک آنها در شمال و غرب و جنوب کشور با همکاریهای حزب بعث عراق و نیز جاسوسی آنها برای صدام علیه ملت مسلمان ما و با توجه به ارتباط آنها با استکبار جهانی و ضربات ناجوانمردانه آنان از ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی تاکنون، کسانیکه در زندانهای سراسر کشور بر سر موضع نفاق خود پافشاری کرده و میکنند محارب و محکوم به اعدام میباشند .»
اسلاید 12 :
شماره 11
کودتای حزب توده
روز سيزدهم ارديبهشت 1362 درپي كشف شبكه كودتاي حزب توده عليه جمهوري اسلامي ايران، اين حزب طي حكمي از سوي دادستان كل انقلاب منحل اعلام شد و به كليه اعضا و هواداران آن اخطار گرديد كه خود را به مراكز دادستاني در تهران وشهرستانها معرفي كنند.
در بخشي از اطلاعيه دادستاني چنين آمده بود: «. درپي دستگيري سردمداران حزب منفور توده و اقارير صريح آنان مبني بر توطئه عليه نظام جمهوري اسلامي ايران و براندازي به شرح ذيل:
1ـ جاسوسي به نفع بيگانگان
2ـ سرقت ونگهداري اسلحه ومهمات جهت مقابله با نظام جمهوري اسلامي ايران
3ـ رابطه با گروهكهاي محارب
4ـ اخلال در كارخانجات و مراكز توليدي وصنعتي كشور
5ـ نفوذ در سازمانها، ادارات، نهادهاي انقلابي و مراكز نظامي وانتظامي
فرصت ابراز عقیده و تسویه آنها با شناخت
در اوایل سال ۱۳۵۸، امام بار دیگر بر آزادی فعالیت تمامی احزاب تأکید کرد و فرمود: «در چهارچوب جمهوری اسلامی تمامی احزاب میتوانند آزادانه اظهارنظر بکنند ولی خرابکاری در امور سیاسی را تحمل نخواهیم کرد.» حتی در اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در بحبوحه ورود سازمان مجاهدین خلق به فاز مبارزه نظامی با جمهوری اسلامی، امام اعلام کرد: «شما الآن میبینید که بعض احزابی که انحرافی هستند و ما آنها را جزء مسلمین هم حساب نمیکنیم، معذلک چون بنای قیام مسلحانه ندارند و فقط صحبتهای سیاسی دارند، هم آزادند و هم نشریه دارند به طور آزاد. ما البته میل داریم که همه گروهها و همه احزاب به اسلام برگردند و راه مستقیم اسلام را پیش بگیرند و همه مسلم بشوند. بر فرض اینکه نشدند، مادامی که آنها با ما جنگی ندارند. و در مقابل اسلام قیام مسلحانه نکردهاند، به طور آزاد دارند عمل میکنند و به طور آزاد حرفهای خودشان را دارند میزنند.» حتی با وجود انتقاد آشکار ایشان به مشی حزب توده، درباره آنان گفتند: «ما به شما بگوییم نه حزب توده را به واسطه حزب توده بودنش و نه بهایی را به واسطه بهایی بودنش این محاکم ما محاکمه کردند و حکم به حبس دادند. اینها مسائل دارند، حزب توده را خودشان آمدند همه حرفهایشان را زدند و سابقه دارند اینها.»
اسلاید 13 :
شماره 12
انجمن حجتیه
انجمن حجتیه، مقارن با کودتای 28 مرداد سال 1332، توسط شیخ محمود ذاکر زاده تولایی حلبی، با انگیزه مبارزه با فرقه بهائیت، تاسیس شد.
این انجمن از یک ساختار تشکیلاتی پیچیده سراسری و کمیته های: تدریس، تحقیق، نگارش، ارشاد، ارتباط با خارج و کنفرانس ها، برخوردار بوده است.
عقاید انجمن
1. عقیده قشری و تحلیل ناروا پیرامون علائم و نشان های ظهور حضرت حجت.
2. اعتقاد به جدایی دین از سیاست
3. مخالفت با قیام و نهضت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی مردم ایران و اعتقاد به این که هر حکومت دینی، (قبل از ظهور امام زمان(عج)) منجر به شکست می شود و تشکیل حکومت سد باب مهدویت و حکومت جهانی است.
برخورد قاطع با انحراف فکری
امام خميني ( ره ) در مورد انجمن حجتيه به ناطق نوري و پرورش وزيران وقت کشور و آموزش و پرورش ميفرمایند: "به آنها پست کليدي ندهيد. خطرناکند. وقتي آمدند بين شما تفرقه ايجاد مي کنند، تشتت ايجاد مي کنند. برادران را به جان هم مي اندازند. آنها کار ديگري دارند. دنبال مسئله ديگري هستند. اينها با شاه همکاري مي کردند. برايشان مسئله دين مطرح نبوده است.”
رهبر کبیر انقلاب در سخنرانی خود در 21 تیر 62 با يادآوري تفکرات انجمن اظهار داشتند: «يک دسته ديگر هم که تزشان اين است که بگذاريد معصيت زياد بشود تا حضرت صاحب بيايد، حضرت صاحب مگر براي چه مي آيد؟ حضرت صاحب مي آيد معصيت را بردارد. ما معصيت کنيم که او بيايد؟»
اما شاخصترین موضع امام در مقابل انحراف برخی از روحانیون منتسب و يا نزديك به انجمن حجتيه در "منشور روحانیت" منعكس شده است
امام خميني ( ره ) با هوشياري در يافته بود که تعطيلي انجمن فقط به خاطر حفظ ظاهر و نداشتن قدرت رويارويي با رهبري انقلاب بود. امام در يک جلسه خصوصي با يادآوري اين که انجمن فعاليت خود را تعطيل کرده نه منحل، آن را بي فایده خوانده بود.
اسلاید 14 :
شماره 13
فتنه آیت الله شریعتمداری
از آنجایی که شریعتمداری همواره سعی داشت در مقابل امام بایستد٬در ماجراهای گوناگون فتنه ای را در مقابل خواست مردم به پا می کرد. امام خمینی همواره سعی می کردند کرامت شریعتمداری٬نزد مردم حفظ شود ولی گویی شریعتمداری خود اینگونه میخواست که شد.
در زمان پیروزی انقلاب، در تبریز، اکثر کمیته ها به اشغال طرفداران شریعتمداری در آمده بود؛ به طوری که از ۴۳کمیته فقط ۵ کمیته زیر نظر آیت الله قاضی فعالیت می کرد.کمیته های حامی آیت الله شریعتمداری در تبریز به چندین نحو مسلح شده بودند:
۱. انتقال سلاح های پادگان باغشاه توسط حسن شریعتمداری و حسین منتظر حقیقی به تبریز.
۲. همکاری با حزب دموکرات کردستان و اخذ سلاح از آنها و.
همچنین این حزب ارتباطاتی را با گروه های ملحد برقرار کرده بود. از موارد بسیار خطرناک فتنه حزب خلق مسلمان در آذربایجان و بویژه شهر تبریز همکاری گروه های ملحد و ضد انقلابی چون حزب دموکرات کردستان٬حزب کومله کردستان٬فدائیان خلق و. با این حزب در تصرف و نگهداری مراکز دولتی آذربایجان بوده است.
اتمام حجت و برخورد حکیمانه
اتمام حجت امام با آقای شریعتمداری با واسطه حجت الاسلام فلسفی
تلاش علما برای جدا کردن شریعتمداری از ضد انقلاب
همکاری شریعتمداری با کودتا گران نوژه آخرین فتنه شریعتمداری بود که با هوشیاری مردم و نهادهای انقلابی و امام خمینی (رضوان الله علیه) خنثی شد. در این قضیه قرار بر این بود که پس از کودتا و به شهادت رساندن امام، شریعتمداری طی اعلامیه ای این کودتا را از نظر شرعی تأیید نماید و به حکومت کودتا مشروعیت ببخشد که در نهایت، توطئه قبل از عملی شدن خنثی شد.
در پی ادامه اقدامات ضد انقلابی شریعتمداری و افشای همکاری های او با کودتاگران٬ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در اقدامی نسبت به مرجعیت او واکنش نشان می دهند و او را فاقد ملاکهای مرجعیت معرفی می کند.
امام خمینی، گذشته از آنکه با سکوتی تأیید آمیز بر این عمل صحه گذاشته بودند، بعدها نیز رضایت خود را از این اقدام جامعه مدرسین به صراحت اعلام نمودند
اسلاید 15 :
شماره 14
کشتار حج 66
مراسم حج سال 66، یکی از صفحات کتاب پر جنایت آلسعود است که در آن کشتار بیش از 270 نفر از شهروندان ایرانی که برای حضور در مراسم «برائت از مشرکین» شرکت کرده بودند را رقم میزند. روز ششم ذیالحجه سال 1407 (مصادف با روز نهم مردادماه 1366 شمسی) یادآور مراسم «برائت از مشرکین» زائران ایرانی خانه خدا و کشتار حجاج مظلوم ایرانی در مکه به دست حکام آل سعود است.
نکته دردناک آنجاست که بسیاری از آمار شهدا مربوط به روزهای پس از حادثه است که مأموران سعودی اجازه مداوای مجروحین حادثه را در بیمارستانها ندادند و برخی از مجروحین که جراحات حاد داشتند، پس از تحمل رنج و درد بسیار و در حالیکه امکان مداوای آنها بود، به شهادت رسیدند.
خط بندی روشن با اسلام تحجری
علیرغم گذشت یکسال از کشتار فجیع و بیرحمانه حجاج بیدفاع و زائران مؤمن و موحد بوسیله نوکران آمریکا و سفاکان آل سعود، هنوز شهر خدا و خلق خدا در بهت و حیرتند.
ال سعود با کشتن میهمانان خدا و به خاک و خون کشیدن بهترین بندگان حق نه تنها حرم را که جهان اسلام را آلوده بخون شهیدان نمودو مسلمانان و آزادگان را عزادار ساخت.
انشاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از آمریکا و ال سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد و با برپائی جشن پیروزی حق بر جنود کفر و نفاق و آزادی کعبه از دست نااهلان و نامحرمان به مسجد الحرام وارد خواهیم شد.
اسلاید 16 :
شماره 15
دفاع مقدس و قطعنامه
31 شهریور آغاز تجاوز صدام علیه ایران در سال 59 است که در واقع شروع یک جنایت تاریخی توسط ملتهای مختلف علیه ایران بود. جنگ تحمیلی عراق علیه ایران 2887 روز به طول انجامید که طی آن هزار روز نبرد فعال صورت گرفت که 793 روز حمله از سوی رزمندگان اسلام و 207 روز از سوی ارتش متجاوز بعثی در طول جنگ شمار 381 هزار و 68 نفر از نیروهای دشمن کشته و یا زخمی شدند و 72 هزار نفر به اسارت نیروهای اسلام درآمدند.
امام در جایگاه ولایت فقیه و رهبری نظام اسلامی، تهدید بزرگ جنگ را که می توانست به براندازی نظام منجر شود؛ تبدیل به فرصتی استثنایی برای ظهور و بروز توانایی های ملت ایران و آزمونی بزرگ برای جهاد در راه خدا کرد به طوری که نوجوانان و جوانان و مردان و زنان از 12 ساله تا 80 ساله با لبیک به ندای آن امام درطول هشت سال ایثاروفداکاری را به رخ دشمنان ودوستان کشیدند.
فرماندهی هوشمندانه و تشکیل بسیج مردمی
سبک و مدیریت و فرماندهی جنگ، متفاوت از شیوه های مرسوم در سایر ارتش ها بود.بلافاصله پس از آغاز تهاجم، امام خمینی(ره) صدام را کافر و نوکرآمریکا خطاب کرد و از مردم برای دفاع استمداد طلبید. با فرمان امام راحل رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس 95% از 182 عملیات جنگی جبههها را با حضور گسترده بسیجیان داوطلب اداره نمودند. و 75% نیروی یگانها را نیز از نیروهای مردمی تشکیل دادند و با آزاد سازی مناطق اشغالی به ویژه خرمشهر، زمینههای نفوذ به خاک دشمن را فراهم ساختند.
در تاریخ 29 تیر 1367 و در سالگرد کشتار خونین مکه معظمه، حضرت امام خمینی (س) پیامی خطاب به ملت ایران صارد کردند. در بخشی از این پیام حضرت امام در خصوص قعطنامه 598 می فرمایند : ..و اما در مورد قبول قطعنامه که حقیقتاً مسئله بسیار تلخ و ناگوارى براى همه و خصوصاً براى من بود، این است که من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوه دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و کشور و انقلاب را در اجراى آن مىدیدم؛ ولى به واسطه حوادث و عواملى که از ذکر آن فعلًا خوددارى مىکنم، و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد و با توجه به نظر تمامى کارشناسان سیاسى و نظامى سطح بالاى کشور، که من به تعهد و دلسوزى و صداقت آنان اعتماد دارم، با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت نمودم؛
اسلاید 17 :
شماره 16
منتظری و باند مهدی هاشمی
بعد از انتخاب منتظری به قائم مقامی رهبری در سال 64 - که بعدها حضرتامام(ره) مخالفت خود با این انتخاب را اعلام کردند- تقریباً همه گروهها و جریانات ضد انقلاب داخلی و خارجی و محافل سیاسی غربی و عبری و عربی در یک تغییر موضع 180 درجهای به تقدیر و تمجید از او روی آوردند و انتخاب وی را نقطه آغازی برای پایان عمر انقلاب اسلامی دانستند. احمد انوار، عضو فراری جبهه ملی که روابطش با MI6 انگلیس و دریافت وجوه قابل توجهی از صدام برملا شده است، اولین کسی بود که به نمایندگی از جریانات ضد انقلاب، این رویکرد جدید را کلید زد. او چند هفته بعد از انتخاب منتظری به قائم مقامی رهبری با انتشار مقالهای در مجله «جبهه ملیّون ایران» نوشت « با انتخاب منتظری، رژیم اسلامی ایران خود را از بند ناف ]امام[ خمینی جدا میکند» انوار در این مقاله با اشاره به بینتیجه بودن حملات مستقیم و تروریستی برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران، از همه مخالفان نظام و امام(ره) با هر سلیقه و رویکرد میخواهد فرصت بدست آمده را غنیمت بشمارند و مطمئن باشند منتظری همان شخصیت مطلوب آنان است که چنانچه به مقام رهبری ایران برسد، اساس و بنیان انقلاب و نظام اسلامی ایران را درهم خواهد پیچید. از آن هنگام به بعد بود که عواملی از جریانات ضدانقلاب و دشمنان تابلودار امام راحل(ره) با تغییر ظاهری تابلو، از کانال مهدی هاشمی به بیت منتظری نزدیک شده و در آنجا لانه کردند.
عزل و اقدام قاطع
روز ششم فروردین 1368 امام خمینی (ره) طی نامهای به آقای حسینعلی منتظری، او را از سمت قائممقامی رهبری عزل کردند. دو روز پس از این نامه آقای منتظری از قائممقامی رهبری استعفا کرد و امام نیز در همان روز طی نامه دیگری با این استعفا موافقت کرده تاکید کردند که در اسلام مصلحت نظام از مسائلی است که مقدم بر هر چیز است.
بخشی از نامه عزل منتظری:
با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمهای برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند.
از قضایای مثلِ قضیۀ مهدی هاشمی که بسیار است و من حالِ بازگو کردن تمامی آنها را ندارم .
واللّه قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولی در آن وقت شما را ساده لوح میدانستم که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیلکرده که مفید برای حوزههای علمیه بودید و اگر اینگونه کارهاتان را ادامه دهید مسلماً تکلیف دیگری دارم و میدانید که از تکلیف خود سرپیچی نمیکنم. واللّه قسم، من با نخست وزیری بازرگان مخالف بودم ولی او را هم آدم خوبی میدانستم. واللّه قسم، من رأی به ریاست جمهوری بنیصدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم.
اسلاید 18 :
شماره 17
میکونوس
برلين - دوشنبه هفدهم دسامبر1992 - رستوران ميکونوس - ساعت 11 شب
دو مرد مسلح ماسک بر چهره وارد رستوران عزيز غفوري عضو سابق سازمان فداييان خلق مي شوند. عزيز به همراه رفقايش، از اپوزيسيون چپ جمهوري اسلامي ايران ازجمله صادق شرفکندي، فتاح عبدلي، همايون اردلان، نوري دهکردي و مرداني ديگر، در اتاق پشتي رستوران نشسته و مانند هميشه مشغول بحث و گفت وگوي سياسي است. شرفکندي رهبر حزب دموکرات کردستان تازه به آلمان وارد شده تا به دعوت حزب سوسياليست آلمان در « کنفرانس سوسياليست بين الملل » شرکت کند. ساعت حدود يازده شب است. بحث ها همچنان ادامه دارد که دو مرد با اسلحه هاي خودکارشان يوزي و لاما - اسپيشال رولور به جلسه وارد مي شوند و همگي مهمانان را به رگبار مي بندند. شرفکندي بعد از تير خوردن به زمين مي افتد و مرد مسلح تير خلاص را در مغز او خالي مي کند. اتاق پشتي رستوران ميکونوس را خون فرا مي گيرد. بسياري از حاضران کشته مي شوند. خود عزيز هم چندي بعد از شدت جراحات مي ميرد.و انگشت اتهام به سمت مقامات ایران می رود.
عقبنشینی غرب در قضیه میکونوس پس از نهیب رهبر معظم انقلاب
در اواخر تابستان 1371 یک عملیات تروریستی در «رستوران میکونوس» در مرکز شهر برلین با جوسازی رسانههای غربی به بحرانی علیه ایران بدل شد که موجبات جبههگیری غرب نسبت به جمهوری اسلامی ایران را فراهم کرد. به دنبال این حادثه دادگاه برلین طی یک حکم مغرضانه و بدون استناد، ایران را مسئول مستقیم این تیراندازی خواند در حالی که هیچ سندی مبنی بر محکومیت ایران ارائه نکرد. به دنبال این جوسازی و به منظور تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی، 12 کشور اروپایی سفرای خود را از ایران خارج کردند.
این حرکت در اصل به منظور منزوی کردن ایران و با این تحلیل که جمهوری اسلامی دچار چالش شود صورت گرفت. در ظاهر همه چیز درحال به حاشیه راندن ایران بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در یک واکنش صریح، حجت را برای غربیان تمام کرده و فرمودند: «در مرحله اول، سفیر آلمان را فعلاً تا مدتی نباید راه بدهند که به ایران بیاید. بقیه هم که میخواهند به عنوان یک حرکت به اصطلاح آشتیجویانه برگردند، مانعی ندارد. خودشان رفتهاند، خودشان هم برمیگردند. دیدند که رفتنشان هیچ اهمیتی ندارد.»
پس از این سخنرانی مقام معظم رهبری، کشورهای غربی که متوجه شکست سیاست خود شدند تصمیم گرفتند تا به منظور کاستن از رسوایی ماجرای میکونوس سفرای خود را به تهران بازگردانند اما جمهوری اسلامی ایران به فرمان رهبر معظم انقلاب با بازگشت سفیر آلمان به تهران به همراه سفرای دیگر کشورها مخالفت کرد.
اسلاید 19 :
شماره 18
روزنامه های زنجیره ای
روزنامه هاي زنجيره اي در دوران اصلاحات به دليل سوء استفاده از آزادي مطبوعات با ايجاد تنش در جامعه و زير سؤال بردن ارزش ها , احكام و اصول اسلامي و انقلابي و تضعيف اعتقادات وباورهاي ديني مردم و. كه بر خلاف قانون اساسي مي باشد تعطيل شدند زيرا بر اساس اصل بيست و چهارم قانون اساسي « نشريات و مطبوعات در بيان مطالب آزادند مگر آنكه مخل به مباني اسلام با حقوق عمومي باشد . تفصيل آن را قانون معين مي كند »
از مهمترين اين روزنامه ها مي توان به جامعه , توس مشاركت ، نوروز , آريا , نشاط ، بيان ، آزاد ، آوا ، صبح امروز ، سلام ، خرداد ، نوسازي، حيات نو ، هم ميهن و . اشاره نمود.
اصلاح قانون مطبوعات سرآغاز فتنه ای جدید از سوی این قشر شد.
مقابله هوشمند با استحاله
مقام معظم رهبری در همان ایام با اشاره به عملكرد برخي مطبوعات در زير سوال بردن احكام ديني خاطر نشان كردند:
«عوض بيست روزنامه، دويست روزنامه هم منتشر بشود، طوري نيست. يك عده اگر توانايي داشته باشند و حرفي براي گفتن داشته باشند لابد خوانندههايي هم پيدا خواهند كرد و مانعي هم ندارد. اما اگر قرار باشد روزنامههايي كه منتشر ميشود با استفاده از كمك اين مردم، عليه مصالح اين مردم بنويسد آن هم به شكل دروغ و افترا نه اينكه عقيدهاي دارد و مينويسد، بنا باشد بلندگوي راديوي اسرائيل يا راديوي آمريكا در اين كشور بشود، اين قابل قبول نيست. كساني بيايند احكام و ضروريات اسلام را انكار كنند- مثلاً قصاص را منكر بشوند- اين هم يك مقوله ديگر است. نوع ديگري از ايجاد ناامني است. البته من در اين ايام سفر و اشتغالات آن نتوانستم به طور مسجل و دقيق به كنه اين مطلب برسم، گفتم رسيدگي كنند. اگر كسي پيدا بشود كه به انكار ضروريات دين كه از جمله ضروريات دين، قطعاً قصاص اسلامي و شرعي است، تجاهر كند، اين مرتد است و حكم مرتد هم در اسلام معلوم است»
اسلاید 20 :
شماره 19
قتل های زنجیره ای
یکی از اولین سنگرهایی که برای فتح از سوی دوم خردادیها انتخاب میشود، وزارت اطلاعات است و سعی میشود با پروژههای مختلف این وزارتخانه منفعل شود.
در تاريخ ۱۵/۱۰/۱۳۷۷، وزارت اطلاعات با انتشار بيانيهاي، قتلهاي آذر ماه را كه در آن داريوش و پروانه فروهر، محمد مختاري و محمدجعفر پوينده به طرز فجيعي به قتل رسيده بودند، به معدودي از عوامل خودسر اين وزارت نسبت داد.
علوي تبار، از تئوريسينهاي حزب مشاركت، در رابطه با اتهامزني قتلها اذعان ميكند: «ما براي بخش عمدهاي از اين ادعاهايي كه در مطبوعات نوشته ميشود، سند دادگاهپسند نداريم و قبول داريم كه درست است، اما در هيچ دادگاهي قادر به اثبات اين مطلب نيستيم.»
وي در ادامه، هدف اصلي اتهامزنيها را كاربرد اهرم فشار در مقابل نظام ميداند: «ما در واقع، به عنوان يك اهرم فشار از آنها استفاده ميكنيم و الا اينها تحليلي است و يا براساس اطلاعات شفاهي است و اين حربهاي است كه اگر از ما گرفته شود و يا به دادگاه كشيده شود، ديگر قادر به اثباتش نيستيم.»
پیش بینی دقیق و افشای نقشه دشمن
و به دنبال این قتلها , موج شديد جنگ رواني و جنجال بزرگي برعليه نظام به راه افتاد كه مشكلات زيادي را براي كشور به وجود آورد و مي رفت تا اساس نظام و پايه هاي اعتماد مردمي آنرا متزلزل سازد كه مقام معظم رهبري با هوشياري و بينش عميق خويش , ضمن تأكيد بر ضرورت تلاش وزارت اطلاعات براي روشن كردن دستهاي پشت پرده اين ماجرا، نكاتي را در اينباره مطرح كردند كه تأثير زيادي در تنوير اذهان و نقشه هاي پشت پرده اين ماجرا و خنثي شدن توطئه برعليه نظام داشت, ايشان در تحليل اين ماجرا فرمودند: « اين قتلها بهضرر ملت ايران بود، به ضرر دولت بود، به ضرر حكومت بود. يك گروه داخلى كه جزو وزارت اطلاعات هم باشند، هرچه هم حالا فرض كنيد كه متعصب باشند و بناى اين كار را داشته باشند، در سطوحى از وزارت اطلاعات كه اهل تحليلند، امكان ندارد دست به چنين قتلهايى بزنند. اين افرادى كه كشته شدند، بعضيها را ما از نزديك مىشناختيم. اينها كسانى نبودند كه يك نظام، اگر بخواهد اهل اين حرفها باشد، سراغ اينها برود. اگر نظام جمهورى اسلامى اهل دشمنكشى است، دشمنان خودش را مىكشد؛ چرا سراغ فروهر و عيالش برود؟! مرحوم فروهر، قبل از انقلاب دوست ما بود؛ اولِ انقلاب همكار ما بود؛ بعد از پديد آمدن اين فتنههاى سال شصت دشمن ما شد؛ اما دشمن بىخطر و بىضرر.