بخشی از پاورپوینت

--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----

اسلاید 1 :

جوشکاری یکی از روشهای تولید می باشد. هدف آن اتصال دایمی مواد مهندسی (فلز، سرامیک، پلیمر، کامپوزیت) به یکدیگر است به گونه‌ای که خواص اتصال برابر خواص مواد پایه باشد.
 

اسلاید 2 :

چون نیاز های بشر ، اتصال و جوش در همه موارد را شامل می شده است، لذا مثلاً از رومی‌های قدیم ، فردی به نام "پلینی" از لحیمی به نام آرژانتاریم که دارای مقداری مساوی قلع و سرب بود وترناریم که دارای دو قسمت سرب و یک قسمت قلع بود استفاده می‌کرد که هنوز هم به ندرت مورد استفاده قرار می‌گیرند.
 

اسلاید 3 :

از قدیم‌الایام در صنعت جواهرسازی برای چسباندن ذرات ریز طلا بر روی سطح آن از مخلوط نمک و مس و صمغ آلی استفاده می کردند که با حرارت ، صمغ را کربونیزه نموده ، نمک مس را به مس احیاء می‌کنند و با درست کردن آلیاژ طلا ، ذرات ریز طلا را جوش می‌دادند و تاریخچه ای به شرح زیر دارند:
 

اسلاید 4 :

"ژول" در 1856 به فکر جوشکاری مقاومتی را ابداع کرد. 
"موسیان" در 1881 قوس کربنی را برای ذوب فلزات مورد استفاده قرار داد. 
"برناندوز" روسی در 1886 ، قوس جوشکاری را مورد استفاده قرار داد. 
"اسلاویانوف” 1890 الکترودهای قابل مصرف را در جوشکاری بکار گرفت. 
"لوشاتلیه در 1895 لوله اکسی‌استیلن__ را کشف و معرفی کرد. 
 

اسلاید 5 :

چون علم جوشکاری همراه با گنج تخصصی بود، یعنی هر جوشکار ماهر در طی تاریخ درآمد زیادی داشت، سبب شد که اسرار خود را از یکدیگر مخفی نمایند. مثلاً هنوز هم در مورد لحیم آلومینیوم ، آن را از یکدیگر مخفی نگه می‌دارند.

اسلاید 6 :

در جریان جنگهای جهانی اول و دوم جوشکاری پیشرفت زیادی کرد. احتیاجات بشر به اتصالات مدرن – سبک – محکم و مقاوم در سالهای اخیر و مخصوصاً بیست سال اخیر ، سبب توسعه سریع این فن گردید و سرمایه‌گذاری‌های عظیم چه از طرف دولتها و چه صنایع نظامی و تخصصی در این مورد اعمال گردید و مخصوصاً رقابت‌های انسانها در علوم هسته‌ای یکی دیگر از علل پیشرفت فوق سریع این فن در چند ده سال اخیر شد که به علم جوشکاری تبدیل گردید. 
 

اسلاید 7 :

چون مواد و فلزات جوش‌دهنده و گیرنده از لحاظ متالوژیکی باید دارای خصوصیات مناسب باشند، بنابراین جوشکاری از لحاظ متالوژیکی باید مورد توجه قرار گیرد که آیا قابلیت متالوژی و فیزیکی دو قطعه برای انجام جوشکاری مناسب است یا خیر؟ پس از مطالعه قابلیت متالوژیکی ،باید دانست که آیا قطعه ای را که ایجاد می‌کنیم، از لحاظ مکانیکی قابل کاربرد و سالم است یا خیر؟
در جوشکاری تخصصی و اصولاً تمام انواع جوش ، قابلیت جوش خوردن فلزات را باید دقیقاً دانست. در مورد مواد واسطه و الکترود و پودر جوش ، باید دقت کافی نمود. محیط لازم قبل و در حین جوشکاری و پس از جوشکاری را (مثلاً در مورد چدن) ، باید بوجود آورد.
 
 

اسلاید 8 :

جوشکاری در حقیقت ایجاد کارخانه ذوب آهن و فلزات در مساحتی حداکثر 2×2 متر و نقطه حساس جوشکاری چند سانتیمتر است، زیرا همان درجه حرارت کارخانه ذوب آهن در محل جوشکاری در یک نقطه ایجاد می‌گردد. مسلم است که چنین کار عظیمی احتیاج به ابتکار و تخصص و مواد و وسائل مدرن دارد تا بتوان از این ذوب آهن چند سانتیمتری استفاده صحیح نمود.

اسلاید 9 :

 
 
برق گرفتگی 
سوختگی 
 ورود اجسام خارجی به داخل چشم 
 

اسلاید 10 :

نوع جریان برق: اصولاً در هر ولتاژی ، جریان برق متناوب AC ، خطرناکتر از جریان برق DC مستقیم می‌باشد و یا به عبارت دیگر ، خطر شوک الکتریکی در جریان متناوب بیشتر است. در حالیکه خطر سوختگی در جریان مستقیم نیز بیشتر است.
تاثیر ولتاژ: شدت شوک الکتریکی حاصل از برق گرفتگی ، بستگی به میزان ولتاژ برق مربوط به آن دارد و هرچه ولتاژ بیشتر باشد، شدت شوک حاصله بیشتر خواهد بود. در هر صورت ولتاژ بین 200 تا 250 ولت که ولتاژ معمولی برق شهر است، خطرناک بوده ، اغلب ضایعات شدید بوجود آورده ، ممکن است سبب مرگ شود.
شدت جریان: شدت جریان 15 تا 20 میلی‌آمپر با فرکانس HZ 50 ولتاژ بالا ممکن است باعث چسبیدن دست مصدوم به سیم برق شده ، مانع رهائی وی گردد. این امر ممکن است تا موقع رسیدن نجات‌دهنده ادامه یابد. در این جریان ممکن است ضایعات کشنده ای ایجاد شود.
 
در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید