بخشی از پاورپوینت
اسلاید 2 :
آموزش سامانه برنامه ریزی منابع انسانی
اسلاید 3 :
شرح وظایف واحد برنامه ریزی نیروی انسانی
همكاري بین بخشی با سایر واحدهای مدیریت منابع انسانی در امر تهیه و تدوین برنامه و طرحهای راهبردی در جهت توانمند سازی منابع انسانی
برنامه ریزی نیروی انسانی مورد نیاز سازمان های تحت پوشش دانشگاه براساس اهداف،طرحها و سیاستهای مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
پيگيري مكاتبات ارسال شده به وزارت متبوع وانعكاس موارد دريافت شده به واحدهاي تابعه
بررسي و تعامل باوزارتخانه و ساير دانشگاهها جهت دستيابي به نرمهاي جديد
اسلاید 4 :
برنامه ریزی نیروی انسانی
تامین نیروی انسانی برای ارایه خدمات سلامت نیازمند پیروی از اصول وقواید معینی است تا از سو گیری های شخصی در جذب نیرو و هدر رفت منابع ممانعت به عمل اید .لذابه علت پراکندگی و نا همگون بودن در خواست های نیروی انسانی دانشگاههاسامانه ای با عنوان سامانه برنامه ریزی نیروی انسانی به منظور برنامه ریزی جهت تامین و تو زیع نیروی انسانی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های تحت پوشش وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی و طرا حی و پیاده سازی گردیده است .
هدف از ایجاد و طراحی این سامانه استفاده از ان برای در خواست نیاز های نیروی انسانی در تمام رشته های شغلی و با همه انواع روابط استخدامی می باشد اما تحقق این هدف نیازمند طراحی و اجرای الگوی یکسان برای برنامه ریزی در دانشگاهها ونحوه در خواست جذب نیرو از وزارت خواهد بود که برای این منظور گروه برنامه ریزی نیروی انسانی وزارت در حال اماده سازی نظام نامه تامین نیروی انسانی می باشد که به زودی به دانشگاه -دانشکده ها ابلاغ خواهد شد .
اسلاید 5 :
برنامه ریزی نیروی انسانی
اغاز کار با سامانه برنامه ریزی نیاز به ازمون و خطا وکشف و شناسایی نقاط ضعف سامانه داشت و لذا تصمیم بر ان شد به منظور اشنایی دانشگاهها با روش استفاده از سامانه مذکور ابتدا صرفا نیازهای نیروی انسانی دانشگاهها به نیرو های طرح و پیام اور از سامانه برنامه ریزی در خواست گردد ابتدا این کار به صورت پایلوت در 10 دانشگاه علوم پزشکی انجام شد که منجر به کشف بعضی از خطاها و نواقص موجود و رفع انها گردید .
اسلاید 6 :
مزایای سامانه برنامه ریزی نیروی انسانی برای دانشگاهها
تسهیل در دریافت و مدیریت در خواست
استفاده از data bank های موجود برای اطلاع از وضعیت پو شش نیرو در واحد های تابعه
بررسی کمبود ومازاد نیروی انسانی واحد های عملیاتی براساس استانداردها توسط دانشگاه
برنامه ریزی ، توزیع وجا بجایی نیروها بین واحد های عملیاتی با علم به وضعیت کمبود و مازاد نیرو
جلو گیری از جذب بی رویه نیرو
برنامه ریزی برای استفاده از نیروهای پیام اور در مناطق محروم
اسلاید 7 :
فرایند اخذ مجوز در سامانه برنامه ریزی منابع انسانی
در مرحله اول واحد های عملیاتی نسبت به ثبت و ارسال در خواست نیروی مورد نیاز خود به دانشگاه اقدام می نمایند
در مرحله دوم دانشگاه نسبت به بر رسی وممیزی در خواست نیرو اقدام می نماید ودر صورت امکان از محل نقل وانتقالات ویا مجوز های استخدامی ابلاغ شده توسط وزارت نیروی مورد نیاز را تامین می نماید
در مرحله سوم در صورتی که امکان تامین نیرو از محل نقل وانتقال ویا مجوز های استخدامی فراهم نباشد دانشگاه برای نیاز هایی که تایید کرده است باید تامین اعتبار نماید فرم تامین اعتبار که به امضای معاون توسعه ومدیر مالی دانشگاه رسیده باشد جهت اخذ مجوز طرحی و شرکتی ضروری می باشد .
اسلاید 8 :
فرایند اخذ مجوز در سامانه برنامه ریزی منابع انسانی
در مرحله چهارم دانشگاه در خواست نهایی شده را به همراه فرم تامین اعتبار به وزارت ارسال می نماید .
در مرحله پنجم در خواست ارسال شده به وزارت توسط کارشناسان بر نامه ریزی منابع انسانی بر اساس شاخص های مربوط بررسی می گردد ودر صورت شناسایی نیاز در کمیته جذب مطرح ودر صورت توافق کمیته مذکور مجوز جذب نیرو به دانشگاه تخصیص می یابد
در مرحله ششم اطلاعات کلیه نیرو هایی که دانشگاه از محل مجوزهای تخصیص یافته در واحدهای مختلف جذب و بکار گیری می کند باید توسط دانشگاه در سامانه ثبت گردد
اسلاید 9 :
سامانه برنامه ریزی منابع انسانی
جهت دسترسی به سامانه برنامه ریزی ابتدا به سایت دانشگاه به آدرس www.bums.ac.ir قسمت معاونت توسعه- کارکنان مراجعه نموده و بر روی گزینه سامانه برنامه ریزی منابع انسانی كليك نماييد برای ورود به سامانه با استفاده از نام کاربری و رمز عبوری که در اختیار شما قرار داده شده است وارد سامانه رشد شوید.
اسلاید 11 :
درخواست نیروی انسانی
اولین مرحله بکارگیری نیروی انسانی توسط واحدهای محیطی و عملیاتی در این سامانه ثبت درخواست نیروی انسانی است. بدین منظور می بایست این واحدها با نام کاربری خود وارد سامانه شوند و از منو برنامه ریزی بر روی کارتابل مطابق شکل زیر کلیک نمایند.
اسلاید 12 :
پس از انجام این کار صفحه درخواست نیروی انسانی مطابق شکل زیر باز می شود.
این صفحه شامل لیست کلیه درخواست های ثبت شده توسط کاربر و واحدهای زیرمجموعه می باشد که به منظور رهگیری درخواست های ثبت شده مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربر در این صفحه باید بر روی کلید ثبت درخواست جدید مطابق شکل زیر کلیک نماید.
اسلاید 13 :
اطلاعات درخواست
پس از کلیک بر روی کلید ثبت درخواست جدید صفحه ای مطابق با شکل زیر نمایان می شود. در این صفحه کاربر می بایست اطلاعات درخواست نظیر محل نیاز، رسته و رشته شغلی وتعداد مورد نیاز واحد و . را مطابق با شکل زیر تکمیل کرده و کلید ثبت را بزنید.
اسلاید 14 :
اطلاعات درخواست
سپس بر روی کلید مرحله بعد کلیک نماید.
اسلاید 15 :
توجه نمایید که در کادر سبز رنگ فیلد تعداد کل نیروی واحد در این رشته شغلی می بایست وارد شود. به عنوان مثال اگر درخواست جهت نیرو پرستار در بخش ICU بیمارستان ثبت می شود. در این فیلد می بایست تعداد کل نیروی موجود پرستار در این بیمارستان ثبت شود.
این در حالی است که تعداد نیروهای موجود در سازمان درخواست دهنده نیرو مطابق با سامانه جامع وزارت بهداشت در زیر آن نمایش داده می شود.
اسلاید 16 :
مدارک پیوست
پس از کلیک بر روی مرحله بعد سربرگ هایی مطابق با شکل زیر نمایان می شود که اولین آن پیوست مدارک است.
در صورتی که نیاز است همراه با درخواست مدارکی نیز پیوست شود در این مرحله کاربر باید بر روی دکمه Choose File کلیک کرده و پس از انتخاب فایل مورد نظر بر روی دکمه درج در لیست کلیک نماید.
پس از تکمیل بارگذاری فایل های مورد نیاز و یا عدم نیاز به بارگذاری فایل می بایست بر روی کلید مرحله بعد کلیک شود.
اسلاید 17 :
نیروهای خروجی
در مرحله بعد سربرگ نیروهای خروجی مشاهده می شود. در صورتی که به سبب خروج نیروها در حال حاضر یا پیش بینی خروج آن ها در آینده نزدیک نیاز به نیرو ایجاد شده است لازم است اطلاعات آن ها در این بخش وارد شود. بدین منظور می بایست بر روی کلید افزودن یک مورد جدید کلیک شود. با این کار پنجره ای مطابق شکل زیر نمایان می شود.
در پنجره ای که باز می شود با تکمیل اطلاعات و فشردن کلید ثبت، نیروی خارج شده ثبت خواهد شد. پس از تکمیل ثبت نیروهای خروجی بر روی کلید مرحله بعد کلیک کنید.
اسلاید 18 :
نتیجه بررسی و گردش کار
در این مرحله کاربر واحد می بایست درخواست خود را جهت بررسی به گروه برنامه ریزی ستاد ارجاع نماید. بدین منظور کاربر می بایست گزینه ارجاع به " گروه برنامه ریزی ستاد" یا "حوزه تخصصی" را انتخاب نماید، توضیحات لازم برای سایر کاربران را در فیلد شرح ارجاع بنویسد و بر روی کلید ارجاع کلیک کند تا درخواست به گروه برنامه ریزی ستاد ارجاع شود. با ارجاع درخواست، وضعیت درخواست در حالت "ممیزی شود" یا به عبارتی در حال بررسی قرار می گیرد.
ممیزی بدین معناست که درخواست می بایست از نظر نیاز به نیرو بررسی شود
اسلاید 19 :
صفحه مدیریت درخواست ها
پس از ارجاع درخواست، درخواست در کارتابل فرد ارجاع شده در صفحه مدیریت درخواست ها مشاهده می شود. در بالای این صفحه بخشی به نام کارتابل وجود دارد که لیست این درخواست ها را نمایش می دهد. برای مشاهده جزئیات هر درخواست و یا بررسی آن ها می توان بر روی کلید مشاهده کلیک نمود.
اسلاید 20 :
با توجه به اینکه امکان رهگیری وضعیت درخواست های مختلف پس از ارجاع توسط کاربران مختلف وجود داشته باشد در صفحه مدیریت درخواست در پایین صفحه بخشی وجود دارد که کلیه درخواست های ثبت شده را به کاربر نمایش می دهد. به عنوان مثال اگر کاربر وارد شده به سیستم ، کاربر واحد باشد می تواند کلیه درخواست های ثبت شده واحد خود را مشاهده و اقدام به مشاهده وضعیت آن نماید. از طرف دیگر اگر کاربر وارد شده ستاد دانشگاه باشد کلیه درخواست های ثبت شده در سطح دانشگاه را مشاهده می نماید)کاربران معاونت های تخصصی تنها درخواست های ثبت شده در حوزه خود را مشاهده می نمایند(.
لازم به ذکر است که تنها در صورت ارجاع یک درخواست به یک کاربر امکان ویرایش و اظهار نظر در رابطه با این درخواست وجود دارد و این بخش صرفاً به منظور رهگیری وضعیت درخواست ها پیش بینی شده است، در غیر اینصورت در صورت باز کردن درخواست از طریق این بخش امکان ویرایش و اظهار نظر بر روی درخواست وجود نخواهد داشت.