بخشی از پاورپوینت
اسلاید 2 :
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
فرآیند تهیه ، تنظیم ، بررسی و تصویب گزارش تفریغ بودجه سالانه شامل 7 اقدام است که از ماه های پایانی سال اجرای بودجه شروع شده و تا پایان دی ماه سال پس از اجرای بودجه ادامه می یابد این اقدامات شامل موارد زیر است :
تدوین برنامه عملیاتی
تهیه دستورالعمل ها و چارچوب های گزارش تفریغ بودجه
جمع آوری و ثبت اطلاعات
کنترل اطلاعات و بازبینی یافته ها
تهیه گزارش اوّلیه تفریغ بودجه
بررسی گزارش تفریغ در کارگروه فنی و حقوقی (اعضای کارگروه شامل مستشاران ، معاونین فنی ، حسابرسان کل و مدیران کل و معاونان دادستان)
تصویب گزارش در هیأت عمومی دیوان
اسلاید 3 :
قانون بودجه سال 1398 کل کشور مشتمل بر ماده واحده و 274 جزء بند و تبصره است که نسبت به قانون بودجه سال 1397 از حیث احکام 30% افزایش داشته و به همین نسبت زمان بیشتری به بررسی و تصویب احکام مذکور اختصاص یافته است .
بنابراین علاوه بر اینکه از ابتدای سال 1398 کلیه هیأت ها و گروه های حسابرسی در ستاد و ادارات کل دیوان محاسبات استانها به جمع آوری اطلاعات و تهیه گزارش های حسابرسی مربوط پرداخته اند .
بالغ به 1000 نفر ساعت صرف بررسی گزارش اوّلیه در کارگروه فنی و حقوقی به تعداد 41 جلسه شده
همچنین 10 جلسه هیأت عمومی دیوان محاسبات برای بررسی و تصویب ماده واحده قانون بودجه سال 1398 شده است .
اسلاید 4 :
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
تعداد 257 حکم دارای ماهیت بودجه ای و تعداد 17حکم غیر بودجه ای است .
*نکته بهتر است حتی الامکان احکام غیر بودجه ای در قوانین عادی و دائمی پیش بینی شود.
اسلاید 5 :
از تعداد 162 حکم تکلیفی تعداد 46 حکم بطور کامل اجرا شده، تعداد 89 حکم بصورت ناقص اجراشده و تعداد 27 حکم فاقد عملکرد است.
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
اسلاید 6 :
از تعداد 76 حکم اجازه تعداد 26 حکم بطور کامل اجرا شده، تعداد 16 حکم بصورت ناقص اجراشده و تعداد 34 حکم فاقد عملکرد است.
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
اسلاید 7 :
تعداد 159 حکم بر اساس لایحه دولت و تعداد 115 حکم بر اساس پیشنهاد نمایندگان مجلس به قانون تبدیل شده است .
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
اسلاید 8 :
از تعداد 159 حکم که بر اساس لایحه دولت در قانون درج شده تعداد 64 حکم بطور کامل اجرا شده ، تعداد 56 حکم بصورت ناقص و تعداد 39 حکم فاقد عملکرد است.
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
اسلاید 9 :
از تعداد 115حکم که بر اساس پیشنهاد نمایندگان در قانون درج شده تعداد 30 حکم بطور کامل اجرا شده ، تعداد 58 حکم بصورت ناقص و تعداد 27 حکم فاقد عملکرد است.
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
اسلاید 10 :
تعداد 161 حکم تکراری است که از این تعداد 38 حکم فاقد عملکرد است و تعداد 68 حکم به صورت کامل و تعداد 55 حکم به صورت ناقص اجرا شده است.
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
اسلاید 11 :
از مجموع 274 جزء و بند و تبصره تعداد 94 به طور کامل اجرا شده ، تعداد 114 به صورت ناقص اجرا شده و تعداد 66 فاقد عملکرد است.
آمار و ارقام مربوط به ساختار احکام بودجه 1398
اسلاید 12 :
عملکرد کلی بودجه 98 براساس اطلاعات عملکرد خزانه