بخشی از پاورپوینت

اسلاید 2 :

بررسی رابطه بین برنامه درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و شخصیت حرفه ای دانشجومعلمان

اسلاید 3 :

مقدمه و بیان مسئله
در راستای رشد همه جانبه معلمان آینده در نظام آموزشی مراکز تربیت معلم، تدوین برنامه های درسی مناسب لازم و ضروری می باشد.
در کنار برنامه درسی رسمی مجموعه یادگیری ها و تجاربی را فراگیران کسب می نمایند که چنین تجاربی را برنامه درسی پنهان گویند که بیانگر اهمیت آن در ابعاد مختلف حوزه آموزش می باشد.
در عصر جديد، تغییرات ناشی از فناوری های نوين ارتباطي تأثیرات بسزایی در نظام آموزشی گذاشته است.

اسلاید 4 :

پژوهشی که به بررسی ارتباط بین برنامه ی پنهان ICT و شخصیت حرفه ای دانشجومعلمان بپردازد، مشاهده نشده است. لذا هدف این پژوهش بررسی این مقوله در دانشگاه فرهنگیان استان یزد می باشد.

اسلاید 5 :

فرضیه های فرعی :
بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و روان آزردهگرایی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد رابطه وجود دارد.
بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و برونگرایی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد رابطه وجود دارد.
بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و گشودگی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد رابطه وجود دارد.
بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و توافق پذیری دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد رابطه وجود دارد.
بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و مسئولیت پذیری دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد رابطه وجود دارد.
فرضیه اصلی : بررسی رابطه بين برنامه ی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و شخصیت حرفه ای دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد
فرضیه ها

اسلاید 6 :

جامعه آماری: کلیه دانشجومعلمان پردیسهای استانی دانشگاه فرهنگیان استان یزد، در سال تحصیلی 95-94 که تعداد آن ها 1386نفر می باشند .
روش پژوهش
روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای نسبی با نسبت مناسب، متناسب با حجم جامعه استفاده شد. به این منظور جامعه آماری مورد نظر به 2طبقه تقسیم شده و نمونه آماری متناسب با حجم طبقات، انتخاب شد.
با توجه به جدول مورگان تعداد 302 نفر انتخاب شدند.

اسلاید 7 :

ابزار گردآوری داده ها:
پرسشنامه محقق ساخته برنامه ی درسی پنهان فناوری اطلاعات
پرسشنامه سنجش صفات پنج گانه شخصیتی نئو (مک کری و کاستا،1989)
روایی پرسشنامه محقق ساخته برنامه ی درسی پنهانICT : توسط اساتید صاحب نظر مورد تأیید قرار گرفت و پایایی آن در این پژوهش با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ0/884 به دست آمده است.

اسلاید 8 :

آزمون فرضیه های پژوهش
فرضیه اصلی : بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و شکل گیری شخصیت حرفه ای دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد رابطه وجود دارد.
آزمون فرضیه اصلی: روش رگرسیون خطی
آزمون فرضیه های فرعی: آزمون همبستگی پیرسون

اسلاید 9 :

آزمون فرضیه فرعی اول: بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و روان آزرده گرایی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد رابطه (معکوس) وجود دارد.
آزمون فرضیه فرعی دوم: بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و برونگرایی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد رابطه (مستقیم) وجود دارد.

اسلاید 10 :

آزمون فرضیه های فرعی سوم، چهارم و پنجم : بین دو متغیر در این فرضیه ها رابطه معنی دار وجود ندارد و در نتیجه این فرضیه ها تایید نمی شود.

اسلاید 11 :

بحث و نتیجه گیری
در این پژوهش، ارتباط بین برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات و شخصیت حرفه ای دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان یزد به عنوان فرضیه اصلی مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که متغیر مستقل برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات تاثیر مستقیم و معنی دار روی شکل گیری شخصیت حرفه ای دانشجومعلمان دارد. همچنین پس از بررسی رابطه بین متغیر مستقل برنامهی درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات با مؤلفه های شخصیت (پنج عامل شخصیت) به عنوان فرضیات فرعی مشاهده شد از بین مولفه های روان آزردهگرایی، برونگرایی، گشودگی، توافقپذیری و مسئولیت پذیری فقط دو مؤلفه روان آزرده گرایی و برونگرایی با این برنامههای درسی رابطه معنی دار دارند.

اسلاید 12 :

بحث و نتیجه گیری
در ارتباط با رابطه معکوس و معنی دار برنامهی درسی پنهان ICTبا روان آزردهگرایی میتوان تببین نمود :
افراد روان آزردهگرا تعاملات کمتری با اجتماع دارند و از نظر عاطفی بی ثبات هستند. لذا این ویژگی ها باعث وابستگی فرد به اینترنت و شبکه های اجتماعی مجازی و تغییر نحوه تعامل او می شود و از برخی ویژگی های ناخوشایند رهایی می یابند.
در ارتباط با رابطه مسقیم و معنی دار برنامهی درسی پنهان ICTبا برونگرایی میتوان تببین نمود :
ویژگی شخصیتی برون گرایی با ارتباطات اجتماعی قوی و تعامل با افراد گوناگون همراه است. اینترنت هم دارای یک سری از ویژگی ها، از جمله یک فضای اجتماعی است. که در این فضا اشتراک و استفاده از اطلاعات، باعث تقویت و پویایی روابط اجتماعی می گردد. لذا شبکه های اجتماعی میتوانند بسیاری از نیازهای افراد برون گرا را برطرف نمایند و به همین دلیل این افراد بیشتر به سوی این محیط های اجتماعی مجازی جذب می شوند.

اسلاید 13 :

در این پژوهش رابطه بین برنامه درسی پنهان فناوری اطلاعات و ارتباطات بر روی جنبه شخصیت فراگیران مورد بررسی قرار گرفت. پیشنهاد می گردد که این رابطه بر روی جنبه های اجتماعی، اخلاقی، عاطفی، سلامت روان و هویت اسلامی فراگیران نیز مورد بررسی قرار گیرد.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید