بخشی از مقاله

چکیده: امروزه، موسسات مالی تاثیر شدید مدیریت ریسک موثر بر توانایی های مالی سود را تشخیص می دهند. بنابراین مدیریت ریسک یک بخش مهم از ابزار مالی شده است. بر اساس آخرین پژوهشها، هنوز مشکلات مرتبط با مدیریت انواع مختلف ریسک وجود دارد. به عنوان مثال، کمیته بال بانک تسویه بین المللی نهادهای مالی را برای اختصاص توجه بیشتر به مدیریت مشکلات ریسک عملیاتی مجبور میکند. با توجه به افزایش شدت عملیات مالی انجام شده، موسسات مالی نسبت به ریسک عملیاتی بسیار آسیب پذیر شده اند. در اکثر موارد، سطح بالای ریسک عملیاتی با شکست سیستم IT روبرو شده است.

.1مقدمه

ثبات بانکی نقش مهمی در رشد اقتصادی بلند مدت بازی می کند. ضعیف شدن سیستم بانکی هر کشوری نشانگر یک تهدید برای ثبات مالی هم در کشور خاص و هم در خارج از کشور می باشد. در جهان مدرن نقش بانکها بیش از چارچوب روابط اعتباری و پولی است. بانک مدرن نشانگر یک بازار بزرگ از خدمات مالی است. تصور سازمانی با فعالیت اقتصادی نرمال بدون بانکها غیر ممکن است.

یعنی به همین دلیل، در حال حاضر نهادهای نظارت بانکی با ترویج تقویت سلامت مالی سیستم های بانکی روبرو است. یعنی به خاطر این همه بخشها باید در موفقیت مدیریت به وسیله بانکها برای مقابله با چالش های آینده و امروزی علاقه مند باشد. مسئولیت این در ابتدا به خود بانکها وابسته است، با این حال، نهادهای نظارت بانکی باید یک نقش مهم در تامین بانکها با امکان مدیریت متوازن و سرمایه مناسب بازی کند.

بحران های بانکی، که هم در اقتصادهای در حال گذر و هم در کشورهای در حال توسعه در 10 سال اخیر رخ داده است، اعتقاد راسخ در مورد اهمیت ثبات و سیستم بانکی خوب تنظیم شده را تقویت می کند. بنابراین، افزایش توجه برای اطمینان از ثبات و تجزیه و تحلیل توسعه آن پرداخته می شود .
ثبات سیستم بانکی می تواند به عنوان توانایی عمل در یک تعادل پایدار تحت شرایط اقتصادی مختلف تعریف شود و اطمینان بدهد که سیستم نیازمند تزریق منابع خارجی برای حفظ عملیات نیست. تاریخچه توسعه سیستم بانکی نشان می دهد که تنظیمات و مدیریت نیازمند به دست آوردن حالتهای کمی و کیفی هستند.

تقویت سیستم مالی به یک ضرورت در سراسر جهان تبدیل شده است. راههای تقویت ثبات مالی در مقیاس جهانی اخیرا توسط کمیته باسل از نظارت بانکی و بانک تسویه بین المللی و هم چنین صندوق بین المللی پول جستجو شده است. روند اصلی جهانی در توسعه نظارت بانکی کارایی آن را افزایش می دهد. منظور ما از افزایش کارایی اجرای بهتر وظایف اصلی بدون افزایش منابع اختصاص داده شده برای این هدف است.

این روند می تواند به عنوان افزایش بهره وری بخش بانکی توصیف شود. این به وسیله تغییرات زیر در سیستم نظارت بانکی حمایت می شود -بهبود ساختار سازمانی نهادهای نظارت بانکی. که در اینجا اصول تجانس کارکردی و جهانشمول به اصول کارکردی و تخصص سازنده زیر ساختها انتقال می یابد. -بهبود تعامل حسابرسی بانکهای داخلی و خارجی. که نشان دهنده ی یک ابزار مهم در ارائه ثبات بانکها است. بهبود ابزار نظارت. اجزای اصلی در این راستا می باشند

.1بهبود روشهای تجزیه و تحلیل و ارزیابی - استفاده از مدل آزمون استرس به عنوان مثال ارزیابی ثبات سیستم تحت شرایط عملیاتی نامطلوب مطمئن - هم چنین انتقال از ارزیابی سطح ریسک مطمئن به ارزیابی پیچیده از کیفیت مدیریت ریسک

.2ایجاد شرایط سازمانی که تصویب موثر تصمیم گیریهای بهینه را فراهم می کند.

.3افزایش صلاحیت کارکنان -انتقال از مدل نظارت گسترده به فشرده. این در تصریح هدف نظارتی بیان می شود. مدل نظارتی فشرده مبتنی بر روشهایی با هدف ایجاد مناطقی با ریسک بیشتر در عملکرد نهادهای اعتباری و تمرکز بر منابع نظارتی این مناطق است. این رویکرد نظارت مبتنی بر ریسک نام گذاری شده است. توافق عمومی بر تعریف مناسب ریسک بین اقتصاد دان ها، متخصصان مالی، نظریه پردازان تصمیم گیری و نظریه پردازان بیمه وجود ندارد.

- موسی1، - 2007 در نتیجه ، در مناطق مختلف انواع مختلف ریسک و به ترتیب روشهای مدیریت ریسک متفاوت در کسب وکار در نظر گرفته شده است.در کسب وکار، چهار نوع اصلی ریسک تشخیص داده شده است: استراتژیک، بازار، اعتباری و عملیاتی. تحقیق انجام شده مسائل موضعی مدیریت ریسک عملیاتی را در ارتباط با کاربرد فناوری اطلاعات مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد.

.2مطالعات 2,1استراتژیهای مدیریت ریسک بانکهای تجاری و روابط آنها با اصول اقتصادی

یک مفهوم مدرن از استراتژی در قرن xx به وسیله مورگن استرن و وون نیومن2تعریف شده است. مطابق این نویسنده ها، استراتژی، مجموعه ای از اقدامات انجام شده توسط شرکت است، که به وسیله شرایط خاص مشخص می شود. بعدها مفهوم استراتژی به صورت دقیق تر بیان شد. به عنوان مثال، آن را به عنوان یک مدل از برنامه ها، خط مشی ها، کارها، اهداف و فرصتهای طراحی شده برای بدست آوردن اهداف مشخص شده قبلی تعریف نمودند.

- لیونید3، - 1996 برای اولین بار در ادبیات اختصاص داده شده به ثبات سیستم بانکی تجاری و مدیریت ثبات فقط در نیمه ی دوم قرن xx ظاهر شده است و ظاهر آن به هدف سیستم برتون وودز4ارتباط دارد. تحقیقات اقتصادی در نیمه دوم قرن xx مشکلات دستیابی و حقظ تعادل اقتصادی ثابت در نظر گرفته شده است. جنبه های نظری ثبات سیستم بانکی در تحقیقات علمی به وسیله - جی اسچیناسی5، - 2004 و - سینکی6 ، - 2002 منعکس شده است. هم چنین این کار توسط صندوق بین المللی پول و بانک مرکزی اروپا انجام شده است - - ECB,2004

یک سوال موضوعی خاص که در آن عوامل بر ثبات سیتم بانکی تاثیر می گذارد. اولین تحقیق تجربی که به تجزیه تحلیل روابط شرایط بخش مالی و رشد اقتصادی که نشان دهنده ی روابط بین اقتصاد و توسعه مالی است می پردازد - می کینون7، 1973و گلد اسمیت - 19698 مثلا تاثیر تورم بر روی بازار مالی و عملکرد بخش مالی بررسی می شود. - بوید9،2000 و هونوهان10 ، - 2003

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید