دانلود مقاله سازه های معماری جهان همراه با متن اصلی

word قابل ویرایش
13 صفحه
8700 تومان
87,000 ریال – خرید و دانلود

سازه های معماری جهان همراه با متن اصلی

(( معبد ))
مکان : Re dwood shores ، کالیفرنیا – آمریکا
تاریخ ساخت : ۱۹۹۸-۱۹۸۹
Client : شرکت oracle

با همکاری : William Wilson ass ( ارتباط دهندگان ) طرح بین المللی Seccombo
طرح : محوطه ای برای تسهیلات شرکت برجسته نرم افزاری : ساختمان اداری ، کنفراس و مرکز مطبوعات ، باشگاه ورزشی ، پارگینگ و چشم انداز بیرونی
عکس از : Gensler

in the mid -1980s a canadian entrepreneur purchased this site in the popular tourist area of redwood shores , California . gensler became involved with the project for reorganizing the area and converting it into the centrum business park .
در نیمه دهه ۱۹۸۰ یک کارآفرین کانادایی این محوطه را در منطقه توریستی عمومی از Redwood Shora در کالیفرنیا خرید .Gensler پروژه ای برای سازماندهی دوباره این منطقه و تبدیل کردن آن به پارک تجاری در دست گرفت .

today , 11 years later , the final phase of the project is being brought to a conclusion . whith six office buildings , coverin a total area of 1.6 million m2 (17.2 million ft ) , a conference and press center gymnasium , and four parking lots , the site has recently been converted into the headquarters of the oracle corporation , a leading software producer . the firs building to be developed on the campus was the ” access”structure , which now accommodates the oracle executive offices. Architectutally speaking , the design is based on simple geometrical forms: a rectangular block supported by two cylinders , projecting an image which is both striking and strong . this building faces the lake with wich it interacts by way of its blue-green glass panels

امروز یعنی ۱۱ سال بعد ، دوره پایانی این پروچه در حال نتیجه رسیدن است با پنچ ساختمان اداری که کل محوطه آن ۶/۱ میلیون متر مکعب (۱۷/۲ million ft2 ) است و دارای یک مرکز مطبوعات و سالن کنفراس ، باشگاه ورزشی و چهار پارکینگ است ، این محوطه اخیراً به چهار اداره مرکزی شرکت Oracle – تولید کننده بنام نرم افزار – تبدیل شده است . اولین ساختمان گسترش داده شده و یک محوطه ای که ساختاری access دارد که در حال حاضر با دفاتر اجرایی شرکت Oracle منطبق است .

 

از نظر معماری ، این طرح برپایه شکلهای هندسی ساده است : یک آجر مستطیل شکل که با دو آجر استوانه ای شکل محصور شده ، تصویر بسیار جالبی را نشان می دهد .
with one single exception , the remaining office buildings are designed on the basisof a simple cylinder ,3.5m(11.5ft) in diameter ,which intersects with a rectangular block , forming a 45 angle . this sole exception is an office block which retains the cylindrical element of its neighbors but has a completely different curved shape ,giving contrast in the layout .
ساختمانهای اداری باقیمانده بر پایه یک استوانه ساده به قطر ۵/۳ متر ( ۵/۱۱ فوت ) طراحی شدند که با آجر مستطیل شکل به دو نیم تقسیم می شود و با زاویه ۴۵ درجه فرم داده می شوند .

آجر اداری است که قسمت استوانه ای شکل اطرافش را نگه می دارد اما شکل منحنی کاملا متفاوتی دارد و تضادی در یک قالب نشان می دهد .

اداره مرکزی Leybold AG
Gunter Behnish
مکان : در آلترتائو
تاریخ تکمیل : ۱۹۹۱
معمار : Gunter Behnish
طرح : اداره مرکزی Leybold AG
عکس از : Cristian Kandzia

aybold AG manufactures innovative , high quality machinery , focusing in particular on the production of prototypes. The headquarters building consists of a circular entrance in the north , from which point the route proceeds via an escalator above a light moquette floor occupying level +1 .

شرکت Leybold AG ، تولید کننده نوآور با ماشین آلات با کیفیت و در حال حاضر روی تولیدات پیش نمونه تمرکز دارد .
ساختمان اداره مرکزی شامل یک ورودی مدور در قسمت شمالی است . با این نکته که مسیر پیشروی از طریق یک پله برقی انجام میشود ، در بالای آن سطح level+1

this gives access to all the functional areas : office levels +2 and +3 by means of regularly arranged vertical access elements : and the laboratory and production areas via communicating passages and stairways descending to level 0 , wich also accommodates the product reception and dispatch areas.
این کار باعث دسترسی به تمام مناطق کاری میشود : سطوح +۲ و +۳ ، بدین معنا که بطور منظم اجزاء در دسترس عمودی مرتب شود و آزمایشگاه و مناطق تولیدی از طریق passages ارتباط داشته باشند و رفت و آمد در راه پله ها به صفر برسد ( کاهش پیدا کند ) که همچنین با پذیرش تولید سازگار باشد و به مناطق مختلف بفرستد .
In this way the functions are separated into the different heights : clean production below , and the office areas above independent and free of intersection .thanks to this arrangement ,it was possible to install one single , straightforward ventilation and dust filter system for the laboratory and production hall , in such a way as to

allow the users to achieve cleanroom conditions for their own equipment , easily and accurately . the office and production areas are linked visually by generous expanses of glass , with the marketing center (level +3) added in the form of a gallery , and the design facilities located below (level +2 )

در این راه عملکرد به چند مورد تقسیم می شوند : تمیز کردن زیر مواد تولیدی و بالای مناطق اداری ، مستقل و جدا از هیچ گونه تقاطع ، از این نظم و ترتیب متشکریم . این امر امکان پذیر بود که یک علامت ، تهویه هوا و سیستم تهویه گردوغبار برای آزمایشگاه و سالن تولید نصب شود . در چنین راهی همانطور که اجازه داده شد تمام استفاده کنندگان شرایط اتاق تمیز برای وسایلشان به آسانی و به راحتی بدست آورند . اداره و مناطق تولیدی با شیشه های بسیار بزرگ و بلند با هم در ارتباط هستند ، با مرکز مبادلات تجاری (level+3 ) که آن در شکل گالری اضافه شده و امکانات طراحی در زیر آن قرار گرفته است ( level+2) .

The three office floors above are accessed by spiral stairways . the laboratory is designed to be self-sufficient and independent of the other sections . finally , the outer bastion elements are of crucial importance , given their unifying role in enveloping the whole of the complex whatever its orientation or purpose .

سه طبقه اداری در بالا با پله های مارپیچی با هم در ارتباط هستند . آزمایشگاه واحدی کاملا مجزا و خودکفا از سایر قسمتها است . در پایان ، اجزاء بیرونی حفاظهای بسیار مهم هستند و نقش یکپارچگی آنها را در احاطه کردن کل این مجموعه نشان می دهد .

دفتر مرکزی : Fred w.clarke
طرح : دفتر برای NTT
مکان : توکیو ژاپن
تاریخ ساخت : ۱۹۹۵-۱۹۹۰
معمار : Ceasar Pelli Partners NTT ، سالن کنغراس ، مرکز ارتباط ، رستوران و چشم انداز باغ

عکس از: Cesar Pelli Kanedi Monma Misuso Matsuoka
on top of the initial rectangular shape , the architects set about enveloping the building to the greatest possible extent ,pulling back from the borders of the site and with the edges rounded symmetrically on the side facing the highway . the scheme is divided into two buildings , presenting their exterior facades on this line . one tower is a slender entity

merging with its plinth in the parking area , with a low body element in the rounded highway .
در بالای قسمت ورودی مستطیل شکل معماران احاطه کردند ساختمانها را تا بالاترین حد ممکن طراحی کردند و از قسمتهایی مرزی محوطه خارج شدند و لبه هایث گرد شده ساختمان که بطور هم اندازه در یک طرف آن قرار گرفتند . این طرح به دو ساختمان تقسیم شده است و در این دو طرف

روکارهای بیرونی را نمایش می دهد . برجی طراحی شده نازک و بلند است که لبه های آن با ستونهای یش در قسمت پارکینگ قرار گرفته است این برج دارای یک بدنه لاغری است که در قسمت مدوری از شاهراه مرتفع شده قرار دارد .

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید
word قابل ویرایش - قیمت 8700 تومان در 13 صفحه
87,000 ریال – خرید و دانلود
سایر مقالات موجود در این موضوع
دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد