بخشی از مقاله
چکیده:
رادیوگرافی زمان بندی شده ی پروتون تک انرژی ، اندازه گیری های منحصربفردی را از میدان های الکتریکی - E - و مغناطیسی - B - در رابطه با برهمکنش های لیزر - فویل، کپسول های انفجار یافته ی همجوشی به روش محصورسازی اینرسی و هولورام های قرار گرفته تحت تابش لیزری ارائه می دهد. این آزمایش ها منجر به اولین مشاهدات مربوط به چند ویژگی جدید و مهم شدند که قبلا مورد توجه قرار نگرفته بودند. مانند، مشاهدات مربوط به تولید نسل - زایش - ، دینامیک واپاشی ، ناپایداری ها و تغییر توپولوژی مربوط به میدان های مگا گاؤوسی B بر روی فویل پلاستیکی مسطح محرک لیزری .در این کار تحقیقاتی فیزیک مرتبط با میدان مغناطیسی مشاهده شده، مورد بحث قرار خواهد گرفت.
مقدمه:
رادیوگرافی پروتون به لحاظ دوز گ سیلی ، سرعت ت صویربرداری ، کیفیت ت صویر - تراکم و قدرت تفکیک ف ضایی - و محتوای تصویر تحت شرایط بالینی بسیار قابل بحث است. پروتونها با انرژی تقریبا MeV250 میتوانند به بدن بیماران نفوذ کنند و تصویر برداری انجام دهند. محدوده باقیمانده اندازه گیری شده - یا انرژی - پروتونها در پشت بیمارازمحدوده بدون یک شیئ در مسیر باریکه کم شده و برای ایجاد یک تصویربینی مورد استفاده قرار میگیرد. رادیوگرافی پروتون تکنولوژی جدیدی برای ت صویر برداری داخلی ا شیاء ا ست که با نفوذ تو سط پروتوهای پر انرژی حاصل میشود.
باریکه گسترده پروتونهای پر انرژی از درون اشیاء میدرخشند و در مسیروابسته شان با برخورد به هسته ها سوخته و تضعیف میشوند. آنها همچنین در مسیر گسترده وابسته شان در زاویه ای با ضریب پراکندگی کولنی میسوزند. - . - MCS پروتونها با مجموعه ای از انرژی ها به دلیل از دست دادن راههای مختلف ازمیان اجسام از شیئ خارج میشوند. تاثیر خالص اینست که یک تصویردرحالیکه از درون باریکه خارجی از درون شیئ میگذرد نشان گذاری شده است. یک لنز مغناطیسی بعد از اینکه یک تصویر ضمنی را استخراج میکند مجددا با زاویه ای از پراکندگی گوناگونی به سمت دستگاه آشکارساز تمرکزمیکند و در آنجا با استفاده از دوربینهای تلویزیونی دردار آنها را ثبت میکند.
شناخت تولید میدان الکترومغناطی سی محرک به و سیله برهمکنش های شدید لیزر - ماده برای فیزیک پلا سما - HED - از اهمیت اساسی برخوردار است. در این کار، روش تشخیصی رادیوگرافی پروتونی با ایجاد زمینه شناخت نسبت به میدان های الکترومغناطیسی در مقیاس مگا گائووس در رُمبش های همجوشی به روش محصورسازی اینرسی 2-1 - ICF - ، ساختارهای میدان الکترومغناطی سی خود سازماندهی شده بزرگ مقیاس برح سب شارش های پلا سمایی ضد جریان سرعت بالا 3 ، فرآیندهای اتصال مجدد مغناطیسی4-5 ، ناپایداری های پلاسما 7-6 HED و غیره از موفقیت قابل توجهی برخوردار است.
روش کار:
رادیوگرافی پروتون در تعیین میدان های ایجاد شده به واسطه برهمکنش های لیزر و پلاسما برای این که برهمکنش های لیزر و پلاسما و به ویژه میدان های الکترمغناطیسی ناشی از آن را به صورت کمیتی بررسی شود، یک تکنولوژی تصویربرداری که بکلایتر ذره تک انرژی را با یک سیستم تصمیم گیری مطابقت می دهد، تهیه شده است. این روش دارای مزایای متمایزی نسبت به رادیوگرافی با منابع پروتون پهن باند است - مثل منابع ایجاد شده از پرتو لیزر شدید - .ذرات تک انرژی محصولات همجوشی هسته ای هستند که از رمبش های پرشده از D3He با تحریک انفجاری در OMEGA ایجاد می شوند. پروتون های 14.7 MeV، پروتون های 3-MeV، و آلفاهای 3.6 MeV در اثر واکنش های هستهای: + → - 3 - + - 1 - و + 3 → - 3.6 - + - 14.7 - ایجاد می شوند.
رمبش های بکلایتر عموما با پرتوهای لیزر 20 OMEGA یا کمتر - طول موج - 0.351 ʽm با پالس مربعی 8 تا 10 کیلوژول و به مدت 1 نانو ثانیه و یا با پالس 2,5 تا 5 ژول و به مدت 0,6 نانو ثانیه تحریک می شوند. از هیچ گونه صفحات فاز یا صاف سازی از طریق پاشندگی طیفی - SSD - استفاده نشده است. قطر کپسول کوچک بوده و در حدود 440 ʽm است تا شعاع سوختی کمتر از حالت عادی به جهت بهبود وضوح فضایی در رادیوگراف ارائه کند.
مجموعه کاملی از امور تشخیصی برای مشخص کردن ویژگی های رمبش مورد استفاده قرار گرفتند، از جمله تصاویر گسیل پروتون و گسیل پرتو ایکس جهت مطالعه اندازه کپسول رمبیده و ناحیه سوختی آن، و یک تست تشخیصی زمانی پروتون برای سنجش زمان انفجار و مدت زمان سوختن. هر یک از محصولات همجوشی تک انرژی بوده و تنها طی فاصله زمانی 130 پیکوثانیه تولید می شود.