بخشی از پاورپوینت

اسلاید 3 :

مروری بر مستندات مدیریت خطر سیل مبتنی بر جامعه در ایالات متحده آمریکا: درسهایی برای بهبود تاب آوری جامعه در برابر سیل

اسلاید 4 :

خلاصه مقاله

این مطالعه به طور نظام مند مجموعه متنوعی از تحقیقات در زمینه مدیریت خطر سیل در ایالات متحده را برای شناسایی شکاف دانش و توسعه ابتکاری و عملی بررسی می کند
درسهایی برای کمک به تصمیم گیرندگان مدیریت سیل در تلاش برای کاهش تلفات سیل.
نویسندگان 60 مطالعه را که دارای معیارهای انتخاب بودند ، جستجو و بررسی کردند (به عنوان مثال ، مطالعه به زبان انگلیسی نوشته شده ، تجربی است ، بر مدیریت خطر سیل در سطح جامعه در ایالات متحده آمریکا و غیره تمرکز دارد)
با مرور یافته های عمده هر مطالعه ، نویسندگان هفت درس عملی را شناسایی کردند که در صورت اجرا نه تنها می تواند به تصمیم گیرندگان مدیریت سیل کمک کند تا درک بهتری از خطرات سیل جوامع داشته باشند ، بلکه می توانند تأثیرات حوادث سیل را کاهش دهند و تاب آوری جامعه را در مقابل سیل های آینده بهبود بخشند.

اسلاید 5 :

درس آموخته های مدیریت خطر سیل

(1) تشخیص اینکه دستیابی به فضاهای آزاد و حفاظت از تالاب ها از موثرترین رویکردها برای کاهش تلفات سیل است.

(2) تشخیص اینکه ، بسته به خطرات سیل در جامعه ، الگوهای مختلف توسعه در کاهش تلفات سیل موثرتر هستند.

(3) توجه به هزینه ها و مزایای شرکت در برنامه سیستم رتبه بندی جامعه FEMA (Federal Emergency Management Agency ) یا آژانس مدیریت فوریت های فدرال

(4)مشارکت جامعه در روند برنامه ریزی و بازیابی سیل.

(5) در نظر گرفتن جمعیت های آسیب پذیر اجتماعی در برنامه های مدیریت خطر سیل.

(6) تکیه بر انواع ابزارهای مدیریت دشت های سیلاب برای ترسیم نقشه خطر سیل. و

(7) اطمینان از اجرای کامل برنامه های کاهش خطر سیل و بازنگری مستمر آنها.

اسلاید 6 :

مقدمه

سیل یکی از تهدیدهای قابل توجه برای مردم در ایالات متحده است.
در حقیقت ، از بین همه خطرات طبیعی ، سیل هزینه بر ترین مخاطره بوده و بیشترین خسارات جانی و مالی را به بار می آورد.

بلایای اخیر ، از جمله سیل 2016 لوئیزیانا و همچنین طوفان های هاروی ، ایرما و ماریا ، تأثیرات مخربی را که سیل بر جوامع محلی ایالات متحده می تواند داشته باشد، نشان می دهد.
برنامه بیمه سیل ملی ایالات متحده (NFIP) یا The US National Flood Insurance Program ، هیئت بین دولتی تغییر اقلیم (IPCC) یا Intergovernmental Panel on Climate Changes

با توجه به این پیش بینی ها ، محققین استدلال می کنند که تمرکز بر مدیریت خطر سیلاب در جامعه راهی موثر برای کاهش خسارات سیل در ایالات متحده است.

نمونه هایی از فعالیت های مدیریت خطر سیل شامل اقدامات ساختاری (ساخت سدها ، آبریزها ، ترمیم دیواره های دریا و غیره) و غیر ساختاری (تنظیم کاربری زمین ، احیای تالاب ها و غیره) تهیه و اجرای برنامه های جامع برای کاهش سیل و ارائه اطلاعات به جامعه در مورد خطرات سیل.

کاهش خطر ، در این مطالعه ، به مجموعه اقدامات انجام شده برای کاهش تلفات سیل اشاره دارد.
با توجه به اهمیت درک مدیریت خطر سیل در سطح جامعه و مطالعات بیشماری که در این زمینه انجام شده است ، نیاز فوری برای جمع آوری این مجموعه بزرگ از مطالعات را توجیه می کند.

اسلاید 7 :

درس آموخته های مدیریت خطر سیل در ایالات متحده آمریکا
مطالعه حاضر با مرور نظام مند مجموعه متنوعی از تحقیقات در زمینه مدیریت خطر سیلاب در ایالات متحده ، به این نیازها می پردازد.
ادامه مقاله به صورت زیر سازمان دهی شده است.
بخش بعدی حاکمیت خطر سیل در ایالات متحده است.
بخش سوم روش ، شامل استراتژی جستجو و معیارهای انتخاب را توصیف می کند.
بخش چهارم نتایج و یافته های عمده مطالعه را ارائه می دهد
و بخش پنجم درس های عملی را برای تصمیم گیران مدیریت خطر سیل برای افزایش تاب آوری جوامع و ایالت های خود در برابر سوانح آتی مشخص می کند.
بخش ششم خلاءهای مختلف دانش را توصیف می کند و جهت دهی پژوهش های آتی را مشخص می کند.
در پایان مقاله با بحث در مورد پیامدهای یافته های بدست آمده برای محققان مدیریت خطر سیل و بخش های عملیاتی و تمرین کنندگان و برجسته کردن چند محدودیت مطالعه خاتمه می یابد.

اسلاید 8 :

حاکمیت خطر سیل در ایالات متحده آمریکا:

1- آژانس مدیریت فوریت فدرال (FEMA) یا (Federal Emergency Management Agency )که برنامه CRS (Community Rating System )را توسعه داد.

2-برنامه سیستم رتبه بندی جامعه (CRS)، CRS یک برنامه داوطلبانه فدرال است که به موجب آن ایالت ها (جوامعی) که در CRS شرکت می کنند واجد شرایط دریافت حق بیمه سیل خود هستند.

3- برنامه بیمه سیل ملی آمریکا (NFIP) یا (National Flood Insurance Program )فعالیت های کاهش سیل: ایجاد استانداردهای نظارتی بالاتر ، مشارکت در پروژه های ارتباطی و ساخت سدها و بندها
امتیازدهی CRS: کلاس (1) حداکثر امتیازات اعتباری را به خود اختصاص داده ، بنابراین 45٪ تخفیف در حق بیمه سیل دریافت می کنند و کلاس 10 کاملا بر عکس می باشد.

اسلاید 9 :

ساختار مدیریت خطر سیل در ایالات متحده

اجرای دستورالعمل پیشگیری از خسارات ناشی از سیل جامعه ، به روزرسانی نقشه ها ، برنامه ها و سیاست های سیل جامعه و همه فعالیت های مربوط به اجرای برنامه ملی بیمه سیل
مدیر خطر سیل: شغل دوم کارمندی در دولت فدرال ایالات متحده است.
نویسندگان مقاله به جای استفاده از واژه مدیر خطر سیل یا مدیر اورژانس برای توصیف افرادی که در تصمیم گیری در مدیریت خطرات ناشی از سیل نقش دارند ، از اصطلاح "تصمیم گیرندگان مدیریت سیل" استفاده می کنند تا شامل سیاست گذاران و سایر آژانس ها و گروه هایی شود که درگیر تصمیم گیری برای به حداقل رساندن مخاطرات سیل در جامعه می باشند.

اسلاید 10 :

methodology
Selection criteria
Search strategy
Coding strategy

اسلاید 11 :

معیارهای انتخاب مقالات
معیارهای ورود مقالات به مطالعه:

(1) به زبان انگلیسی نوشته شده باشند.
(2) تمرکز بر مدیریت خطر سیل در سطح جامعه ؛
(3) در محدوده ایالات متحده آمریکا انجام شده باشند.
(4) مقاله داوری شده در ژورنال ها ، مقالات ارائه شده در کنفرانس ها ، مجموع مقالات کنفرانس ها یا پایان نامه های مرتبط
(5) مقالاتی که با تکیه بر پایه تجربه یا مشاهدات تجربی انجام شده باشند (در مطالعات ممکن است از داده های اولیه و یا ثانویه و همچنین داده های کمی و یا کیفی استفاده نیز شده باشد).

اسلاید 12 :

Search strategy
three-stage approach to identify relevant studies:
Stage one involved searching papers indexed in three academic databases—Google Scholar, Science Direct, and Web of Science
keyword “Community Rating System” and “FEMA.” 890 results
additional studies by searching the three literary databases using the following keywords “community flood risk management,” “community flood policy,” “community flood risk,” and “community flood management.” 202 results
After the review process, 44 studies matched the selection criteria
In stage two, we e-mailed a list containing the initial 44 studies to six experts on community flood risk management to validate our list and to add any missing eligible studies six of the experts validated the 44 studies, and some of them recommended ten additional studies.

اسلاید 15 :

مرحله سوم
در مرحله سه ، با استناد به منابع 46 مطالعه بدست آمده، یک فرایند استناد به عقب را انجام دادید. از طریق این فرآیند ، ما 14 مطالعه جدید را پیدا کردیم که با معیارهای انتخاب مطابقت داشتند. در پایان مرحله سوم و نهایی ، ما در مجموع 60 مطالعه داشتیم که معیارهای انتخاب ما را برآورده نمودندو در بررسی وارد شدند.

اسلاید 16 :

استراتژی کدبندی
دو نفر از نویسندگان، 60 مطالعه موجود در این بررسی را مرور و کدگذاری کردند. به طور ویژه، این نویسندگان کیفیت متدولوژی هر مطالعه مانند سوالات تحقیق ، منطقه مطالعه ، حجم نمونه ، متغیرهای وابسته و مستقل ، منابع داده ، رویکرد تحلیلی و یافته های اصلی را شناسایی کردند.

اسلاید 17 :

Results
Two of the authors coded various methodological qualities of the 60 studies included in this review
six themes:
mitigating community flood losses (N = 20);
FEMA’s CRS program (N = 16);
perceptions and responses to flood events and flood policies (N = 9);
understanding communities’ flood risks (N = 7);
flood mitigation tools (N = 6);
and communities’ efforts to plan for flood events (N = 2).
Next, the authors identified the number of studies that focus on a coastal area (N = 20),
inland area (N = 6), or both (N = 32).

اسلاید 18 :

نتایج
دو نفر از نویسندگان ، براساس متدولوژی و کیفیت روش کار 60 مطالعه را که در شش موضوع بررسی شده است ، را کدگذاری کردند:
کاهش خطرات سیل و تلفات سیل در جامعه (N = 20)؛
برنامه CRS FEMA (n=16)
درک و پاسخ به حوادث ناشی از سیل و سیاست های مقابله با سیل (N = 9)
درک خطرات ناشی از سیل در جامعه(N = 7)؛
ابزار کاهش خطر سیل (N = 6)؛و
تلاش جامعه برای برنامه ریزی مقابله با حوادث ناشی از سیل (N=2)
در مرحله بعدی ، نویسندگان تعداد مطالعاتی را که روی یک منطقه ساحلی (N=20)، منطقه داخلی (N=6 ) یا هر دو (N=32) متمرکز است، را شناسایی کردند.

اسلاید 20 :

محل انجام مطالعه:
اکثر مطالعات، حداقل تا حدی در تگزاس (N = 17) یا فلوریدا (N = 15)انجام شده است.
اکثر مطالعات موجود در این مرور نظام مند با روش کمی انجام شده است (54 = N) و متکی به داده های ثانویه (47 = N) جمع آوری شده از منابع دولتی است.
بررسی حجم نمونه مطالعات انجام شده نشان داد که حداکثر و حداقل حجم نمونه گزارش شده به ترتیب 1.8 میلیون و 1 میلیون نفر در جمعیت های مناطق مورد مطالعه بوده است.
نویسندگان بر روند صعودی عمومی در تعداد مطالعات منتشر شده در زمینه مدیریت خطر سیل تاکید داشتند
تعداد نشریات مربوط به مدیریت خطر سیل از سال 2006 افزایش یافته است. بیشترین تعداد نشریه (8 = N) در سال های 2014 و 2015 بوده است.
افزایش تعداد مطالعات از سال 2006 منطقی است زیرا از آن زمان به بعد بود که اصطلاح "مدیریت خطر سیل" به طور گسترده ای شناخته و به کار برده شد.

سرانجام ، از نظر خروجی انتشار مقالات، مجله Natural Hazards بیشترین تعداد مقاله را منتشر نموده است که 8 مقاله مروری و 6 پایان نامه را شامل می شود. خروجی بیست و یک مورد از 32 مورد مطالعه شده منجر به انتشار مقاله شده است.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید