بخشی از پاورپوینت
--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----
اسلاید 1 :
الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَىَ جُنُوبِهِمْ وَيَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَذا بَاطِلاً سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
اسلاید 2 :
آنان كه خدا را ايستاده و نشسته و (خفته) بر پهلوهاى خود ياد مىكنند، و در (اسرار) آفرينش آسمانها و زمين مىانديشند (و از ته دل يا توأم با زبان مىگويند) پروردگارا، اين (دستگاه عظيم) را بيهوده نيافريدى، تو (از كار بيهوده و باطل) منزهى، (و لا بد براى هدف والاى تكليف ذوى العقول و حصول استحقاق ثواب و عقاب در دنيا و فعليت آن در آخرت است) پس ما را از عذاب آتش نگاه دار
اسلاید 3 :
تاريخچه كيفيت
تعریف کیفیت
گستردگی جایزه كيفيت
جايزه مالكوم بالدريج
جايزه كيفيت اروپايي EFQM
منطق RADAR
جایزه کیفیت دمینگ
مقايسه جوايز كيفيت ژاپن، امريكا و اروپا
جايزه ملّي بهرهوري و تعالي سازماني
مدیریت کیفیت فراگیر
سازمان بين المللي استاندارد
کايزن Kaizen
مدل پنج W و یک H
پنج اس (5S) نظام خانهداري
نظام پیشنهادات
FOCUS – PDCA
روش بهبود تطبيقي بنچ مارکینگ
نمودار استخوان ماهی
جدول مقایسه روشهای تبدیل سیستم ها
شش سیگما
مهندسي مجدد
حل ابداعانه مسائل TRIZ
كارت امتيازي متوازن BSC
روش شناسي سيستمهاي نرم SSM
اسلاید 4 :
گرایش های دانشکده های مدیریت به تکنیک های مفید و لازم اما ناکافی و زود گذری همچون حلقه های کیفیت ، مدیریت کیفیت جامع ، ایزو ، سیستم پیشنهادها ، تجارت الکترونیکی ، مهندسی مجدد ، مهندسی معکوس ، تولید ناب ، مدیریت عملکرد ، پنج اس ، دیسیپلین ها، تکنولوژی اطلاعات و مواردی از این قبیل (که در سطح ”چگونگی“ بحث می کنند و به سطح ” چرایی و چیستی ” وارد نمی شوند ) ضمن ایجاد شگفتی های تجربی و عینی و شکل گیری تصوراتی مبنی بر راهیابی این رشته ی آکادمیک به حیطه رشته های کاربردی ای چون مهندسی ، ضمن تضعیف قدرت تحلیل و تقویت تفکر تجزیه ای و بخشی ، آفتی است که در درون این رشته رخنه کرده و برخی از محققان این رشته را در سطح حمالان تکنیک تنزل داده است و بی مناسبت نیست اگر اصطلاح دراکر یعنی «کارگران دانش» در مورد برخی از محققان این رشته با اصطلاح واقعی تر«حمالان دانش» جایگزین شود .
اسلاید 5 :
تمامي ويژگيهاي يک مقوله که در برآورده کردن آن براي نيازهاي تصريح شده و تلويحي مؤثر است .
اسلاید 6 :
کيفيت يعني بهبود پيوسته فرايندها محصولات و خدمات .
کيفيت بايد از اولين مراحل طراحي در نظر گرفته شود .
از بازرسي در سطح وسيع بايد اجتناب کرد .
برآوردن خواستههاي مشتري چه در زمان حال و چه در زمان آينده.
کيفيت يعني سهولت در کاربرد .
- مسئول خرابي درکيفيت 80% سيستم وفرايند ،15% کارگران توليد و 5% ساير موارد است .
درست مناسب مصرف (شايستگي جهت استفاده)
اسلاید 7 :
کيفيت يعني دقيقا” به هدف زدن.
درحين طراحي بايد به کيفيت و قدرت ساخت توجه شود.
کيفيت مطابقت با خواسته مشتري است.
- معيار اندازه گيري کيفيت هزينه عدم رضايت مشتري است.
اگر 1=Q باشد ، آنگاه تقاضای مشتری اجابت شده است .
اسلاید 8 :
در اواخر دهه 90-1980 شركتهاي برجسته اروپاي غربي اقدام به تأسيس بنياد كيفيت اروپا نهاده و با توجه به ابتكارهاي ژاپن و امريكا آنها نيز نياز به ارتقاي كيفيت و تعالي سازمانهاي اروپايي را احساس كردند. در نتيجه در سال 1992 جايزه كيفيت EFQM را بنيان نهادند.
اسلاید 9 :
بعداز جنگ جهانی دوم که از کشور ژاپن ویرانهای بیش نمانده بود و تنها امید و دلبستگی این کشور به مردم و مدیرانی بود که بتوانند با رهبری و هدایت صحیح، ژاپن را به کشوری پیشرفته تبدیل کنند. توصیههای بزرگانی همچون دکتر دمینگ بسیار موثر واقع شد.
بهطوری که اجرای صحیح و به موقع 14 اصل مدیریتی دکتر دمینگ سبب ایجاد مدیریتی نوین و کارساز در ژاپن شد و باعث شد این کشور در کمتر از ۵ سال متحول گردد و آن چنان رشد فزایندهای را طی کند که در سال 1980 فیلمی از شبکه CNN آمریکا پخش شد تحت عنوان «اگر ژاپن میتواند پس چرا ما نتوانیم».
در این فیلم مستند یکی از عوامل اساسی پیشرفت و توسعه ژاپن، اجرای 14 اصل مدیریتی دکتر دمینگ معرفی شده بود. از این سال به بعد، آمریکائیها هم که به عناوین مختلف از توصیههای این اندیشمند بزرگ آمریکایی استفاده نکرده بودند ادامه پیشرفت و توسعه خود را درعمل کردن به توصیههای دکتر دمینگ دانستند و از سال 1980 این اصول در آمریکا و سایر کشورهای جهان نیز مورداستفاده قرار گرفت.
اسلاید 10 :
سطوح تعالي، سازمانها را در دستيابي به تعالي متمايز ميكند و ميزان موفقيت آنها را در دستيابي به تعالي، نشان ميهد.
برندگان هر يك از سطوح در هر گروه (گروه سازمانهاي بزرگ و گروه سازمانهاي كوچك و متوسط)، بطور جداگانه انتخاب و معرفي ميشوند.