بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

راهنماي تكميل فرم هاي آماري مراجعين اورژانس
اداره اورژانس بيمارستاني مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي

اسلاید 2 :

تعداد كل مراجعين به اوژانس:
كليه افراد مراجعه كننده به اورژانس بيمارستان در مدت زمان يك ماه
اعم از بستري يا سرپايي
حتي تعداد موارد فوتي در هنگام مراجعه

تعدادمراجعين آورده شده از سوي EMS:
كليه بيماران انتقال يافته توسط اورژانس 115در مدت زمان يك ماه
شامل آمبولانس هاي خصوصي وآمبولانس هاي متعلق به مراكز درماني نمي شود.

تعداد بيماران ارجاع شده از ساير مراكز به اورژانس:
بيماران ارجاع شده بيماراني هستندكه از ساير مراكز درماني به منظور ادامه يا تكميل روند درمان به بخش اورژانس فرستاده شده اند(آمده اند).اين بيماران خود به دو گروه تقسيم مي شوند كه متعاقبا در بند هاي فرم آتي لحاظ مي گردد:

ارجاع با هماهنگي:
شامل آن دسته از بيماران ورودي به بخش اورژانس مي شود كه از ساير بيمارستان ها با اطلاع و نظارت ستاد هدايت يا فرد مسئول هماهنگي پذيرش بيماران در بيمارستان مبدأ و مقصد به بيمارستان مقصد جهت ادامه ي درمان مراجعه مي كنند.

ارجاع بدون هماهنگي:
شامل آن دسته از بيماران ورودي به بخش اورژانس مي شود كه از ساير بيمارستان ها بدون هيچ گونه نظارت و هماهنگي با ستاد هدايت يا فرد مسئول هماهنگي پذيرش بيماران در بيمارستان مبدأ و مقصد به بيمارستان مقصد جهت ادامه ي درمان مراجعه مي كنند

اسلاید 3 :

تعداد موارد فوتي در هنگام مراجعه (بيماراني كه CPR نمي شوند) :

كليه بيماران مراجعه كننده به بخش اورژانس كه در هنگام آورده شدن به اورژانس علائم مرگ قطعي را دارا مي باشند و هيچ اقدام درماني براي آنها صورت نمي گيرد:
جدا شدن سر از بدن
سفتي جسد
تجزيه بدن
متلاشي شدن بدن
اين تعريف بيماراني را كه تازه دچار ايست قلبي يا تنفسي شده اند صرفنظر از اين كه عمليات احياء موفق باشد يا خير شامل نمي شود.

تعداد موارد غير بستري (ترخيص پس از ويزيت):
كليه بيماران مراجعه كننده به اورژانس كه پس از الويت بندي پرستار ترياژ و ويزيت اوليه از سوي پزشك به صورت سرپايي درمان (فرم ترياژبيماران سرپايي تا سه سال غير قابل امحاءمي باشد)از اورژانس مرخص مي شوند و نياز به ماندن در بخش اورژانس ندارند.

اسلاید 4 :

تعداد موارد بستري دراورژانس:

كليه بيماران مراجعه كننده به اورژانس كه پس از الويت بندي ترياژپرستار و ويزيت اوليه از سوي پزشك جهت انجام اقدامات تشخيصي و درماني نياز به اقامت دراورژانس دارد و براي وي پرونده تشكيل مي گردد. فارغ از نوع پرونده (تحت نظر، موقت، بستري و .) و صرفنظرازاينكه فاصله زماني مراجعه آنها به اورژانس تا زمان بستري و يا مدت اقامت آن ها در اورژانس چه ميزان طول بكشد، بيماران بستري در اورژانس مي باشند.

بيماراني كه پس از بستري در اورژانس به ساير بخشهاي آن بيمارستان يا سايرمراكز فرستاده مي شوند يا در همان اورژانس فوت ويا با مسئوليت شخصي اورژانس را ترك مي كنند در اين آمار محاسبه مي گردد.
راهنماي تكميل فرم هاي شماره 1و2

اسلاید 5 :

تعداد موارد ترك بامسئوليت شخصي از اورژانس:

كليه بيماران مراجعه كننده به اورژانس كه در هر مرحله پس از ويزيت شدن توسط پزشك اورژانس علي رغم توصيه پزشكي، اورژانس را ترك كنند.(AMA Against Medical Advice Discharge)

اين تعريف مواردي را كه بيماران قبل از ويزيت شدن توسط پزشك، (LWBS Leave Without Being Seen) اورژانس را ترك مي كنند ويا مواردي كه پس از انتقال بيمار به بخشهاي ديگر بيمارستان؛ با مسئوليت شخصي بيمارستان را ترك كرده اند در بر نمي گيرد.

اسلاید 6 :

راهنماي تكميل فرم هاي شماره 1و2
تعداد موارد بستري شده در بخش ها از اورژانس:

كليه بيماران مراجعه كننده به بخش اورژانس بيمارستان در مدت زمان يك ماه كه از اورژانس به يكي از ” بخش هاي عادي ”همان بيمارستان منتقل مي شوند.

اين تعريف بيماراني را كه در بخش هاي ويژه بستري مي شوند ويا به بيمارستان هاي ديگر جهت بستري اعزام مي گردند، در بر نمي گيرد.

چنانچه بيماري از اورژانس به اتاق عمل فرستاده وپس از پايان عمل دريكي از بخش هاي عادي بستري شود در اين آمار محاسبه مي شود.

اسلاید 7 :

تعداد موارد بستري شده در بخش هاي ويژه از اورژانس:

كليه بيماران مراجعه كننده به بخش اورژانس بيمارستان در مدت زمان يك ماه كه از اورژانس به يكي از بخش هاي ويژه همان بيمارستان(اعم از ICU ،CCU ،NICU ،PICUوهر نوع بخش مراقبت ويژه ديگر) منتقل مي شوند.

چنانچه بيماري از اورژانس به اتاق عمل فرستاده وپس از پايان عمل دريكي از بخش هاي ويژه بستري شود در اين آمار محاسبه مي شود.

اسلاید 8 :

تعداد بيماران اعزامي از اورژانس:

بيماران اعزام شده بيماراني هستند كه از بخش اورژانس به ساير مراكز درماني فرستاده مي شوند (رفته اند).. اين بيماران بر اساس هدف از اعزام به دو گروه تقسيم مي شوند:

اعزام موقت:
شامل آن دسته از بيماران بخش اورژانس مي شود كه پس از انجام اقدامات درماني با شرايط هموديناميك پايدار به منظور تكميل روند تشخيص و درمان جهت انجام مشاوره هاي تخصصي/فوق تخصصي ويا انجام اقدامات پاراكلينيكي به ساير مراكز درماني فرستاده مي شوند و پس از انجام مشاوره يا اقدام درماني تخصصي/فوق تخصصي به بخش اورژانس بيمارستان مبدأ باز مي گردند.

اعزام قطعي:
شامل آن دسته از بيماران بخش اورژانس مي شود كه پس از انجام اقدامات درماني با شرايط هموديناميك پايدار به منظور تكميل روند تشخيص و درمان و بستري(در بخش هاي عادي يا ويژه) به ساير مراكز درماني فرستاده مي شوند و به بيمارستان باز نمي گردند.
اين تعريف مواردي را كه بيمار با مسئوليت شخصي وعليرغم توصيه پزشك اورژانس را براي مراجعه به مركز درماني ديگر ترك مي كند،در بر نمي گيرد.

اسلاید 9 :

تعداد موارد فوت در 24 ساعت اول در اورژانس:

كليه بيماران مراجعه كننده به اورژانس كه ظرف مدت 24 ساعت اول بعد از مراجعه به اورژانس در بخش مزبور فوت مي كنند.

اين آمار بيماراني را كه در 24 ساعت اول بعد از مراجعه به اورژانس ،از بخش اورژانس به اتاق عمل منتقل وسپس در اتاق عمل فوت ميكند نيز در بر مي گيرد.

بديهي است كه آمار مزبور مواردي را كه بيمار در بدو مراجعه به اورژانس دچار علايم مرگ قطعي بوده است (بند4)ونيز مواردي را كه بيمار از اورژانس به يكي از بخش هاي عادي و يا ويژه همان مركز يا ساير مراكز اعزام شده و در آنجا فوت نموده است در بر نمي گيرد.

اسلاید 10 :

تعداد موارد فوت بعد از 24 ساعت در اورژانس:

كليه بيماران مراجعه كننده به اورژانس كه پس از مدت 24 ساعت حضور دراورژانس در بخش مزبور فوت مي كنند.

اين آمار بيماراني را كه بيش از 24 ساعت از مراجعه وي به اورژانس ،از بخش اورژانس به اتاق عمل منتقل وسپس در اتاق عمل فوت مي كند نيز در بر مي گيرد.

بديهي است چنانچه بيمار قبل ازفوت دراورژانس به يكي از بخش هاي عادي و يا ويژه همان مركز يا ساير مراكز اعزام شده و در آنجا فوت نموده است در اين آمار گنجانده نمي شود.

اسلاید 11 :

اشاره به نكات به شرح زير ضروريست:
براي تمامي بيماران مراجعه كننده به اورژانس هاي بيمارستاني اطلاعات و اقدامات پزشكي و پرستاري بايستي به طور كامل ثبت و مستند سازي گردد.

در اورژانس هاي تخصصي شرايط ثبت اطلاعات به عهده ي كميته ي ارتقاء اورژانس بيمارستاني همان بيمارستان مي باشد.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید