بخشی از پاورپوینت
--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----
اسلاید 1 :
مودم
مودم یکی از ابزارهای رایانهای است که برای اتصال دو رایانه به یکدیگر از راه خطوط گوناگون مخابراتی استفاده میشود. البته هریک از این دو کامپیوتر میتوانند راهی به یک شبکه رایانهای باشند.
نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demarodul است. یعنی وسیلهای که سیگنالها را مدوله ) تپیمانهای) یا دمدوله میکند.
اسلاید 2 :
انواع مودم
مودم هوشمند. مودمهای آنالوگ. مودمهای دیجیتال . مودمهای Bonding. مودمهای رادیویی. .WiMax,Wifiمودمهای متحرک و روتر(مسیریاب). باند پهن یا ADSL مودم صدا.
قسمت های اصلی مودم
منبع تغذیه مودم
(Modem chip) تراشه مودم
پردازنده مودم
بخش رقمی مودم از واسط خط مشترک
(RS- 232 C)
اسلاید 3 :
تاریخچه
جدید Hampshireb را به یک کامپیوتر در شهر نیویورک توسط خطوط تلفن در ۱۹۴۰ اتصال داد اما کلمهٔ «مودم»
خدمات سیمی اخبار در دههٔ ۱۹۲۰ تجهیزات پیچیدهای بودند که تعریف را برآورد میساختند اما نقش مودم برای نقش و کاربرد تسهیم شایع بود، بنابراین به طور رایج و مشترک در تاریخچهٔ مودمها مشمول نمیشوند. George Stibitz یک ماشین تحریر خودکار گیرندهٔ پیام از مسافات دور نوز ابداع نشده بود، بنابراین این نیز به حساب نمیآید.
مودمها در آمریکا بخشی از سیستم دفاعی هوایی SAGE در دههٔ ۱۹۵۰ بودند که ترمینالها را در پایگاههای مختلف هوایی، سایتهای رادارها و مراکز توصیه و کنترل را به مراکز هدایت SAGE در آمریکا و کانادا متصل میکردند بودند SAGE در خطوط ارتباطی تخصیص یافت اما قطعات در هر انتها مشابه به مفهوم مودمهای کنونی بودند. IBM مقاطعه کار اولیه برای هر دوی کامپیوترها و مودمهای استفاده شده در سیستم SAGE بود.
اسلاید 4 :
مودمها انواع مختلفی دارند که در کل میتوان آنها را به این گروهها تقسیم بندی کرد.این واژه برگرفته از تلقیق کردن Modu late و تلقیق زدائی de modulate گرفته شده یک قطعهاست که یک آنالوگ حامل سیگنال را به اطلاعات دیجیتالی ریزی تلقیق میسازد و همچنین سیگنال حاملی را بر اطلاعات انتقال یافته که برداری میکند. هدف ایجاد سیگنالی است که به راحتی قابل انتقال و رنگشایی برای تولید مجدد اطلاعات دیجیتالی اوریجینال است. مودم طی جهت اهداف مختلف انتقال سیگنالهای آنالوگ برای راندن دیووها به رادیو استفاده میشوند.
اسلاید 5 :
مودمهای سریعتر که در اینترنت روزانه استفاده میشوند، مودمهای کابل و مودمهای ADSLهستند. در ارتباطات تلفنی، مودمهای رادیویی چهارچوبهای مکرر از اطلاعات را در سرعتهای اطلاعاتی بالا در اتصالات رادیویی میکروویو انتقال میدهند که بعضی از آنها بیش از یکصد میلیون بیت در هر ثانیه را منتقل میسازند. مودمهای نوری اطلاعات را فیبرهای نوری انتقال میدهند. اغلب اطلاعات متصل شدهٔ درون قارهای کنونی از مودمهای نوری برای انتقال در فیبرهای نوری زیردریایی استفاده میکنند. مودمهای نوری به طور روتین دارای نرخها و سرعتهای اطلاعاتی در دسترس حدود یک میلیون (۹۱۰×۱) بیت در هر ثانیه دارند. یک کیلو بیت در هر ثانیه s/kbit) یا s/ kb یا (kbpsهمانطور که در این مقاله استفاده شد میانگین ۱۰۰۰ بیت در هر ثانیهاست و ۱۰۲۴ بیت در هر ثانیه نمیباشد. برای مثال یک مودم ۵۶ کیلویی قادر به انتقال اطلاعات تا بیش از ۵۶۰۰۰ بیت در هر ثانیه از طریق خط تلفن است.
اسلاید 6 :
این مودمها مرسومترین مودمها در ایران هستند که عموماً برای اتصال به اینترنت استفاده میشوند کار این مودمها به این صورت است که به خطوط آنالوگ تلفن شهری متصل میشوند و کار تبدیل اطلاعات دیجیتال به آنالوگ (و برعکس) را انجام میدهند.میتوانند راهی به یک شبکه رایانهای باشند. مودمها انواع مختلفی دارند که در کل میتوان آنها را به این گروهها تقسیم بندی کرد.
اسلاید 7 :
این مودمها برای اتصال به خطوط دیجیتال تلفن شهری استفاده میشوند، و کار تبدیل اطلاعات دیجیتال خطوط تلفن را به اطلاعات قابل فهم برای رایانه )و برعکس) را انجام میدهند. هزینه این اتصال نسبت به هزینه خطوط آنالوگ بالاتر است و بالاترین نرخ انتقال اطلاعات در این مودمها برابر ۶۴ کیلوبیت در ثانیهاست.
اسلاید 8 :
ماهواره های ارتباط مستقیم، WiFi، و گوشی های همراه تماماً از مودم برای ارتباط استفاده می کنند. مودم های مخابراتی و مودم های شبکه های داده ای در زمانی که بین تقاط با فاصله های زیاد اتصال برقرار می کنند به وفور از مودم های رادیویی بهره می برند. این سیستم ها قسمت مهمی از شبکه تلفنی مشترکین عمومی (PSTN) و همچنین اتصال شبکه های رایانه ای پر سرعت را تشکیل میدهد.لازم به یادآوری است که استفاده از مودم هایرادیویی زمانی که فیبر نوری به صرفه نباشد کارآیي خواهند داشت.
اسلاید 9 :
مودم هایی که از سیستم تلفن متحرک ( GPRS UMTS High Speed Packet Access Evolution-Data Optimized WiMAX و غیره) به عنوان Wireless modem|مودم های بیسیم (که گاهی نیز مودم های سلولی ) شناخته می شوند. مودم های بیسیم را می توان درون لپتاپ، درک کنار یک وسیله خانگی (مثل تلویزیون) یا غیره جا داد.کارت اتصال یک کارت رایانه ای یا اکسپرسکارت است که بسته به نوع آن درون درگاه PC Card، PCMCIA ، یا ExpressCard در یک رایانه قرار می گیرد. در مورد لپتاپ ها مودم های بیسیم USB از درگاه USB برای اتصال به رایانه کمک می گیرند. یک مسیریاب سلولی می تواند یک کارت اطلاعات بیرونی (یا AirCard) داشته باشد که درون جایگاه مخصوص آن بر روی مودم قرار بگیرد. مسیریاب های سلولی مودم نیستند. بلکه دارای مودم هستند یا اینکه جایگاهی برای اتصال مودم دارند. فرق بین مسیریاب سلولی و مودم بیسیم آن است که معمولاً مسیریاب سلولی یا چند کاربر اجازه اتصال همزمان به آن را می دهد.
اسلاید 10 :
مودم ADSL که یک توسعه جدیدتر است به بسامیهای صوتی بانی صدای تلفن محدود نمیشود. بعضی از مودمهای ADSL از مدل سازی بخش اورتوگونال کد دار استفاده میکند (DMT).مودمهای کابلی از گسترهٔ بسامدهای اصلی برای حمل کانالهای تلویزیونی RF استفاده میکنند. مودمهای چند کابله به یک کابل تک چسبیده و میتوانند از باند بسامد یکسانی به وسیلهٔ پروتوکل دستیابی رسانهای سطح پایین برای اجازه دادن به آنها برای کار با هم در کانال یکسان استفاده کننده نوعاً سیگنالهای بالا و پایین با استفاده از دستیابی چند گانه قسمت بسامد جدا میمانند. انواع جدید مودمهاي باند وسیع پدید میآیند مانند ماهوارهٔ دو مسیره و مودمهای خط برق.