بخشی از مقاله
چکیده
نقره فلزی است که به دلیل دارا بودن فضاهای خالی از نظر فیزیکی و شیمیایی بهترین ضریب رسانایی را در بین فلزات دارا می باشد. اما تمامی مواد در ابعاد نانو رفتاری متفاوت از حالت فیزیکی طبیعی خود دارند. نقره نیز از این قانون پیروی کرده و میزان رسانایی اش در ابعاد نانو با تاثیر پذیری از شرایط فیزیکی تغییر می کند. بدین معنا که می تواند به عنوان یک حسگر خوب در ابعاد نانو باشد.
مقدمه
اتم نقره دارای یک الکترون آزاد در لایه آخر خود می باشد لذا می تواند به راحتی با گاز های مختلف پیوند داتیو یا کووالانسی برقرار کند بنابر این می تواند تبدیل به یک حسگر خوب شود. - Chivu, 2012 - همچنین با توجه به اینکه در ابعاد نانو تاثیر پذیری آن بیش تر می شود, در این مقاله به بررسی حسگر گاز بر پایه نانو سیم فلز نقره پرداخته شده است. - N. Azmoodeh, 2009 - برای اثبات این نظریه گاز های CO و CO2 و H2S و NH3 و H2O را با غلظت های مختلف در مجاورت حسگر نانو سیم نقره قرار گرفته و میزان مقاومت آن اندازه گیری شده است.
ذرات مورد استفاده در شبیه سازی کمتر از 250 اتم در نظر گرفته شده است. برای شبیه سازی ابتدا نانو سیم نقره طی یک آنالیز ریلکس شده و در این آنالیز ها مورد استفاده قرار گرفته است. سپس اتم های گاز های مورد بررسی بر روی نانو سیم نقره و بر اساس جدول 1 نشانده شده اند, تصاویر مربوط به آن را در شکل های 1 تا 4 مشاهده می کنید.
سپس مشاهده ی نمودار I_V - که نمونه ی آن را در نمودار 1 مشاهده می کنید - نانو سیم را به دستگاه تبدیل نموده که دارای دو الکترود می باشد با روش محاسباتی LDA و با اختلاف پتانسیل الکتریکی 0/25 ولت بررسی شده اند. همچنین برای بدست آوردن نمودار انتقالی و میزان جریان گذرنده از نانو سیم مقادیر رنج انرژی را از -2 تا 5 و با روش محاسبه ای انرژی کریلوو آنالیز ها صورت گرفته اند. - A/S, 2008-2012 -