بخشی از پاورپوینت
اسلاید 1 :
سرفصل مطالب
1 – تعریف کمیسیون موارد خاص آموزشی
2 – مزایای تفویض اختیار کمیسیون موارد خاص آموزشی
3- نحوه تعیین اعضاء
4– تشریح موارد تفویض شده
6– اشاره ای به تعداي از موارد مهم آئین نامه ها و بخشنامه های آموزشی
اسلاید 2 :
تعریف کمیسیون موارد خاص آموزشی
کميسيون موارد خاص آموزشی يکي از ارکان مهم تصميم گيري در حوزه معاونت آموزشی است که با در نظر گرفتن اصول آموزش ، در موارد خاص و مواردی که قوانين تعريف شده ای برای اتخاذ تصميم موجود نيست ، اقدام به تصميم گيري می نمايد .
اسلاید 3 :
واحدهایی که مجاز به تشکیل کمیسیون موارد خاص آموزشي هستند :
1 - دبیرخانه مناطق شانزده گانه
2 - واحدهای بزرگ
3 - واحدهای بسیار بزرگ
4 - واحدهای جامع
تذکر : واحدهای متوسط ، کوچک و مراکز می توانند موارد خود را در حدود تعیین شده به کمیسیون موارد خاص آموزشی دبیرخانه منطقه مربوط ارسال نمایند .
اسلاید 4 :
مزایای تفویض اختیار کمیسیون موارد خاص آموزشی :
1– تسریع در پاسخگویی به دانشجویان
2 – صدور آراء عادلانه تر ( با توجه به اینکه اعضاء کمیسیون موارد خاص آموزشی از وضعیت دانشجویان مطلع بوده و با توجه به وضعیت دانشجو می توانند آراء منصفانه تر و واقعی تری را صادر نمایند . )
3 – صرفه جوئی در وقت و هزینه های دانشجویان و دانشگاه .
اسلاید 5 :
4 – کاهش مراجعات به سازمان مرکزی
5 – تمرکز بیشتر سازمان مرکزی به امور برنامه ریزی ، نظارت و کنترل که در نتیجه ارتقاء هر چه بیشتر کیفیت را به دنبال خواهد داشت .
اسلاید 6 :
اعضاء کمیسیون موارد خاص آموزشی
1 – رئیس کمیسیون
2 – دبیر کمیسیون
3– اعضاء کمیسیون ( 3 نفر )
4- اعضاء علی البدل ( 2 نفر )
اسلاید 7 :
1 - اخراج به واسطه مشروطی
1 – کمیسیون در صورت صلاحدید اختیار دارد به دانشجویان دوره های کاردانی ( پیوسته و ناپیوسته ) ، کارشناسی ناپیوسته که بعد از دو نیمسال متوالی یا متناوب و کارشناسی پیوسته که بعد از سه نیمسال متوالی یا چهار نیمسال متناوب مشروط شده و میانگین کل کمتر از 10 کسب نموده اند ، فقط برای یک مرتبه و با اخذ تعهد ، فرصت ادامه تحصیل بدهد ،
مشروط بر آنکه در نیمسال یا نیمسال های آتی مشروط نشده و میانگین کل خود را در مدت مجاز تحصيل به نمره 12 ارتقاء دهند .
اسلاید 8 :
2 – کمیسیون در صورت صلاحدید اختیار دارد به دانشجویان دوره های کاردانی ( پیوسته و ناپیوسته ) ، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) که پس از استفاده از ارفاق های ماده 46 در شرایط اخراج قرار می گیرند ، با اخذ تعهد فرصت ادامه تحصیل بدهد مشروط بر آنکه در نیمسال یا نیمسال های آتی مشروط نشده و میانگین کل خود را در مدت مجاز تحصیل به نمره 12 ارتقاء دهند .
در صورتیکه دانشجوی اخراجی پس از فرصت اعطاء شده (موضوع بند 2 فوق الذکر) مجدد مشروط گردد ، در صورت صلاحدید ، کمیسیون می تواند یک مرتبه دیگر فرصت ادامه تحصیل را به صورت مشروط و با اخذ تعهد برای دانشجو فراهم نماید .
اسلاید 9 :
در صورت صلاحدید اعضاء کمیسیون و در نظر گرفتن جمیع جهات ، کمیسیون می تواند برای دو مرتبه دیگر به دانشجوئی که قبلاً دو مرتبه از فرصت ارفاقی کمیسیون استفاده نموده است ، مجوز ادامه تحصیل صادر نماید .
بدیهی است در صورت عدم استفاده دانشجو از فرصت های ارفاق شده فوق الذکر ، دانشجو اخراج می گردد و فرصت دیگری داده نخواهد شد .
اسلاید 10 :
تذکر 1 - برای دانشجویان مشمول باید با توجه به آخرین مقررات و محدودیت های نظام وظیفه تصمیم گیری شود .
تذکر 2 – دانشجويان در شرایط اخراج و مشروطي بايد متعهد شوند که ميانگين کل خود را در مدت مجاز تحصيل به نمره 12 ارتقاء دهند .
در هر صورت دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته ) در صورتی می توانند فارغ التحصیل شوند و مدرک پایان تحصیلات دریافت نمايند که ميانگين کل آنها حداقل 12 باشد .