بخشی از مقاله

خلاصه: در این مقاله ھدف، طراحی ھسته مرکزي کنترلکننده اینورتر ولتاژ است. در قسمت اول روش تولید سیگنال SPWM با یک پردازنده دیجیتال توضیح داده شده است و در قسمت دوم با استفاده از روش طراحی H∞ کنترلکننده مقاوم براي یک اینورتر نمونه طراحی و به صورت کنترل کننده دیجیتال پیاده سازي شده است. در پایان نتایج شبیه سازي و نتایج عملی براي یک اینورتر ولتاژ بررسی شده است.

- 1 مقدمه

امروزه اینورترهاي ولتاژ یکی از اجزاء اصلی سیستمهاي کنترل دور در موتورهاي AC هستند. یکی از مسائل کلیدي در اینورتر ولتاژ عملکرد مناسب آن در مقابل تغییرات بار، تغییرات در ولتاژ ورودي - ولتاژ باس DC - ، تغییر در فیلتر خروجی، و سایر اغتشاشات است. سیستم کنترل اینورتر باید به صورتی عمل کند که ولتاژ خروجی در حضور این نامعینیها و اغتشاشات حداقل خطاي ماندگار را داشته باشد و عملکرد مناسب اینورتر حفظ گردد.

با توجه به اینکه کنترلکنندههاي مقاوم در حضور نامعینی عملکرد مناسبی دارند و پیادهسازي آنها به صورت یک کنترلکننده دیجیتال به سادگی و با یک پردازنده کوچک امکان پذیر است انتخاب مناسبی براي این منظور هستند. در اینجا ابتدا جزء واسطه بین خروجی کنترلکننده و اینورتر، که در واقع مکانیزم تولید سیگنال سوییچینگ است بررسی میشود و در قسمت دوم کنترل کننده مقاوم H∞ طراحی و نتایج عملی مورد بررسی قرار میگیرد.

– 2 تولید سیگنال SPWM

جهت کنترل ولتاژ خروجی اینورتر روشهاي مختلفی ارائه شده است. یکی از روشهاي کنترل ولتاژ روش مدولاسیون پهناي پالس - PWM - است. در این روش یک سیگنال مرجع با سیگنال دندانه اره اي  مدوله  شده    و    سیگنال    سوییچینگ تولید میگردد.    در    صورتی    که سیگنال مرجع، سیگنال سینوسی با فرکانس خروجی انتخاب شود روش SPWM نامیده میشود.  در  این  روش  سیگنال  مرجع    سینوسی بوسیله یک موج دندانه ارهاي    مدوله شده و سیگنال سوییچینگ تولید میگردد. در شکل 1 روش کار دیده میشود.

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید