بخشی از مقاله
چکیده
با گذشت بیش از یک صد سال از صنعت نفت و گاز کشور و ایجاد سرمایه دانشی عظیم نیروی متخصص در این بخش ایجاد یک شبکه ملی مدیریت دانش جهت دستیابی و به اشتراک گذاری دانش با نگرش درون سارمانی لازم و ضروری است.
فن آوری اطلاعات می تواند با ایجاد یک شبکه دانش ملی در این صنایع، فرآینده اشتراک گذاری و دسترسی به دانش خبرگان در زمان مناسب و بوسیله فرد مناسب را تسهیل بخشد. ایجاد چنین شبکه ایی با کمک به حل چالش هایی پیش روی مدیریت دانش صنعت نفت و گاز مانند مسایل فرهنگی، بازنشستگی و ترک سازمان، مشکلات دستیابی به دانش خبرگان ، مشکلات به اشتراگ گذاری دانش استخراح شده، پراکندگی جغرافیایی و غیره میتواند نقشی اساسی در پیاده سازی نظام مدیریت دانش در این صنایع داشته باشد.
ایجاد یک شبکه دانشی با تسهیل چرخه دانش از کسب و توسعه تا تبادل و استفاده می تواند نقش مهم و اساسی در اجرای مدیریت دانش داشته باشد. وجود چنین شبکه ایی به شرکت های مختلف نفتی کشور این امکان را می دهد تا با دسترسی به دانش سایر شرکت ها به یک بانک بزرگ دانش دسترسی داشته باشند.
مقدمه
مدیرانی که تصمیم گیری های سخت انجام می دهند، بیشتر به دنبال افرادی با تجربه هستند تا به جای جستجو برای یافتن اطلاعات در پایگاه های اطلاعاتی، دانش خود را مرتباً در معرض تصمیم گیری قرار دهند. این امر به خصوص در واحدهای عملیاتی - صنعتی به صورت یک نیاز، سطوح بالای تصمیم گیری را به خود مشغول نموده است. امروزه نیاز به بهره برداری هر چه بیشتر از دانش و مدیریت دانش بصورت شبکه ای منسجم و زنجیره وار در سازمان ها برای نیل به ارزشهای بالاتر از اهمیت بیشتری در مقایسه با سالهای قبل برخوردار است
یکی از چالش های صنایع نفت و گاز اشتراک گذاری دانش و ایجاد جریان دانشی در شرکت ها است. مدیریت شرکت ها فاقد وقت کافی برای اشتراک گذاشتن دانش و شناسایی افراد نیازمند دانش هستند. کارکنان و مهندسان اغلب سازمانها در وظایف و کارهای روزمره خود درگیر هستند و اغلب داری زمان محدود برای مشارکت در مدیریت دانش هستند. در واقع محدودیت های زمانی به عنوان یک مانع عمل می کند.
با توجه با اینکه تولید، جمع آوری و به اشتراک گذاری دانش مستلزم صرف زمان است. کارشناسان باید دانش خود را با صرف وقت به منابع خاص دانشی تبدیل کنند و اگر این دانش به منابع خاص و قابل استفاده برای سایر کارشناسان و کارمندان تبدیل نشود آن دانش قابل استفاده نبوده و مفید نخواهد بود
فناوری اطلاعات شامل محدوده وسیعی از اختراعات و رسانه های ارتباطی است که سیستم های اطلاعاتی و افراد را به یکدیگر مرتبط می کنند و عبارتند از: پست صدا، پست الکترونیکی، کنفرانس صوتی، کنفرانس ویدئویی، اینترنت، نرمافزارها و سختافزارها. سیستمهای اطلاعات و فناوری اطلاعات غالباً درهم پیچیده هستند و معمولاً برای اشاره به آنها، اصطلاح فناوری اطلاعات را به کار میبرند
در تعریفی از کوراک - 1994 - 1 فناوری اطلاعات شامل نرم افزارها و سخت افزارهایی است که به وسیله یک سازمان جهت پشتیبانی از جریان یا پردازش اطلاعات به منظور پشتیبانی از فعالیتهای سازمان استفاده می شود.
به بیانی دیگر فناوری اطلاعات شامل مجموعه وسیعی از سیستم های اطلاعاتی است که در جمعآوری، پردازش، ذخیره، بازیابی و انتقال و توزیع اطلاعات و دانش موجود، سازمان را یاری نموده و جهت بهینه سازی و پشتیبانی از فعالیتهای سازمان به کارگرفته می شود