بخشی از پاورپوینت
اسلاید 1 :
فهرست:
1- اهمیت کارت های اعتباری
2- کارت و انواع آن
3- شخصی سازی کارت ها
4- چاپ بر روی کارت
5- چاپ برجسته
(Embossing (
6- رمز نگاری چیپ/مغناطیس
7- پوشش کارت
اسلاید 2 :
اهمیت کارت های اعتباری:
با افزایش روزافزون گردشهای مالی و انجام تجارتهای بینالمللی، هزینه تولید ، نگهداری و تبدیلات ارزی برای کشورها بار گزافی را در پی داشت.
برای همین در کنار روند رو به رشد فناوری، تشکیل مفهومی در بر گیرنده پول مجازی، با استفاده از ابزار الکترونیکی، باعث پیدایش تحولی در صنعت بانکداری و گرایشی با عنوان تجارت الکترونیکی گردید. در این ارتباط استفاده از ابزاری جهت بهرهبرداری از این خدمات نظیر کارتهای خرید، ترمینالهای خرید، دستگاههای خودپرداز و کیوسکهای اطلاع رسانی متداول شد و مفاهیم نوینی مرتبط با آنها گسترش یافت.
اسلاید 3 :
کارت و انواع آن:
نخستین ابزاری که جهت استفاده در پرداختهای الکترونیکی در اختیار افراد متقاضی قرار میگیرد کارتهای پرداخت است. جنس این کارتها معمولاً از پیویسی است که مقاومت خوبی دارد.
تماسی
از دیدگاه اول
غیر تماسی
اسلاید 4 :
کارت های تماسی:
کارتهای تماسی بهطور مستقیم با کارتخوان در تماس بوده کارتخوان به آنها منتقل Headو اطلاعات از طریق میشود ، لذا بهطور نسبی امنیت بیشتری نسبت به کارتهای غیرتماسی دارند و اکثر کارتهای بانکی و مالی را شامل میشوند.
کارت های مغناطیسی
کارت های چیپ دار
اسلاید 5 :
کارت های مغناطیسی:
اولین کارتهایی که بهطور گسترده در زمینه تجارت الکترونیک و به عنوان کارتهای بانکی مورد استفاده قرار گرفت کارتهای مغناطیسی بودند. این کارتها که با قرارگرفتن یک نوار مغناطیسی بر روی کارتهای پیویسی ایجاد میشوند، به علت محدودیتهای فیزیکی موجود حجم اطلاعاتی زیادی را شامل نمیشوند.
اسلاید 6 :
نوار مغناطیسی روی این کارتها بنا به «استاندارد ایزو 7811» از سه تراک تشکیل شده است که اطلاعات ویژهای بر روی هر تراک ثبت میشود. تراک 1 کارت معمولاً شامل اطلاعاتی از قبیل نام دارنده و شماره حساب شخص است و سایر اطلاعات کنترلی نیز بر روی تراکهای دیگر قرار دارد.
hico
کارت مغناطیسی
loco
اسلاید 7 :
کارت های حافظه:
Memory Cards
در حقیقت کارتهای چیپ داری هستند که تنها از یک حافظه تشکیل شدهاند، که این حافظه میتواند غیر قابل شارژ یا با قابلیت شارژ نیز باشد.
به علت عدم وجود پردازنده کنترلی امنیت این کارتها کمتر از کارتهای هوشمند بوده ولی همچنان با تمهیدات در نظر گرفته شده امنیت بیشتری نسبت به کارتهای مغناطیسی دارند. این کارتها برای استفاده در تلفن های عمومی و پارکومترها مصرف میشوند.
اسلاید 8 :
کارت های هوشمند:
یکی دیگر از انواع کارتهای چیپدار، کارتهای هوشمند است که معمولا متشکل از پردازندهای جهت انجام امور کنترلی، حافظهای فقط خواندنی شامل سیستم عامل کارت (ماسک) و حافظهای تا 64 کیلوبایت جهت استفاده هستند. به علت وجود برنامههای کنترلی موجود و ساختار موجود در آنها ضریب امنیتی این کارتها بسیار فراتر از کارتهای مغناطیسی است.
اسلاید 9 :
شخصی سازی کارت ها:
با افزایش استفاده روزمره از کارتها ، شخصیسازی آنها نیز دچار تحولات شگرفی شده است. امروزه ثبت لوگوهای زیبا و جذاب در کنار موضوعات تبلیغاتی نقش بزرگی در جذب مشتری و چرخه کارت ایفا میکند.
عملیات و مراحل تبدیل یک کارت خام سفید که از شرکت تولید کننده کارت تحویل گرفته میشود به کارتی که در دسترس افراد استفاده کننده قرار میگیرد و مشخصات فردی دارنده کارت و شرکت صادر کننده را در بر دارد، شخصیسازی کارت میگویند. طبیعی است که شخصی سازی از فازهای گوناگون تشکیل یافته و از مراحل بسیار مهم در صدور کارت است.
اسلاید 10 :
چاپ بر روی کارت:
یکی از متداولترین مراحل شخصیسازی کارت، چاپ لوگوی شرکت صادر کننده، نام فرد استفاده کننده، عکس فرد استفاده کننده، تبلیغات و سایر اطلاعات درخواست شده بر روی کارت است که به علت مواد تشکیل دهنده کارتها (پیویسی) از چاپگرهای مخصوص کارت با ریبونهای متفاوت استفاده میشود.