بخشی از پاورپوینت

اسلاید 1 :

مطالعه مروری استفاده از اینترنت و سلامت در دانشجویان: بررسی آگاهی، نگرش، و سبک زندگی مرتبط با اینترنت

اسلاید 2 :

مقدمه
در سالیان اخیر استفاده از اینترنت به بخش مهمی از زندگی ایرانیان به ویژه نسل جوان کشور تبدیل شده است. با ورود این فناوری و تغییرات ناشی از آن در زندگی کاربران ایرانی، این پرسش مطرح است که آیا استفاده از اینترنت تأثیری بر سبک زندگی کاربران دارد یا نه.

اسلاید 3 :

امروزه اینترنت بخش مهمی از زندگی ایرانیان از جمله کار و درس سرگرمی و فعالیت های اجتماعی را در بر گرفته است لذا این پرسش وجود خواهد داشت که استفاده از اینترنت چه تاثیری بر سبک زندگی کاربران آن دارد و کدام تغییرات دانشی نگرشی و رفتاری را در این حیطه باعث می شود سبک زندگی مجموعه از رفتارها و الگوهای اجباری زندگی روزانه است که با مقداری ثبات در فرد یا گروه حفظ شود.

اسلاید 4 :

بخش عمده ای از کاربران اینترنت را دانشجویان تشکیل میدهند تعداد کاربران حرفه ای و نیمه حرفه ای اینترنت در بین دانشجویان به اقتضای شغل و حرفه آنان و دسترسی بیشتر به امکانات مربوط در محیطهای دانشگاهی در مقایسه با محیط های دیگر به مراتب بیش از گروههای دیگر است. جوان بودن اغلب این کاربران باعث شده است تا نگرانی در خصوص سلامت روانی و اجتماعی نسل آینده هر کشور بیشتر شود و در نتیجه مسئولیت شناخت دقیق و برخورد آگاهانه با این اثر را سنگین تر نماید همچنین باید توجه کرد برای بسیاری از جوانان ورود به دانشگاه یک اتفاق همراه با هیجان و در عین حال پر استرس است همراه با تغییرات و مسئولیتهایی که این دوره با خود به همراه میآورد افراد آزادی و کنترل بیشتری بر سبک زندگی خود مییابد بنابراین دوره انتقالی فرصت ارزشمندی برای تثبیت رفتارهای سبک زندگی سالم است.

اسلاید 5 :

نكته مهم اين است در بين كاربران اينترنت، اصلاح شيوه هاي زندگي مخاطره آميز با كمـك همـين محـيط رسـانه اي مناسـب امكانپذير خواهد بود .در اين راستا دانشجويان علوم پزشكي بـه عنوان كساني كه سلامت جامعه نيز منوط به آگاهي، نگـرش، و رفتار آنها است و نهايتـاً در مشـاغلي قـرار خواهنـد گرفـت كـه انتقال دهندگان پيام هاي بهداشتي بوده و هدايت افراد را در جهت سبك زندگي سالم به عهده خواهند گرفت، به عنوان گروه اتخاذ هدف نهايي اين مطالعه انتخاب شده اند.

اسلاید 6 :

مطالعه حاضر با هدف بررسی سبک زندگی دانشجویان و ارتباط آن با استفاده از اینترنت می باشد.

اسلاید 7 :

روش کار
جمع آوری اطلاعات با استفاده از کلید واژه های اینترنت ، سلامت، سبک زندگی و آگاهی و نگرش در پایگاه های اطلاعاتی الکترونیکی SID, Magiran,PubMed, Google Scholar انجام شد و تمام مقالات فارسی مرتبط از سال 2010 تا 2020 مورد بررسی قرار گرفت.

اسلاید 8 :

مثال
در مطالعه فیاض بخش و همکاران، يك مطالعه مقطعي از نوع توصيفي- تحليلي بود. نمونه هاي پژوهش، دانشجويان كاربر اينترنت دانشگاه علوم پزشكي تهران بودند كه با استفاده از روش نمونه گيري طبقه اي چند مر حله اي انتخاب شـدند .ابـزار گـردآوري اطلاعـات ، پرسشنامه خودساخته اي بود كه تعيين پايايي و روايي آن از آزمون مقدماتي استفاده شد و سپس با انجام آزمون بازآزمون و محاسبه آلفاي كرونباخ، سازگاري دروني آن بررسي شد .تحليل نهايي داده ها بـا كمـك آزمـون دقيـق فيشـر و آزمـون هـاي من ويتني و كروسكال واليس انجام شد.

اسلاید 9 :

یافته ها
در بررسی انجام شده در مجموع 40 مقاله یافت شد که از میان آن ها 22 مقاله مرتبط مورد بررسی قرار گرفت. بررسی سبک زندگی شرکتکنندگان در مطالعات مرتبط مشخص کرد که بیشتر از 50% آنان سبک زندگی نامطلوبی داشتند. تنها 4/4% شرکتکنندگان آگاهی مطلوبی نسبت به تأثیر اینترنت بر سلامت خود داشتند. در بررسی نگرش نسبت به تأثیر اینترنت بر سبک زندگی مشخص شد که 70% دانشجویان قبول داشتند کار با اینترنت میتواند سبب کاهش فعالیت بدنی شود و 47% با این موضوع که استفاده از اینترنت تمایل افراد را برای کشیدن سیگار افزایش میدهد موافق نبودند.

اسلاید 10 :

نتایج در مطالعه فیاض بخش و همکاران
جهت ارزيابي سطح آگاهي دانشجويان، تعداد پاسخ هاي صحيح در سه گروه دسته بندي شد .گروه اول كساني بودند كه بين 1 تـا9 سؤال صحيح جواب داده بودند، آگاهي افـراد ايـن گـروه در را سطح ضعيف طبقه بندي شد، گروه دوم كه آگاهي شان در سـطح متوسط قرار ميگرفت که بين18 -10سؤال را صحيح جـواب داده بودند، و در نهايت كساني كه بيش از 19 سؤال را صحيح جـواب داده بودنــد در سطح آگاهی خوب قرار گرفتنــد .
طبــق ايــن طبقه بندي،38/9% از دانشجويان آگاهي شـان در سـطح ضـعيف بود، 56/8 % در سطح متوسط و تنها 4/4% از دانشجويان آگـاهي خوبي در زمينه تأثيراينترنت بر رفتارهاي مخاطره آميز داشتند.

اسلاید 11 :

يافته هاي حاصل از نتایج پژوهش فیاض بخش و همکاران در بحث نگرش نشان داد كه كساني كـه بـيش از 50 % خود را هنگام استفاده از اينترنت به كـار كـردن بـا وبلاگ اختصاص ميدهند، نگـرش بهتـري نسبت بـه سـايرين )كســاني كــه از چــت، ايميــل و .اســتفاده مــيكننــد ) دارنــد.

اسلاید 12 :

نتايج حاصـل از مطالعه (سان وو) نشان دادكه 60 درصد كاربران داراي اعتياد شديد به اينترنت در مقايسه با كاربران طبيعي با استفاده از رايانه شخصـي بيشتر در منزل به اينترنت وصل ميشوند و از آن در هر سـاعت از روز بهره جويي ميكنند، در حالي كه كاربران طبيعـي غالبا در بعد از ظهرها اين كـار را انجـام مـي دهنـد.

اسلاید 13 :

نتیجهگیری
با توجه به گسترش روزافزون اینترنت در بین جوانان و پایین بودن سطح آگاهی دانشجویان نسبت به تأثیر اینترنت بر سلامت، طراحی، اجرای برنامههای آموزشی مناسب و استفاده از مداخلات اثربخشی مبتنی بر اینترنت با هدف افزایش سطح آگاهی و اثرگذاری بر رفتار گروههای مختلف جوانان به ویژه دانشجویان ایرانی ضروری است.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید