بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

سنتز و شناسایی لیگاند بزرگ حلقوی باز شیف حاوی حلقه پیرول و همو پی پیرازین وکمپلکس روی (ΙΙ) مربوطه

اسلاید 2 :

چکیده
آلدهید متقارن 1و1׳((1و4دی آزوپان -1و4- دی ایل)بیس(متیلن))بیس(1H-پیرول-2-کربالدهید) از واکنش همو پی پیرازین ، فرمالدهید و پیرول -2-کربالدهید سنتز شد. طیف جرمی آلدهید یک پیک درناحیه یm/z 314/4نشان می دهد و لیگاند ماکروسیکل بازشیف L با سیستم دهندگی N5 از تراکم این آلدهید با دی اتیلن تری آمین به صورت واکنش مستقیم (بدون حضور فلز) سنتز شد.

طیف IR لیگاند یک ارتعاش (C=N ) در ناحیه Cm-1 1637 به نمایش گذاشت و حذف پیک مربوط به گروه های NH2 , C=O در طیف IR لیگاند وحضور یک قله در 381/52 m/z= در طیف جرمی لیگاند، سنتز لیگاند بزرگ حلقوی را تایید می کند.

کمپلکس مربوطه از واکنش مستقیم یون روی و لیگاند L در حلال متانول سنتز شد. طیفIR کمپلکس پیک ((C=N را در Cm-1 1634 و همچنین وجود پیک درm/z =545/34 در طیف جرمی کمپلکس سنتز کمپلکس را تایید می کند. بررسی طیف های 1H-NMRو 13C-NMR سنتز تمام ترکیبات را تایید می کند.
کلمات کلیدی: واکنش مانیخ، دی آلدهید ، لیگاند بازشیف یزرگ حلقوی، کمپلکس بزرگ حلقوی

اسلاید 3 :

مقدمه
سیستم های لیگاند مونو (ایمینوپیرول) و بیس (ایمینوپیرول) نقش مهمی در شیمی کوئوردیناسیون دارند و کمپلکسهای فلزی مختلفی از آنها سنتز شده است [1]. لیگاندهای حاوی ایمینوپیرول به کمک واکنشهای تراکمی آلدهید مربوطه با انواع آمینهای اولیه سنتز می شوند و انواع لیگاندهای ایمینوپیررولی با خواص مختلف به دست می آیند[2]. علاوه بر این در سالهای اخیر ، گزارش هایی از سنتز لیگاندهایی که حاوی دو بخش ایمینوپیرول و نیز واحدهای آروماتیک یا آلیفاتیک می باشند و همچنین شناسایی انواع مختلف بیس (ایمینو) دی پیرومتان ها، ارائه شده است

ویژگی های منحصر به فرد این لیگاندها موجب گردید که به طراحی لیگاندهای مختلف ایمینوپیرول و مطالعه کمپلکس های فلزی مربوطه اقدام نماییم. در این گزارش سنتز دی آلدهید جدید حاصل از واکنش مانیخ پیرول-2-کربالدهید و هموپی پیرازین و نیز از واکنش این دی آلدهید و دی اتیلن تری آمین لیگاند یزرگ حلقوی L ارائه می گردد و در ادامه کمپلکس بزرگ حلقوی یون روی مربوطه سنتز و شناسایی گردید.

اسلاید 4 :

روش انجام تحقیق
مراحل سنتز آلدهید:

5میلی مول (5/.گرم) همو پی پیرازین و10 میلی مول فرمآلدهید( 03/.گرم) در20میلی لیتر اتانول حل کرده و سپس10میلی مول(1/26گرم) پیرول 2- کربالدهید در 10 میلی لیتر متانول حل شده و به محلول اضافه گردید و محتویات واکنش برای 15 ساعت در دمای اتاق در ظرف واکنش به هم زده شد محلول واکنش بعد از سرد شدن صاف و در خلا خشک شد رسوب حاصل به وسیله کلرو فرم استخراج گردید وبا هگزان نرمال شست شو داده شد.
طرح 1 : مسیر سنتز آلدهید

اسلاید 5 :

روش انجام تحقیق
سنتز لیگاند بزرگ حلقوی:

مقدار 1/. میلی مول(314/ 0 گرم) از دی آلدهید در 20 میلی لیتر متانول حل شد و به مدت 5 ساعت در دمای 25 درجه سانتی گراد رفلاکس گردید و مقدار 1/. میلی مول (0092/گرم) از دی اتیلن تری آمین در 10 میلی لیتر متانول حل شده و قطره قطره به محلول اضافه گردید. سپس محلول 24 ساعت رفلاکس شد و زیر هود خشک شده و توسط دی اتیل اتر شست شو داده شد.
طرح 2: مسیر سنتز لیگاند بزرگ حلقوی

اسلاید 6 :

روش انجام تحقیق

سنتزکمپلکس:

مقدار1/ میلی مول از لیگاند (0545/گرم) در 10 میلی لیتر متانول حل شده و 1/ میلی مول (0372/گرم) از محلول نمک پرکلرات روی شش آبه در 15 میلی لیتر متانول به صورت قطره قطره به محلول اضافه و 24 ساعت تحت رفلاکس قرار گرفت. سپس در خلا خشک و با دی اتیل اتر شسته شد.
طرح 3: مسیر سنتز کممپلکس یزرگ حلقوی روی

اسلاید 7 :

نتایج
آلدهید متقارن 1و1׳((1و4دی آزو پان -1و4- دیل)بیس(متیلن ))بیس(1H-پیرول-2-کربالدهید) به روش مانیخ با استفاده از همو پیپیرزازین، فرمآلدهید و پیرول -2-کربالدهید سنتز و به وسیله آنالیز عنصری طیف جرمی ، IR و NMR شناسایی شد. در طیف IR آلدهید نوار جذبی ارتعاش (C=O) در ناحیه Cm-1 1660 ةاهر شده است. در بررسی نتایج آنالیز عنصری آلدهید مطابقت خوبی بین نتایج تئوری و تجربی وجود دارد. طیف جرمی آلدهید پیک در ناحیه m/z 314/4را نشان می دهد. در طیف HNMRپیک هیدروژن آلدهید در ناحیه PPM 9/75 و در CNMRپیک کربن کربونیل در PPM 178/9 ظاهر می شود. در طیفCNMR آلدهید مطابق انتظار 17 نوع پیک ظاهر می شوند، که موئید سنتز آلدهید می باشد.

لیگاند L1 از واکنش آلدهید متقارن 1و1׳((1و4دی آزو پان -1و4- دیل)بیس(متیلن))بیس(1H-پیرول-2-کربالدهید) و دی اتیلن تری آمین به دست می آید و حذف پیک مربوط به گروه های NH2 , C=O در طیف IR لیگاند ودر طیف جرمی آن حضور پیک در 381/52 m/z=، سنتز لیگاند بزرگ حلقوی را تایید می کند. در طیف HNMR لیگاند سیگنال پروتون ایمینی در PPM 7/50 و در طیف CNMRپیک کربن ایمینی در PPM 163/7 ظاهر شده است. در بررسی نتایج آنالیز عنصری لیگاند مطابقت خوبی بین نتایج تئوری و تجربی وجود دارد.

اسلاید 8 :

از واکنش مستقیم لیگاند با نمک فلزی روی پر کلرات شش آبه در حلال متانول کمپلکس بازشیف مربوطه تهیه شد. وجود پیک در m/z658.42 در طیف جرمی، سنتزکمپلکس را تأیید می کند. در بررسی نتایج آنالیز عنصری کمپلکس مطابقت خوبی بین نتایج تئوری و تجربی وجود دارد. در طیف HNMR کمپلکس سیگنال پروتون ایمینی در PPM 7/54 و در طیف CNMRپیک کربن ایمینی در PPM 163 ظاهر شده است. درطیف IRکمپلکس روی سیگنال پیوند ایمینی درCm-1 1634ظاهر می شود و جابه جایی حدود3cm-1 نسبت به لیگاند آزاد نشان دهنده کوئوردینه شدن نیتروژن گروه ایمینی به فلز می باشد.
نتایج

اسلاید 9 :

بحث و نتیجهگیری
در این مقاله آلدهید متقارن 1و1׳((1و4دی آزو پان -1و4- دیل)بیس(متیلن ))بیس(1H-پیرول-2-کربالدهید)(حاوی حلقه پیرول و هموپیپرازین) به روش مانیخ سنتز شد. لیگاند ماکروسیکلیک بازشیف L با سیستم دهندگی N5 از تراکم آلدهید و دی اتیلن تری آمین به صورت مستقیم (بدون حضور فلز) سنتز شد.کمپلکس مربوطه از واکنش مستقیم یون فلزی روی و لیگاند L در حلال متانول سنتز شد. نتایج آنالیز عنصری، IR ، طیف سنجی جرمی، طیف سنجی رزونانس مغناطیسی هسته 1HNMR و C NMR 13 سنتز محصولات را تأیید می کند. با توجه به این نتایج ، ساختار پیشنهادی کمپلکس[ [Zn(ClO4)2در طرح 3 نشان داده شده است.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید