بخشی از پاورپوینت
--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----
اسلاید 1 :
استقرار
1- مدل تعالي سازماني
2- مدل موفقيت پايدار
3- نظام مديريت فرآيندها
اسلاید 2 :
استقرار مدل تعالي سازماني
- شرکت فـولاد آذربايجـان به منظـور شركت در فرآينـد جايـزه ملي بهـره وري و تعالي سازماني و در سطح اهتمام به تعالي اولين خـودارزيابـي را در سـال 1383 به روش پرسشنامه 50 سؤالي با کمک مشاور ( شركت مهندسي، مشاوره و آموزشي تدبير گستر سامانه ) انجام داد و ليكن به دلايل شروع حرکت، ناكافي بودن آموزش ها و كم بودن مشاركت ها هيچگونه دستاوردي حاصل نگرديد.
اسلاید 3 :
- در سال 84 شركت فولاد آذربايجان با انجام پروژههاي بهبود سال 83 مجدداً در فرآيند جايزه ملي بهره وري و تعالي سازماني و در سطح اهتمام به تعالي شرکت نمود ولـي از آنجـائيكه تنها به انجام پروژههاي بهبود سال 83 و ارسال اظهار نامه بسنده كرده بود بدلايل عدم برگزاري مداوم آموزش ها ، عدم انجام مجدد خود ارزيابي و دست يابي به پروژه هاي بهبود جديد در اين دوره نيز هيچگونه نشاني دريافت نكرد.
اسلاید 4 :
- در سال 85 مديران شركت مصمم شدند تا با برنامه ريزي دقيق تري در فرآيند جايزه ملي بهره وري و تعالي سازماني شرکت نمايند ليكن در خرداد همان سال پس عقد قرارداد با مؤسسه مطالعات بهره وري و منابع انساني كار آموزش با مشاركت گسترده مديران و مسئولان رده بالا آغاز و پس از انجام خود ارزيابي به روش كارگاه – پروفرما ، پروژههاي بهبود استخراج گرديد لذا بدلايل عدم اجراي پروژه هاي اولويت دار و آماده سازي و تدوين اظهار نامه تا مهلت تعيين شده ثبت نام در فرآيند جايزه ملي و تعالي سازماني مقدور نگرديد.
اسلاید 5 :
- در سال 86 مديران پروژه هاي بهبود از همان ابتداي سال شروع به اجراي پروژه ها نموده و تا پايان سال بسياري از آنها را تكميل نمودند ثبت نام در فرآيند جايزه ملي و تعالي سازماني انجام و اظهار نامه مربوطه در سطح اهتمام به سرآمدي تا مهلت تعيين شده تدوين و به دبير خانه جايزه ارسال گرديد ليكن اين بار بدلايل عدم آشنايي كامل مديران با مفاهيم و معيار هاي مدل تعالي به جهت عدم برگزاري آموزش هاي بازآموزي در سال 86 در اين دوره نيز هيچگونه دستاوردي حاصل نگرديده و نشاني دريافت نشد.
اسلاید 6 :
- در سال 87 با تشديد رقابت در جايزه ملي بهرهوري و تعالي سازماني و تغيير مدل جايزه ملي كيفيت از EFQM به INQA مدير ارشد و ساير مديران شركت مصمم شدند تا به جهت برخورداري محصولات توليدي از كيفيت بالا و مطلوب و همچنين سرآمد بودن اين شركت در رضايتمندي مشتريان و مصرف كنندگان اين بار در فرآيند جايزه ملي كيفيت شركت نمايند. لذا كار آموزش با مشاركت گسترده مديران و مسئولان رده بالا آغاز گرديده و همزمان نيز ثبت نام در فرآيند جايزه ملي كيفيت صورت پذيرفت و ليكن بدليل محدوديت زماني جهت انجام خود ارزيابي، استخراج پروژه هاي بهبود و اجراي آنها، مقرر گرديد حضور در فرآيند جايزه در سال جديد با برنامه ريزي دقيق تر و جديت بيشتري صورت پذيرد. نتيجه اينكه در سال 87 نيز هيچگونه نشاني دريافت نگرديد.
اسلاید 7 :
- در سال 88 با برنامه ريزي دقيق تر و جديت بيشتري ثبت نام در فرآيند جايزه ملي كيفيت و در سطح گواهينامه اهتمام صورت پذيرفت پس از عقد قرارداد با شركت مشاور روش سازان صنعت، كار آموزش با مشاركت مدير ارشد و مديران و ساير مسئولان رده بالا آغاز گرديد. پس از اتمام كلاس ها منشور موفقيت پايدار تهيه و خود ارزيابي به روش كارگاه – پروفرما انجام يافت و به تعداد 10پروژه بهبود استخراج گرديد و بلافاصله عمليات اجراي پروژه هاي اولويت دار تا قبل از اتمام مهلت فرآيند جايزه آغاز گرديد. همزمان اظهار نامه مربوطه در سطح اهتمام تدوين و تا مهلت تعيين شده به دبيرخانه جايزه ملي كيفيت ارسال گرديد.
شركت فولاد آذربايجان در مورخه 28/7/88 توسط ارزيابان دبيرخانه جايزه ملي مورد ارزيابي قرار گرفت كه نتيجه تا قبل از مورخه 18/8/88 اعلام خواهد شد.
اسلاید 8 :
- برنامه سال 88
-انجام پروژههاي بهبود
-آموزش مدلINQA براي كاركنان مطابق ROAD MAP آموزشي
-بازنگري فرآيندها و تلفيق فرآيند خود ارزيابي
-بازنگري دستورالعمل ”خود ارزيابي و تصويب و اولويت بندي پروژه هاي بهبود“
اسلاید 9 :
استقرار نظام مديريت فرآيند ها
- شرکت فولاد آذربايجان از سال 1383 با دانش کسب شده از شرکت مهندسي مشاور تدبير گستر سامانه و همزمان با راهاندازي و استقرار سيستم مديريت يكپارچه IMS فرآيندهاي خود را طراحي و در قالب الزامات استاندارد ISO 9001 – 2000 مديريت مي نمايد. مطابق اين سيستم كه غالب فرآيندها مديريت ميشوند كتابچه فرآيندها تدوين شد و شاخصهاي کنترلي و اثربخشي فرآيندي تدوين گرديد.
- بمنظور بهبود فرآيندها و استفاده از ايده كاركنان در نظام پيشنهادات از سال 84 به عنوان يک نظام کاملاً پايدار طراحي و اجرا شده و هرساله حدود 200 پيشنهاد تعريف و 5% آنها اجرا ميگردد.
- پروژههاي R&D تا حد امكان با هدف امکانسنجي بهبود فرآيندها تعريف ميگردد که هر ساله بيش از 10 پروژه تحقيقاتي تعريف و 20% آنها اجرا ميگردد.
اسلاید 10 :
استقرار نظام مديريت فرآيند ها
- برنامه سال 88
-انجام پروژه ” ارتقاء نظام مديريت فرآيند ها “