بخشی از پاورپوینت

--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----

اسلاید 1 :

 1-ارزیابی جامع میزان مواجهه با عوامل شیمیائی

معرفی

رشد تنوّع خطرات موجود و آینده

سوالات اساسی

اسلاید 2 :

معرفی

کارشناسان بهداشت صنعتی  بایستی خطرات بهداشتی و خطرات مرتبط با آن در محل کار راپیش بینی ، شناسایی ، ارزیابی و کنترل نمایند . تمرکز این تلاش روی ارزیابی مواجهه شغلی است .ارزیابی جامع مواجهه یک مرور سیستمیک ، روشها ، فرایندها ، مواد و بخشهای کاری موجود در محل کار است جهت تعریف و کارشناسی تمامی تماسها برای تمامی کارگران در تمامی روز انجام می شود. این قبیل استدلالها نگرشها برای شناسایی تماس و ارزیابی آنها کمک میکند که تمامی خطرات سلامتی مدیریت شوند تا خطرات مربوطه مورد توجه قرار بگیرند تا تمامی سازمانها را شامل میشود و برنامه های بهداشت حرفه ای و منابعی که بیشتر خطراتشان مهم است تمرکز می شود . آن همچنین برنامه های بهداشت حرفه ای را در بهترین وضعیّت برای پیش بینی و مدیریت خطرات آینده ، قرار میدهد .

اسلاید 3 :

رشد تنوّع خطرات موجود و آینده

  1. . محلهای کاری مدرن بیشتر پیچیده شده اند ، تنوّع خطرات مرتبط با محل کار مواجهه با عوامل شیمیائی ، فیزیکی و بیولوژیکی است که افزایش یافته است . تاجاییکه اولین اولویت کارشناس بهداشت حرفه ای محافظت از سلامت کارگران است .

خطر سلامتی فقط خطری که او درخواست مدیریت آنرا میکند نمی باشد . خطرات دیگری شامل خطراتی که توسط عدم مقبولیت قوانین ، خطرات قانونی از قبیل آندسته از دادخواهی هائی است یا تعهدات و خطرات همراه با اضطراب . ذاتاً پاسخهای بیشتر مردم به خطرات بالقوه می باشد .

درعوض کارشناس بهداشت حرفه ای بایستی مطمئن شود که خصوصیات تماس شناخته شده کافی است و به اندازه کافی کنترل می شود تا خطرات را در حد قابل قبول قرار دهد تا سازماندهی جهت مدیریت خطرات آینده در وضعیت مناسبی قرار گیرد .

 

اسلاید 4 :

سوالات اساسی

سؤالاتی که بایستی مورد توجه قرار گیرند عبارتند از:

میزان توانائی تأثیر روی سلامتی کارگران توسط این مواجهه چقدر است ؟

حدود میزان مواجهه چقدر است ؟

این مواجهه چه خطرات اضافه ای برای سازمان بوجود می آورد؟

اسلاید 5 :

جواب

قبول نمودن حدود جاری کافی نیست . اکثر مواد شیمیائی حدود مواجهه مجاز ندارند OEL و اطلاعاتی که برای تعیین حدود موجود مورد استفاده قرارگرفته اغلب ناقص است . همچنین حدودیکه تعیین شده برای محافظت تمام کارگران طراحی نشده اند یا بروز نباشد . (تاریخشان گذشته باشد).................اطلاعات جدید سم شناسی و اپیدمیولوژیکی هر روزه جمع آوری می شوند . که باعث تولید حدود مواجهه جدید برای عوامل محیطی که شکلی ندارند و خیلی از حدودهای جاری تغییر خواهد کرد . تجربه نشان داده که بیشتر حدود مواجهه وقتی تغییر می کنند  ، پائین می آیند (کمتر می شوند) و هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم این گرایش ادامه نخواهد یافت . متأسفانه زمانیکه حدود جدید تنظیم میشوند یا حدود قدیمی تغییر میکنند ، ممکن است تعدادی از کارگران در همان زمان با غلظت بالاتر از حدود جدید ، مواجهه با مواد شیمیائی باشند . کارشناسان بهداشت صنعتی امروزه بایستی در مورد چگونگی وضع برنامه های بهداشت حرفه ای که توانائی مدیریت تغییرات و کاهش خطراتی که در آینده مطرح خواهد شد را داشته باشد ، فکر نمایند. داشتن اطلاعاتی از پیشینة تمامی مواجهات اغلب اجازة شناسایی کارگرانی را که بالاتر از حد مجاز تماس کاهش یافته ، در تماس بوده اند و توانایی عمومیت دادن مواجهة زیاد قبلی را به ما میدهد .  این سپس شکل استراتژی برای مدیریت درمانی سلامتی این قبیل کارگران را به ما می دهد .

اسلاید 6 :

2-اثرات بهداشتي كرم

اشنايي با كرم

موارد استفاده از كروم

راههاي ورود كروم به بدن

خطرات بهداشتي كروم

اثرات كوتاه مدت شامل

  اثرات بلند مدت آن مي تواند شامل موارد زير باشد :

كنترل بهداشتي

اقدامات لازم

اسلاید 7 :

اشنايي با كرم

كرم و تركيبات آن يك گروه از مواد شيميايي را تشكيل مي دهند كه خطرات آنها به شكل شيميايي آنها وابسته است اين خطرات در كروم فلزي 2،3،4، و 6 مشاهده شده است كه مواجهه با نوع 6 ظرفيتي ان بيشترين خطرات بهداشتيو سلامتي را در پي دارد.

اسلاید 8 :

موارد استفاده از كروم

كروم و تركيبات آن در بسياري از فرايند ها و توليدات مورد استاده قرار مي گيرند از جمله :

1)      استفاده از كروم در توليد فولاد زنگ نزن و ديگر آلياژهاي كروم

2)      استفاده از كروم در توليد رنگدانه ها براي استفاده در صنعت رنگسازي و همچنين سفال سازي

3)      استفاده از كروم در ساخت مواد نگهدارنده چوب

4)      استفاده از كروم در توليد كاتاليزورها به منظور توليد مواد شيميايي در كارخانه ها

5)      در توليد مواد رنگي در رنگرزي ها

6)      در ساخت صفحات الكتريكي و باتري ها

اسلاید 9 :

راههاي ورود كروم به بدن

1)      استنشاق گرد وغبارات , فيومها يا ميستها

2)      تماس پوستي با محلولها ي داراي كروم ياكروم

        جامد

3)      خوردن ، نوشيدن و يا سيگار كشيدن در مناطقي كه         ممكن است كروم وجود داشته باشد.              

اسلاید 10 :

خطرات بهداشتي كروم

تركيبات كروم 6 ظرفيتي شامل كرومات ، بيكرومات و اسيد كروميك خطرات ويژه اي دارند که شامل اثرات  

کوتاه مدت و اثرات بلند مدت می باشد.                     

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید